Zna Mandusic nacemo neku drugu rusku sutra, nema tu greske Tesno ili Anzi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Dortmund i Juve su mi sutra prvi pikovi, s tim da mi ne bi bilo krivo da me Juve obori, nek ih Romica prije stigne
Comment
-
Hahahha Rosso provokacija bez,nemoj mi kvaris tiket
Juve 2 i 3+
Zvezda 2
Dortmund 3+
i 2 para sto vi okaciteDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostPriznajem, kriv sam!Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Rondo9 View PostGde cete na Dortmund ljudi, sto se tolike mazohiste ?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ma izlazi na 5+ Dortmund mora i njih krenuti jednom a Hofenhajm prima ove sezone brdo golova zadnje 4 tekme izaslo 4 +Dreams are coming true.
Comment
Comment