Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
    Statistika je cudo, moze dosta toga da kaze a i ne mora... Pre svega Bosh je bolji defanzivac. Logicno je da ce Grifin imati bolji procenat suta kad su 70% njegovih poena zakucavanja, i ne uzima puno suteva sa distance. Takodje je logicno da ima vise poena nego Bosh koji ne moze puno da postize pored Wadea i Jamesa a i ne mora... Bosh je pokazao sta je za ekipu, protiv Hawksa, bez pomoci Jamesa i Wadea...
    Pa Rose je dobio MVP nagradu, a po statistickim parametrima je bio losiji od LeBrona i Duranta sto govori da je bio korisniji od obojice za svoju ekipu..
    Brate veruj mi na rec ako ti kazem da sam gledao 90% utakmica Heat-a otkako je James tamo, ono protiv Atlante se desilo tada i vise nijednom. Bosh je tanji igrac od Blejka, cinjenica je. A o MVP nagradi necu da diskutujem ima jedno 100 strana minimum o tome.

Comment

• Aj da i ja koju prozborim na ovu temu. Samo je problem sto sam subjektivan kada je Bosh u pitanju.

Majami mi je postao drag prosle sezone pre svega zbog Bosha,jer mi je jedan do omiljenih igraca u ligi. Kako su ga hejtovali na sve strane,ja sam ga sve vise gotivio. U PO-u je pokazao ko je i sta je. Protiv Hawksa je takodje objasnio par stvari. Obozavam ga zbog njegovog suta sa poludistance. Za mene je ono cista umetnost. Ove sezone je pokazao da moze da zakuca sa bacanja i da otrese 2,3 igraca. Strasan je igrac u pitanju,ali neki nikad nece biti svesni toga.

E sada treba reci da ce Griffin ako ovako nastavi biti sigurno bolji igrac od njega,ako vec nije. Kada taj "mali" usavrsi mid-range bice nezaustavljiv,dominantan i lud . Covek je double-double masina,jak kao konj,skocan,brz,odlican u tranziciji...Moze da cuva 90% igraca u ligi. Nadam se da ce ga povrede zaobici i da cemo biti svedoci uspona buduceg hall of famer-a.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
        Pa na koga drugog?
        ,,LBJmvpFORlife"
        ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
        I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Ljudi imam jedno pitanje za malo strucnije,mozda ispadnem glup ne zamerite

Ko je po vama bolji igrac i ko ima bolju buducnost.Tyreke Evans ili Eric Gordon?I jel uopste moguce uporedjivati ova 2 igraca?
          sigpic
          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Originally posted by Dacha View Post
            Ljudi imam jedno pitanje za malo strucnije,mozda ispadnem glup ne zamerite

Ko je po vama bolji igrac i ko ima bolju buducnost.Tyreke Evans ili Eric Gordon?I jel uopste moguce uporedjivati ova 2 igraca?
            Pa slicna su klasa, bar po meni. Ono sto je Tyreke pokazao u prvoj sezoni pokazala su jos samo 3 igraca pored njega u istoriji ove igre. Pao je u sledecoj ali je bio i povredjen. Erik je po meni top 5 SG lige e sada koliko on moze biti bolji zavisi koliko ce popraviti defanzivu. Moje licno misljenje je da ce Tyreke otici dalje jer ima fin roster koji ce za par godina biti konkurentan i koji ce mu pomoci da se ostvari, dok Erik nece imati tu priliku.

Originally posted by MarkedOne8 View Post
            ,,LBJmvpFORlife"

Pa sto pitas kojesta onda?

Comment

• Pa koga ti smatraš MVP-jem?Sad stvarno ne razumem, te Rouza te ,,LBJ".
              ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
              I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Matt Barnes im je startni SF dok je ron rezerva, kakav crni ebanks..
                Lejkersi su napravili najvecu glupost sto su dali odoma dalasu...kao hteli da oslobode cap za dvajta ili pola(ovo drugo je glupost), ocigledno nisu uspeli, izgubili su i browna tako da im klupa vise ne lici ni na sta
                Last edited by Profesor Z; 09-01-12, 14:42.

Comment

• Да ли неко зна (или може да ми сазна) колики је распон руку од Дурента ? Баш ме занима.
                  Arise, Serbia!
                  You fell asleep long ago,
                  And have lain in the dark.
                  Now wake up
                  And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by Dacha View Post
                    Ljudi imam jedno pitanje za malo strucnije,mozda ispadnem glup ne zamerite

Po meni oni su potpuno razliciti pa ih ne mogu tako uporedjivati ko je bolji a ko losiji.

Tyreke je vise all-around tip igraca moze da igra na vise pozicija i da sve odradi poprilicno dobro mada mu je sut iz daljine malo problematican,imao je odlicnu rookie sezonu pa je prosle godine bio stalno povredjen a ove godine barem do sad poprilicno oscilira.
                    Eric Gordon je pravi bek suter,od njega mozes svaku vece da ocekujes 20+ poena i to je uglavnom to,nije neki narucito dobar skakac a i odbranam mu je sumljiva.Znam da ima dosta njegovih fanova na ovom forumu pa necu vise o njemu da ne doje do nekog
                    Ako ih zaobidju povrede mada oboica imaju problema sa njima buducnost im je poprilicno dobra ali ko ce biti bolji do kraja karijere zavisi ce i od njihovih ekipa koje za sada nisu nesto narucito ali nikad se ne zna videcemo.

Comment

• Arise, Serbia!
                      Now wake up
                      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                        Sta mislite ove sezone o dvojcu Durant-Westbrook? Jel su konacno uhvatili neki ritam koji im moze pomoci u buducnosti i jel se primecuje razlika u odnosu na proslu sezonu?
                        Jaki su dosta, ali ima jedan citat sto sam procitao u prosloj NBA sezoni.

Westbruk je jedini igrac koji moze Duranta da spreci da da 30p na svakoj utakmici

Comment

• @Neb - Tacno tako
                          @Uros94 - KD ima raspon ruku od 2,3 metra.

Comment

• Шимпанза бре !
                            Е сад, интересује ме, да ли постоји неки сајт са оваквим (чудним, смешним, битним и небитним) подацима, свакаквим статистикама... а да се тиче НБА-а наравно.
                            Оно, ко је дао највише кошева, ко има најлошији просек шута за 2, ко је дао највише тројки изван 8.48 метра ...
                            Arise, Serbia!
                            Now wake up
                            And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• ljudi izgleda da jos veceras moze LP barem meni moze kad sam ja uso ima ju utakmice sto su odigrane da gledam i one sto ce biti veceras igrane
                              "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Arise, Serbia!
                                Now wake up
                                And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

Working...
                                X