Originally posted by mareliverpool
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Comment
-
Ginuce Espanyol za svaku loptu.Meni je najnesigurniji NP,ali lepa kvota...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nista od NP,jbg..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostWolfsburg tm1 2+
Sautempton tm1 2+
I dodati 3. "siguricu"...mada moze i ovo kao dabl...
Izbegao 2 bombe danas....Leverkuzen i Celzi.Opet je kladza zgrnula brdo para na ove 2 tekme...
I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ajax,Liverpul,Lil,Viljareal,Valensia,Vojvodina,Nad al.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostJa cu po obicaju da izbegnem te 3-4 tekme koje su svi zivi odigrali....tj. Liverpul,Viljareal i Valensiju...
Danas se okrecem Holandjanima i golovima....konacno su stavili pristojne kvote na Holandjane i golove...
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostKambur-Az npr. GG čak 1.65 gledam i krstim se Obično je kod njih GG 1.45, plafon 1.5
Da nema slucajno neke oluje u Holandiji,ili lose vreme..pa ne ocekuju mnogo golova...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment