I meni treba Lion da prodjem jedan manji danas, samo sam najebo od Rossa, rekao mu metni Spartak umjesto Liona, tako da je po mene i dobro, ako zajebe Lion nece me karati, mada neka uzme xD
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Oćemo Mando, bez obzira da li će dobiti Lion ili nezajebo si nas
I ja sam govno, trebao sam samo ovo što reko Rosso, Uniks, Fener, Gaudlok i onaj drugi, nego ajde. Mislio Spartak sigurica...Last edited by Mladen; 04-12-14, 21:58.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Hahahha mrtvi Francuzi sve to treba igrati na golove ili 0-2 ili 2-3 oni ne mogu drugacije nesto tipa Italijani samo jos gori.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Evo dadose ga mrtvaci i dobiste pare cestitam
Sutra igram ono sto Rosso i mandusic izbaceDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ferri, Ferri sta ono uradi oko 80. minute, ono je kriminalno bilo ..
Ali sreca prodjosmo. Nabil Fekir buduca velika zvijezda svjetskog fudbala, Lacazette je vec sad blizu toga
Comment
-
-
HAHAHHA
Vjeruj mi kad sam uplatio, da sam tek tad vidio Spartak i rekoh e mozda bih i ovo stavio da sam ranije vidio
Hvala brate, cestitke i tebi za Rochestiea i Goudelocka bombardera, sutra opet po pare u EL
Comment
Comment