Announcement

Collapse
No announcement yet.

Football Manager

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• JUhuuu, jel moze neko da mi u box baci linkove za FM12, ovih nekih kerefeka, updatea transfera, database-a i jos onih stvari za sminkanje menagera
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      JUhuuu, jel moze neko da mi u box baci linkove za FM12, ovih nekih kerefeka, updatea transfera, database-a i jos onih stvari za sminkanje menagera
      +1. Ajde ljudi pomozite u nevolji. Mislim da cu ubiti nekog ako ne budem igrao FM ove godine

Comment

• Izvol'te..

http://www.fm-base.co.uk/forum/downl...o=file&id=6830

sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
          Ne znam koliko je ovo dobro Ako iskopas jos, slobodno postavi

Comment

• Ljudi, hitno mi treba proverena 12.2.0 verzija sa crackom za FM 2012.
            Ili samo crack za 12.2.0
            Ja nasao neki gde moras da ispuni anketu da bi skinuo

Znaci ne treba mi novija verzija, vec bas ova

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
              Ljudi, hitno mi treba proverena 12.2.0 verzija sa crackom za FM 2012.
              Ili samo crack za 12.2.0
              Ja nasao neki gde moras da ispuni anketu da bi skinuo

Znaci ne treba mi novija verzija, vec bas ova
              Mislim da to moze samo na original. Cini mi se da je poslednja krekovana verzija 12.0.4.

A, i sta ce ti? Skini samo transfer update i cepaj.
              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
              fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Ma izvalio sam...snasao sam se sa transfer update-om.

Fala u svakom slucaju

Comment

• Odigrao sezonu i po bez problema i sada u jebenih pet ujutru igrica nece da se sejvuje
                  Pomagajte!

Comment

• Sejval na kraju u 5 ujutro?

ili si izudarao racunar ?
                    sigpic

Comment

• Ma nisam ga izudarao...samo muceniku jos to fali
                      Videcu danas da resim nekako problem.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                        Ma nisam ga izudarao...samo muceniku jos to fali
                        Videcu danas da resim nekako problem.
                        Jadnik. Ja bi ga razbio od zid
                        sigpic

Comment

• A ima li neko update za FM08? Tj sadasnji transferi, ocene igraca, itd...

Comment

• Nema, ima od 2011/2012.
                            There's something wrong with me chemically
                            Something wrong with me inherently
                            The wrong mix in the wrong genes
                            I reached the wrong ends by the wrong means
                            It was the wrong plan
                            In the wrong hands
                            With the wrong theory for the wrong man
                            The wrong lies, on the wrong vibes
                            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                              A ima li neko update za FM08? Tj sadasnji transferi, ocene igraca, itd...
                              http://www.mediafire.com/?imgnqkkoyqwg9pd , izvoli

- 99% odrađenih transfera (do 10.2.2013.)
                              - odrađene (Premier League, Liga BBVA, Bundesliga, Seria A, Ligue 1, Turkish Super Lig, Eredivisie)
                              - Crvena zvezda i Partizan (ostale timove kao i strukruru JSL nije moguce izmeniti iz gore navedenih razloga)
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Evo nakav lik sredjuje menagera, pa evo razmisljam kako to on uradi

FM 2013 key prodaja BOSNA
                                Pozdrav,
                                U ovoj poruci bih vam u par osnovnih recenica objasnio na koji nacin ovo funkcionise.
                                Odmah na pocetku da vam kazem da nije nista komplikovano i da je vrlo jednostavno, samo sam ja objasnio detaljno. NE POSTOJI MOGUCNOST DA INSTALIRAM PRIJE PLACANJA, jer sam par puta bio zeznut i na kraju se ne plati, i to od osoba koje su se klele u djecu Za sigurnost i pouzdanost garantuju kupci koji su ostavli komentar na grupi.
                                Igrica odgovara onima koji NE KORISTE steam za druge igre, jer jednom kada vam instaliram i podesim sve necete moci ulaziti na druge STEAM ACCOUNTE bez da poremetite ovaj na kojem je FM2013 igra. Znaic ukoliko ne koristite aktivno steam ovo je SAVRSENA ponuda za vas za male novce.
                                Proces instalacije je sljedeci, vi instalirate STEAM shttp://store.steampowered.com/about/?snr=1_4_4__11 updejtujete (jednostavnim pokretanjem programa).
                                Onda instalirate remote program http://www.teamviewer.com/sr/index.aspx kod kojeg dobijete ID i SIFRU, koju meni date u komunikaicji i preko toga udjem na vas racunar da podesim sve. Ovde bih napomenuo da u svakom trenutku VIDITE STA RADIM i u svakom trenutku MOZETE PREKINUTI KONEKCIJU I MOJE UPRAVLJANJE VASIM RACUNAROM.
                                Nakon sto se instalira i podesi sve vi mozete izbrisati teamviewer program koji nije vezan za igru, no NE MOZETE IZBRISATI STEAM ACCOUNT.
                                Za sve one koji se pitaju kako radi teamviwer evo video http://www.youtube.com/watch?v=AzzqDyTIK2Q
                                Ukoliko ste "paranoicni" i ne zelite da vam ja namjestim sve, mozemo se dogovoriti da vam dam podatke i da sami instalriate igru.
                                VAZNA NAPOMENA: AKO IMATE VEC STEAM I IGRE NA NJEMU KOJE SVAKODNEVNO IGRATE OVAJ VID INSTALACIJE VAM NECE ODGOVARATI, PONAVLJAM NECE VAM ODGOVARATI JER NECETE MOCI IGRATI DRUGE IGRE S VASEG STEAM ACCOUNTA
                                Takodjer, duzina instaliranja zavisi od vase internet konekcije.
                                Ukoliko sumnjate da bih vas mogao osteti/prevariti pogledajte moj pik profil, transakcije i dojmove koje sam dobio jos od 2009 godine otkad sam na piku registrovann. Link za PIK profil je: http://www.pik.ba/profil/unitedsale/
                                Igra se instalira NAKON STO MI VI UPLATITE NOVAC NA BANKU!! Instaliranje prije placanja NE dolazi u obzir jer sam par puta na taj nacin bio prevaren! Pogledajte na stranici a i na piku komentare drugih koji garantuju za mene.
                                Ukoliko imate vise pitanja tu sam za ista.
                                VAZNA NAPOMENA: AKO IMATE VEC STEAM I IGRE NA NJEMU KOJE SVAKODNEVNO IGRATE OVAJ VID INSTALACIJE VAM NECE ODGOVARATI, PONAVLJAM NECE VAM ODGOVARATI JER NECETE MOCI IGRATI DRUGE IGRE S VASEG STEAM ACCOUNTA
                                Cijena igre je 13KM!! Uplata se vrsi putem UPLATNICE ili direktno na salteru Raiffaisen banke* (popunite uplatnicu) ILI BILO KOJE DRUGE BANKE ILI POSTE
                                Napomena, NE TREBATE VI imati NIKAKV OTVOREN RACUN ili nesto slicno, samo trebate imati 10KM i neki identifikacioni dokumenat (licna), i popunite uplatnicu i to je to, bez IKAKVIH KOMPLIKACIJA!
                                LP
                                sigpic

Comment

Working...
                                X