Koji snimak tacno?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Bosne i Hercegovine
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Spaho najludji frajer ja umro od smijeha...on se spucao necim,ali nekakav usporen u pokretima i recenicama,bas budala
Spoiler
Zahvaljujem se i ja svima na lijepim rijecimaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Merlin View PostMalo me popustio "onaj neki" osjećaj, do sada nepoznat, a vjerovatno ga nikada i neću odgonetnuti. Mnogo emocija, sreće, ponosa, sve se to ispreplitalo u nama, tako da smo bili u delirijumu. Ne može se to opisati jebeš ga, treba doživiti da bi se dalje na neki način prepričavalo, kako smo bili dio svojevrsne bajke.
Vracam slike u glavi, gledam igrace nakon tekme i na doceku, jebote pa oni liju suze koliko je samo njima ovo znacilo, kolika muda trebas imati pa odigrati tekmu pod tolikim pritiskom , a jos ko za inat svi Litvanci stali u 16 i samo nabij, sto dalje od gola ali jedan prodor Dzeke i Vedo mister peterac za BRAZIL, sta mi se tad desilo nemam pojma, znam samo da mi je stari rekao:Sine smiri se, hoces da ti rikne srce
Ali koliko je ovo igracima znacilo, pa ja do sad nisam vidio puno sportista da onoliko placu, skoro svi, ejjj Balja lije suze, cudan je ovaj nas mentalitet, nema to svako, jebes ga Bosna je to...momci su imali srce i hrabrost u ovim kvalifikacijama i zasluzili su to, sad nastupa BRAZIL, sta je ta zemlja, gdje je, sta se tamo radi, iskreno, nemam pojma samo znam da tamo naredno ljeto nastupaju neki zmajevi, vjerujte nije mi bitno sta ce tamo napraviti, ovog puta vazno je samo UCESTVOVATI...
Hvala vam momci jos jednom na ovolikoj sreci i radosti koju ste mi priustili, nikad nisam bio ovoliko sretan i ponosan sto sam iz ove cudne Bosne
Posebno hvala svima na ovom forumu na iskrenim cestitkama, VELIKI STE LJUDI i od vam HVALA, odusevili ste me...
Nemam vise sta da pisem, sve je juce receno, ode sad pokusati u svojoj glavi prelistati neke slike od juce, ufffff, bice jako tesko...
POZDRAVLJAM VAS SVE DOBRI LJUDILast edited by LegendaBL; 16-10-13, 11:45.
Comment
-
-
Originally posted by FC Nadal View PostPa eto, sta da ti kazem, priblizno. Bilo je dobro, stvarno.
Jel neko zna kakva su sanse da promijenimo proizvodjaca sportske opreme?
Al' scena kad Miske dolazi na press i sjeda, a mrtav pijan, Begić počinje da priča on odavljuje od smijeha. Kontam, nema dalje, kad Spaho brat se ubio za sat vremena, jer je do dolaska naših na aerodrom bio dobar, ali od tada brat najluđi ko zna šta je konzumirao.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Najjaca mi je scena kad Pape prica kako neki igraci neci vise igrati zbog ponasanja u avionu a Dzeko pocne pjevati:Safete Sajo Sarajlijo, ma ludnicaaaaa....KRALJEVIIII
Comment
-
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ovako...i-bosna/115867
Zanimljivo je da kad se ovakve stvari desavaju u premier ligi to obicno bude osudjivano i popljuvano dok je izgleda to uredu raditi kada igra reprezentacija.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
Comment