Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Crvena zvezda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Uroš View Post
    Pešića sam branio al dečko je nemač pojma. Radonjić presebičan, a Srnića bih šutnuo nogom u zadnjicu. Čestitke Napretku, sve najgore u daljem toku sezone i da ispadnu u 5. ligu a glavnog sponzora da država zatvori na 53525351 godine. Čestitke Kosanu isto mu želim.
    Kako su samo smeli da nas pobede.

    Momci posteno igraju, nadigrali su i Partizan i trebali su da ih dobiju, svaka im cast, sto vise takvih ekipa.

    Nas su danas kostali Srnic i Pesic. Prvi ne zna gde udara, a drugi me je danas toliko na Sikimica podsetio da mi je doslo da placem. Covek ima 190cm i ne uspe 1 vazdusni duel da dobije. Naravno, kostalo nas je i to sto smo potcenili ekipu koja je bila bolja od Partizana sa 10 igraca, nema potrebe bas stalno da se rotira.

    Comment


    • Nema Kange nema fudbala, to je to ukratko receno.
      Zaigrali smo sa ulaskom Boacija i Krsticica bolje,ali to i nije tesko kad su igrali Racic i Rikardinjo koji se opet nije pojavio na utakmici.Srnic je ocajan,ali se iz nekog razloga konstantno forsira.Zasto Milic ne igra?Jaci je dosta od Srnica i prije ce dati gol nego Srnic.Pesic je takodje razocarenje,na pocetku je fino igrao,u zadnje vrijeme sramne partije pruza.Krivo mi je zbog poraza jer ipak nijesmo zasluzili poraz,ali eto i to se izgleda moralo desiti.

      Comment


      • Kada ode Ričmond treba nam mobilniji špic ili Katai da igra iza Pešića, Peša i Boaći nisu kompatibilni previše, i mislim da je Peša doveden jer se znalo da Boaće ide. Medjutim ušli u LE, ali ako ne prodjemo dalje očekujem njegovu prodaju na zimu i dolazak Ace Kataija. Ako prodjemo očekujem dolazak Ace Kataija na krilu. Svakako očekujem Kataia.

        Isto tako očekujem odlazak Frimponga ili Le Taleka i igranje Ze Markosa, kao i ako Boaći ode, guranje Viveirosa.

        Klub će imati više opcija sada za dovodjenje igrača pogotovo ako prezimimo.

        Još nešto. Fanatik sam teški. Ovo je za Markossa.. Veruj mi da utakmice gledam pod stresom i da mi ne bi ništa popravilo raspoloženje kad izgubimo, da psujem igrače protivničke kao da me čuju, da ih kunem i slično. Bavio sam se sportom ali totalno nesportski sam nastrojen kad igra Zvezda.

        Priznajem da sam pre sanjao da budem predsednik premijer i da prekidam derbije i utakmice koje Zvezda gubi.

        Kažu mi kako možeš samo jedna utakmica, to je samo Zvezda. Jbg mogu. Neko se drogira neko ovo, na navijam za Zvezdu hardcore.

        Ljudi svaki dan sam sve srećniji što sam zvezdaš ipak je Zvezda top 5 klubova u Evropi. Real, Mančester, Bajern, Barselona, Zvezda. Velika petorka svetskog fudbala.

        Comment


        • Dodao bih i Racica, pored Pesica i Srnica, u drugom poluvremenu smo i stvorili nekoliko dobrih sansi, za razliku od prvog. Bespotrebno je izostavio kljucne igrace od pocetka, svakako ide pauza. A i Rikardinjo, mnogi su otpisani i sa manje prilike od ove koju on dobija. Pomiriti se da je promasaj jbg
          I ako postoji neka utakmica gde je Andjelkovic trebalo da igra onda je to ovde. Ako vec mora da se siri ova tanka rotacija.
          Last edited by Krvavo koleno; 02-10-17, 08:48.

          Comment


          • Konačno i ovo da dočekamo

            Attached Files
            Manchester United Serbia

            Comment


            • Poraz ko poraz, dele se bodovi dugo prvenstvo, dobro je što i Partizan kiksira i to kući. Polako, moramo i domaće prvenstvo da igramo sa najačim timom , ali Evropa ipak uzima taj danak, očekivano. Sad kup pa Mačva pa da dočekamo lepo Aleksisa i drugove.

              Comment


              • Ova podela bodova je najdebilnije pravilo na svetu. Partizan za vreme Toleta ode na 10 bodova, i ćao. Odigra prijateljske Smederevo, Hajduk Kula, Metalac, ostali ko zatreba, Sloboda, Borac i sudije. Sad nema ništa od kraja prvenstva nego neki plej of retardirani koji nema poentu.

