Ma vodi Vojvodina, nego relano smešno stavi kvotu brate, stavi 1.15, stavi nešto a ne crtice, pri tom Vojvodina legalno favorit.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Willian go
Chelsea go
11.20
Hajmo brate , ko sto si me prosle sezone par puta usrecio
Comment
-
E moj Brajkula...da ti znas koji su to lopovi...
Hoce Zola da uplati singlic na prelaz...Englezi 5. liga...30 kvota na 200 dindzi(sto je ujedno minimalna uplata na singl)...i stize mi sledece....
"Par pod sifrom 2331 bla bla bla nije moguce uplatiti vise od 161.74 dinara".Nema veze,odigram ja tacno 161.74,medjutim onda stize sledeca poruka..."najmanja moguca uplata na singl je 200 dinara.I ja budala onda moram da dodam jos 1 par,da bi mogao da odigram to....klasicne lopuze....al ono,moze im se...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Evo jedan singl sto sam prosao za sitne parice igrao znenadjenje i doslohttps://www.mozzartbet.com/sr/kladje...3-4205315-1182
Comment
-
-
Rosso da mi saljes ove igrace na PM vidi se da ih dobro gadjas ja sam negde polovican uvek,dobro bi mi dosao neki savet
Inace moze se probati veceras Arsenal-Njukasl TR 3-0 kvota 8Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostRosso da mi saljes ove igrace na PM vidi se da ih dobro gadjas ja sam negde polovican uvek,dobro bi mi dosao neki savet
Inace moze se probati veceras Arsenal-Njukasl TR 3-0 kvota 8Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Imao sam osecaj neki bas dobar ali nisam uplatio nazalost.Inace uhvatio za vikend Roma-Milan TR 2-0Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Hvala brate,evo jos nesto ko zeli neka proba Ludogorec-CSKA prelaz 2 u 1,sutra se igra tekma ja sam je odigrao
@Rosso kak opogadjas ove igrace jbt,svaka cast sastavi meni neki tiket takavDreams are coming true.
Comment
-
Ma nemoj za veceras,nesto za sutra posto nemam nigde blizu mozzart kladionicu samo neke one obicne,a online racun nemam.
Ma kakav crni vec iznossve preko 10 e je superDreams are coming true.
Comment
Comment