Ovo je previse,cak i za Jankelu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sto se potkovanosti tice svi su tu negde,nema neke velike razlike mada je meni Gaske tu na prvom mestu.Svoj cetvorici je glava glavni problem,zbog toga se i nalaze gde se nalaze ali po meni je Gaske top 5 materijal dok je ovima top 10 maksimum gde su i bili ili su i dalje
Comment
-
Janko je od svih njih jos psihicki najstabilniji. Bio je isti kao oni, ali zadnje dve godine je stabilniji. Tipsa nije top 10 igrac, top 20 da, ali top 10 nikako.
edit: Gaske, Juznji pa onda Almagro Tipsa, ako ih delimo po grupama.Cuj prvi maj
Comment
-
Ako cemo vec da ih redjamo,Gaske,Misa,Tipsa,Almagro samo zbog toga sto se slabo snalazi na drugim podlogama
Comment
-
Sad ce ovaj Nemac da se raspadne, ali Tipsarevic je ocajanhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostKako sta ce mu? Prvi nosilac, oce da uzme bodove, da sto duze bude u top10, sta ima on da se priprema sad za olimpijadu, kao da je konkurentan za medalju.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
Comment