Ja skinuo FM 7.0.2 verziju i instalirao i kad krenem da igram tj utakmica idu kao puzevi sporo a FM 12' normalno , nzm sta je , ako neko zna nek pomaga , gurnem na najvise i brzinu meca i highlights ali sporo kad prikazuje a kad otvori mec highlights bude na najmanje iako povecam ostane isto
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Football Manager
Collapse
X
-
Originally posted by Dacha View PostJa imam 70 miliona a nemam koga da dovedem
Ganjam jednog beka iz Reala(bekova nigde u igrici)da mi dodje,sad je na pozajmici a ima klauzulu od 96 miliona da mogu da ga kupim za stalno,reprezentativni bek,top 5 u ovom trenutku.I uspem da skrpim te pare nekako,kad on nece da pregovara,a ovamo sere po medijima kako obozava zivot u Srbiji.
Originally posted by maliajnstajn View PostA nervira me, nije to nista strasno za probiti, pa ljudi probise AC 3 za 2 dana da ne mogu FM za 2 mjeseca stvarnoVjerovatno je napravljen unosan ugovor izmedju skidrowa i Sege
Originally posted by Miko View PostJa skinuo FM 7.0.2 verziju i instalirao i kad krenem da igram tj utakmica idu kao puzevi sporo a FM 12' normalno , nzm sta je , ako neko zna nek pomaga , gurnem na najvise i brzinu meca i highlights ali sporo kad prikazuje a kad otvori mec highlights bude na najmanje iako povecam ostane isto
Originally posted by Brajkula View PostМенаџер не пикам има месец и јаче! Чекам овог Кондицију лудог да се јави да играмо онлајн један против другог, трако би се једино мало заинтересовао, овако....танкосава!Nego sam sad zagrizao za ovaj sejv bukvalno nista ne radim po ceo dan samo gledam tekme i igram FM. Ni ,,Breaking Bad'' ne stizem da gledam od menadzera. Retko i jedem
Comment
-
Nista ne radim dok Juta ne dobije http://www.dodaj.rs/f/1p/E0/AAFUFEP/...r665666666.png
A ti zavrsavaj ta prava pa da otkinemo FM
Comment
-
Neka neko pomaga , dosao sam sa FM 07 do kraja 2009 i maltene u novembru mi ovo izbaci , doduse imam snimljeno 2 dana ranije pa ako resim problem nece imati stetu , ako neko zna sta da radim neka pomaga
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Tu ti pomoci nema,crash dumps,obrisi taj folder i nastavi dalje
Comment
-
Kazu kao u martu.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostKazu kao u martu.
Брате то је игрица, капирам да ти људи што то раде могу да је отворе за дан, а кад већ до сада нису, вероватно неће никада. Мсм сулудо је веровати да екипа тиих хакера покушава та откључа један ФМ пет месеци након његовог изласка.
Comment
Comment