Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Crvena zvezda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
    Partizan sve jaci, sa Mitrovicem i Antonovim pojacali i odbranu. Bas su resili da nas prestignu sa titulama, ako uzmu i Gohua iz Kairata bice bas jaci od nas. Sad pored zadrzavanja tima jedan Katai bi promenio sliku i odnos.
    odakle info za gohuu? on je preozbiljan spic! partizan se boga mi bas pojacao, a mi piemo kao da nam je titula izvesna

    Originally posted by suptil View Post
    http://www.mozzartsport.com/vesti/zv...000-000/176789 Zvezda odbila sve! Za Boaćija malo i 4.000.000, za Kangu 3.000.000...
    zvezdo odbij ih sve, odbij ih sve, odbij ih sve!!!

    Comment


    • Originally posted by NateHuffman View Post
      odakle info za gohuu? on je preozbiljan spic! partizan se boga mi bas pojacao, a mi piemo kao da nam je titula izvesna



      zvezdo odbij ih sve, odbij ih sve, odbij ih sve!!!
      I ja to mislim, bas preozbiljan na 91 mec, 73 gola, jak i skocan. Pa istice mu ugovor sad krajem godine pa kao kontaktirali ga. Jedino ima jaka primanja , tako da se nadam da od toga nece biti nista.

      Comment


      • Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
        I ja to mislim, bas preozbiljan na 91 mec, 73 gola, jak i skocan. Pa istice mu ugovor sad krajem godine pa kao kontaktirali ga. Jedino ima jaka primanja , tako da se nadam da od toga nece biti nista.
        Kad Boaci metne dva komada Arsenalu ima da ga uz povike Wenger out ispratimo u Arsenal za masnu lovu ;) Boljeg spica imamo od Partizana bez obzira ko im dodje.

        Comment


        • Neka Marketing smesta uradi Rubikonovo kocku Terza - Mrkela, Boaci - Kanga i plasira kao proizvod u Red star shop

          Comment


          • Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
            Mi imamo dobar tim slazem se ali smo previse stegnuti kad dodje derbi to ni Miloje jos nije promenio, ja ne mogu da verujem da mi 6 zadnjih derbija nismo dobili a ne zaboravi u nedelju oni u odnosu na proslu bez leonarda i milenkovica mi jos jaci i opet nista ej da niko Stojkovicu toliko meceva ne moze da da gol. Boaci samo jedan gol na derbijima njihovi stranci energicni, borbeni motivisani, zamisli sad sa Tosicem koji se vratio u svoj klub a ono sto sam cuo jedan od argumenata Ilijeva je bio da bude deo tima koji ce prestici nas po broju titula, to ceka i Ilic. Iskreno plasim se iako sam zadovoljan nasim timom ali da ih dugo nismo dobili nismo. Ma brate pisem posto su nam rivali i konkurenti kao sto sam pisao i o Kelnu, mora da stigne jos jedno krilo.
            A koja je to fora sa prestizanjem u broju titula? Nije valjda da Ilijev i Ilic misle da ce ih broj osvojenih titula u ovim nasim namestenim prvenstvima uciniti boljim, vecim i znacajnijim klubom od Zvezde? To je smesno. Partizan je uvek bio i uvek ce biti onaj drugi klub iz Beograda bez obzira na broj osvojenih titula. To bi bilo kao da Lester misli da je veci klub od Liverpula zato sto ima veci broj titula u Premijer ligi u poslednjih 20 godina.
            Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

            Comment


            • zvezdan-terzic-igor-pavicevic.jpg Једна навијачка

              Comment


              • То као прво,а као друго они нас уопште и не би претекли у титулама чак и да којим небеским чудом освоје ову(е неће сигурно).Али ето,разни типуси са њихове стране сматрају да ће тако постати највећи Српски клуб,као да то тако може,једне године смо ми највећи Српски клуб друге они..оће то тако.Имамо одличног тренера уз прегршт мотивисаних циганштура у тиму,титула је наша.

                Comment


                • Svetogrdje je pomisliti da će oni biti trofejniji. Ukoliko se to desi, odričem se državljanstva, postajem privremeni apatrid i podneću zahtev za crnogorsko državljanstvo na osnovu porekla.. Državu ću obilaziti u širokom luku. Jer j ti državu koja dozvoli da FK Crvena Zvezda nije najtrofejniji klub. Evropski i svetski šampion da bude drugi po broju titula. Ova država je dopustila mnoge sramote, tu sramotu ne bih podneo. I ovo pričam najiskrenije. Ne da nisu zaslužili da budu izjednačeni sa nama, nego je to sramota nad sramotama.

                  Comment


                  • Originally posted by Uroš View Post
                    Svetogrdje je pomisliti da će oni biti trofejniji. Ukoliko se to desi, odričem se državljanstva, postajem privremeni apatrid i podneću zahtev za crnogorsko državljanstvo na osnovu porekla.. Državu ću obilaziti u širokom luku. Jer j ti državu koja dozvoli da FK Crvena Zvezda nije najtrofejniji klub. Evropski i svetski šampion da bude drugi po broju titula. Ova država je dopustila mnoge sramote, tu sramotu ne bih podneo. I ovo pričam najiskrenije. Ne da nisu zaslužili da budu izjednačeni sa nama, nego je to sramota nad sramotama.
                    Увек када је Звезда имала добар тим била је прва. Опусти се

                    Comment


                    • Extra je ovo što su odlučili da ne prodaju glavne igrače, respect za ovu odluku.

                      Comment


                      • Odlicno je ako svi ostaju, znaci da cemo imati kontinuitet, uz odlican rad sa Milojvicem i utakmice u LE ovaj tim ce samo rasti. Mozda je trebalo razmisliti eventualno o prodaji Srnica, i nekoga od dvojca Frimpong-DLT ali ok, najvaznije je da glavne poluge ekipe ostaju.

                        Comment


                        • Bila bi fora sad da se pojavi Rikardinjo i da proigra.

                          Comment


                          • Ako je ovo tacno...to je jedini ispravan potez...Sad pustiti Milojevica da nastavi sa radom, da ove momke jos vise utegne...nemamo mi razloga da se plasimo bilo koga u nasem prvenstvu...imamo najbolju ekipu i najboljeg trenera...to je za titulu sasvim dovoljno...
                            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

                            Comment


                            • Koliko je placen i klika je rikardinjova plata?

                              Comment


                              • I da se ukida ovaj glupi plej of. Kad su oni bežali po 6 bodova nikakav se plej of nije igrao. Bem ti fortunu kako mrzi Zvezdu.

                                Iskreno, nisam sujeversn, ali nekada kao da smo začarani. Dobro je da smo ušli u LE inače bih stvarno to mislio.


                                I pisaću peticiju sudiji i FK Cz da se na JNA napravi u prvom minuti penal za Partizan, naš igrač da napravi, sudija sa sudi, borjan da stane u stranu, da daju gol iz penala, da igramo onda i nabijemo ih 5-1. Da se i sa tim završi.

                                Comment

                                Working...
                                X