                Comment


                • Originally posted by Uroš View Post
                  Ova podela bodova je najdebilnije pravilo na svetu. Partizan za vreme Toleta ode na 10 bodova, i ćao. Odigra prijateljske Smederevo, Hajduk Kula, Metalac, ostali ko zatreba, Sloboda, Borac i sudije. Sad nema ništa od kraja prvenstva nego neki plej of retardirani koji nema poentu.
                  Naravno, sistem je glup i hvala bogu što je zadnja sezona, mada ovo za Mazića je ok, Mazić vrlo često perfidno sudi, što ne umanjuje pobedu Napretka.

                  Comment


                  • Mažić je najgori evropski sudija. Gledao sam njegove smešne odluke, nemač pojma.

                    Comment


                    • Zajebite ove price o sudjenju i saopstenja u rangu svadje u mesnoj zajednici.
                      Mec u Ks naisao je posle ozbiljnog meca u LE, evidentno je da rotacije ne mogu u svakom slucaju donesu bodove i rutinske pobede. Ovo je bila tekma u kojoj nije trebalo puno kalkulisati pred pauzu, a na tabeli shodno prikazanom trebalo je da budemo na +10 u odnosu na raspale komsije...

                      Comment


                      • Originally posted by Manoly View Post
                        Zajebite ove price o sudjenju i saopstenja u rangu svadje u mesnoj zajednici.
                        Mec u Ks naisao je posle ozbiljnog meca u LE, evidentno je da rotacije ne mogu u svakom slucaju donesu bodove i rutinske pobede. Ovo je bila tekma u kojoj nije trebalo puno kalkulisati pred pauzu, a na tabeli shodno prikazanom trebalo je da budemo na +10 u odnosu na raspale komsije...
                        Raspadoste se i vi, pa nikom nista. Doduse, `oce Stolica s proleca da se izmakne, pa se tresne na dupence.
                        "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                        Meša Selimović

                        Comment


                        • Originally posted by kronostime View Post
                          Raspadoste se i vi, pa nikom nista. Doduse, `oce Stolica s proleca da se izmakne, pa se tresne na dupence.
                          Ojha Gazda!
                          Moram priznati da od starta ove sezone nismo tako raspadnuti, cak je neuporedivo sa finisom prosle sezone i Grofovim bravurama.
                          Steta samo sto vas nismo ogulili onomad kad ste dosli po bod na Marakanu.

                          Comment


                          • Donald izjavio kako mu se ne ostaje u Srbiji. Super majstore briga manje. 2,5 miliona u džep, Bakula na dmf, pit bul, Krstičić može više napred, tu je majstor. Top priča.

                            Comment


                            • Originally posted by Uroš View Post
                              Donald izjavio kako mu se ne ostaje u Srbiji. Super majstore briga manje. 2,5 miliona u džep, Bakula na dmf, pit bul, Krstičić može više napred, tu je majstor. Top priča.
                              Da se igra regionalna liga verovano stranci ne bi pricali tako.

                              Comment


                              • Pa šta da radimo. Ja se ne ljutim na njega dosta je igrao, pravo je vreme da od zime krene i on dalje a i Zvezda, usput da uzmemo pare.

                                Nego jeste provalili kako se za 3 meseca stvari izmeniše. Zvezda se u fudbalu plasirala u LE, igra dobro, u košarci nije sve zategnuto kao ranije, što ne znači da neće biti, ali odjednom se menja perspektiva.

                                Odjednom dežurni basket navijači sve češće govore imena Radonjić, Boaće, Kanga... U mom okruženju ne na forumu. Takve ljude najviše ne mrzim nego ne podnosim. Pitam ih letos pošto sam ja uvek hard core optimista, hoće li na Zvezdu protiv Irtiša Floriijane, to je takav podsmeh bio, kao koja Zvezda, a sad umeju da pitaju kad ćemo na Arsenal.

                                Tako su mi ogadili i KK baš retko idem. Ne klub ogadili mi da se pojavim, odjednom su svi najludji fanovi kkcz, a kad je bilo teško smejali se.

                                Najgori su mi ti zvezdaši. Zvezdaš si i kad Jevtić maši prazan gol i kad Kanga daje sa 30 metar. Zvezdaš si i kad Nedović kuca protiv Cibone a mi se raspadamo, i kad dobijamo Fener i Real.

                                Jbg malo je off, ali primetio sam to me iritira u okruženju ti zvzdaši.

                                Comment

                                Working...
                                X