Originally posted by danijelkr
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Bosne i Hercegovine
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
-
Originally posted by danijelkr View PostNiko nije spomenuo reprezentaciju, vec one koji su na stadionima. Meni ce reprezentacija donositi radost i preko TV-a, a sav taj folklor napad blama.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
-
Zoran Kvržić, nogometaš Rijeke koji je sinoć odigrao odličnu utakmicu protiv Stuttgarta izjavio kako bi se odazvao Sušićevom pozivu.
"Normalno da bih pristao igrati za BiH. Imao sam informacije da je selektor Pape pratio ovu utakmicu. Trudio sam se da pokažem koliko znam i mogu, a ostalo je na njemu. Svakako sam na raspolaganju".sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Sinoc je reprezentacija.ba objavila spisak igraca koji ce danas u 11h objaviti Susic
Golmani: Asmir Begović, Asmir Avdukić, Jasmin Fejzić
Odbana: Emr Spahić, Boris Pandža, Ermin Bičakčić (nastup pod upitnikom zbog administrativnih prepreka), Toni Šunjić, Mensur Mujdža, Ervin Zukanović, Avdija Vršajević,
Vezni red: Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Senad Lulić, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Senijad Ibričić, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Miroslav Stevanović, Izet Hajrović.
Comment
-
Očekivan sastav. Jedino me iznenadilo pozivanje Pandže, budući da je skoro Pape ovo izjavio:
"Da li ste nakon objavljivanja spiska razgovarali sa Senijadom Ibričićem, koji nije u konkurenciji za duel sa izabranicima Jurgena Klinsmanna?
Nisam, posljednji put smo razgovarali prije desetak dana… Javio se, a ja sam mu rekao ono što sam davno najavio – igrač koji nema klub neće biti pozvan."
Da ne bude zabune, nemam ništa protiv Pandže, čak šta više raduje me ovo njegovo pozivanje. Prilika da mu se pokaže da ima neko ko je sada uz njega i da je ovo neka vrsta zahvale za sve što je uradio za repku, a uradio je puno toga. Mada trebao je ovo odraditi u utakmici protiv SAD-a, prvo da vidi njegov domet, al' još jedna u nizu nelogičnih odluka Papeta.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostSinoc je reprezentacija.ba objavila spisak igraca koji ce danas u 11h objaviti Susic
Novo ime Izet Hajrovic.
Napad: Edin Džeko, Edin Višća i Vedad Ibišević.
I još jedna odlična vijest, Ermin Bičakčić je dobio bh. pasoš, tako da može igrati zvanične utakmice za BiH.
Nicola Rizzoli nam sudi meč protiv Slovačke.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
-
23 igrača koje je Kozak izabrao:
Golmani: Ján Mucha (FK Krídla sovietov Samara), Dušan Kuciak (Legia Varšava), Matúš Kozáčik (FC Viktoria Plzeň)
Odbrana: Peter Pekarík (Hertha BSC Berlín), Martin Škrtel (FC Liverpool), Ján Ďurica (Lokomotiv Moskva), Michal Breznaník (FK Amkar Perm), Dušan Švento (FC Red Bull Salzburg), Kornel Saláta (FC Tom Tomsk), Marián Čišovský (FC Viktoria Plzeň), Tomáš Hubočan (Zenit Petrohrad)
Vezni red: Viktor Pečovský (MŠK Žilina), Karim Guédé (SC Freiburg), Samuel Štefánik (AS Trenčín), Juraj Kucka (FC Janov), Marek Hamšík (SSC Napoli), Stanislav Šesták (Bursaspor), Róbert Mak (1. FC Norimberg), Vladimír Weiss (FC Olympiakos Pireus)
Napad: Michal Ďuriš (FC Viktoria Plzeň), Martin Jakubko (FK Amkar Perm), Erik Jendrišek (FC Energie Cottbus), Adam Nemec (1. FC Union Berlín)sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Originally posted by shminka View PostZukanovic se povrijediosigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Jagodic je pozvao 22 igraca, a to su:
Kristijan Jajalo, Kenan Pirić, Dino Bevab, Gojko Cimirot, Amer Bekić, Aldin Čajić, Mario Kvesić, Sanjin Prcić, Srđan Grahovac, Haris Duljević, Marko maletić, Bahrudin Atajić, Muamer Avdić, Rade Krunić, Tomislav Barišić, Bojan Letić, Jozo Špikić, Goran Zakarić, Sead Jakupović, Ognjen Petrović, Adnan Kovačević i Haris Seferović.
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostJagodic je pozvao 22 igraca, a to su:
Ponovo bez Besica koji ovaj put nije povrijedjen, meni se cini da on vise nece igrati za mladu reprezentaciju, jer evo nekoliko utakmica uvijek neka povreda pa sljedece kolo igra za svoj klub. Nadam se da nije tako, ali ne zna sta ga je sad sprijecilo. Povrijedjeni su Zolotic, Hajrovic, Mesanovic, a Arezina nema kluba.
Što se Bešića tiče, mislim da nije dobio poziv upravo zbog njegove (ne)dispcipline i kojekakvih stvari kojima se bavio kada je dobijao pozive za mladu repku. Previše cijeni sebe, misli da je igrač za veće domete, al' da je tako ne bi se vucarao po mađarskoj ligi. Očigledno da je to razlog zbog koga ga Jagodić nije uvrstio na spisak. Neki dan pogledam jednu tekmu Ferencvarosa gdje je Bešić igrao štopera. Hladno je bio među najgorima u ekipi, 4 komada primiše k'o od šale. Jeste da to nije njegova prirodna pozicija, ali odigrao je daleko ispod svog nivoa.
Ima mi par nepoznanica na ovom spisku, no suditi ću tek kada ih vidim na djelu ako dobiju priliku.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
Comment