Announcement

Collapse
No announcement yet.

Football Manager

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja skinuo FM 7.0.2 verziju i instalirao i kad krenem da igram tj utakmica idu kao puzevi sporo a FM 12' normalno , nzm sta je , ako neko zna nek pomaga , gurnem na najvise i brzinu meca i highlights ali sporo kad prikazuje a kad otvori mec highlights bude na najmanje iako povecam ostane isto
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Менаџер не пикам има месец и јаче! Чекам овог Кондицију лудог да се јави да играмо онлајн један против другог, трако би се једино мало заинтересовао, овако....танкосава!

Comment

• Originally posted by Dacha View Post
        Ja imam 70 miliona a nemam koga da dovedem
        Ganjam jednog beka iz Reala(bekova nigde u igrici)da mi dodje,sad je na pozajmici a ima klauzulu od 96 miliona da mogu da ga kupim za stalno,reprezentativni bek,top 5 u ovom trenutku.I uspem da skrpim te pare nekako,kad on nece da pregovara,a ovamo sere po medijima kako obozava zivot u Srbiji.
        Nije to lojalno po cim tako mlati. Meni ne bi bilo kraja u Evertonu da imam 70 milki, ja u minusu i u balansu jedno 4 miliona. Daje Kondicija sakom i kapom samo nek je veselo

Originally posted by maliajnstajn View Post
        A nervira me, nije to nista strasno za probiti, pa ljudi probise AC 3 za 2 dana da ne mogu FM za 2 mjeseca stvarno Vjerovatno je napravljen unosan ugovor izmedju skidrowa i Sege
        Cuo sam da ce u februaru da izadje.

Originally posted by Miko View Post
        Ja skinuo FM 7.0.2 verziju i instalirao i kad krenem da igram tj utakmica idu kao puzevi sporo a FM 12' normalno , nzm sta je , ako neko zna nek pomaga , gurnem na najvise i brzinu meca i highlights ali sporo kad prikazuje a kad otvori mec highlights bude na najmanje iako povecam ostane isto
        Mikula ne znam stvarno te tvoje svemirske verzije i peceve, ja sam staromodan decko igram samo ono prosto sta mi se servira nisam zahtevan

Originally posted by Brajkula View Post
        Менаџер не пикам има месец и јаче! Чекам овог Кондицију лудог да се јави да играмо онлајн један против другог, трако би се једино мало заинтересовао, овако....танкосава!
        Sto se mene tice mozemo kad 'oces, onaj od kad je izgubio 4:0 mrak ga pojeo, nit' se javlja nit' ga vidjam ne znam sto se toliko srami Nego sam sad zagrizao za ovaj sejv bukvalno nista ne radim po ceo dan samo gledam tekme i igram FM. Ni ,,Breaking Bad'' ne stizem da gledam od menadzera. Retko i jedem
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Ма може кад оћеш да те прскам као што прска велики прскај овде по форуму
          Само ми јави шта да радим са оним Хамачијем и да кренемо

Comment

• Nista ne radim dok Juta ne dobije http://www.dodaj.rs/f/1p/E0/AAFUFEP/...r665666666.png

A ti zavrsavaj ta prava pa da otkinemo FM
            sigpic

Comment

• Neka neko pomaga , dosao sam sa FM 07 do kraja 2009 i maltene u novembru mi ovo izbaci , doduse imam snimljeno 2 dana ranije pa ako resim problem nece imati stetu , ako neko zna sta da radim neka pomaga

Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Tu ti pomoci nema,crash dumps,obrisi taj folder i nastavi dalje
                sigpic
                http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• koji folder

Comment

• Jel ima neko link patcha za 12, verzija 12.0.4 ?
                    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Hocel majku mu jebem vise, dosadno mi hocu da igram, a nemam para da kupim igricu
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                        Hocel majku mu jebem vise, dosadno mi hocu da igram, a nemam para da kupim igricu
                        Јуче мало, ценим да уопште неће ни изаћи ;)

Comment

• Kazu kao u martu.
                          There's something wrong with me chemically
                          Something wrong with me inherently
                          The wrong mix in the wrong genes
                          I reached the wrong ends by the wrong means
                          It was the wrong plan
                          In the wrong hands
                          With the wrong theory for the wrong man
                          The wrong lies, on the wrong vibes
                          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• JOOOJ poludit cu, najbolje da izbace krek kad izadje 2014. pa da se propucam pravo
                            sigpic
                            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                              Kazu kao u martu.
                              Рекли су и око Божића, прошла оба...
                              Брате то је игрица, капирам да ти људи што то раде могу да је отворе за дан, а кад већ до сада нису, вероватно неће никада. Мсм сулудо је веровати да екипа тиих хакера покушава та откључа један ФМ пет месеци након његовог изласка.

Comment

• Ne znam ko je kacio, pisalo je valjda da ce u februaru da odrade stvar. A i vi sta ste zapeli nije proslo mnogo vremena, cekajte da Sega i Skidrow napune bankovne racune <3
                                sigpic

Comment

Working...
                                X