Announcement

Collapse
No announcement yet.

Football Manager

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bilo je lepo citati njegove postove!

Kondi se zapio! kod neke k....e tj neke devojke sumnjivih morala!
    Originally posted by Vladan
    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
    :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
      Ја се питам где је Кондиција већ два дана
      brat studira neke besne taktike, formacije, trening pripreme, skautira pola Afrike i uzduži popreko Južnu Ameriku
      Originally posted by Brajkula
      Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Originally posted by Mladen View Post
        brat studira neke besne taktike, formacije, trening pripreme, skautira pola Afrike i uzduži popreko Južnu Ameriku
        Vidim ja da ce Kondi da digne Zvezdu sa dna! IMa da se igra LS svake sezone
        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
          Bilo je lepo citati njegove postove!

Kondi se zapio! kod neke k....e tj neke devojke sumnjivih morala!
          Никад то, Конда је ожењен човек, дечко као сунце, емотивац, није то сто посто. Скинуо брат ФМ13, не силази са компа, чека се позив на сахрану на коме ће писати "Кондицију убила девојка"

Originally posted by Mladen View Post
          Управо се смешка каквог је афричког црњу ископао, мелем за игру

Comment

• pa igranje u najmanju ruku. Neće se on sigurno zadovoljiti sa pukim učešćem u tom takmičenju. Sigurno će se od 2-3 sezone gadjati neki plasman u 1/4 finale i tako

Staviću Saši Iliću da trenira samo Fitness, na very high. Kapiram ako rikne ne moram da isplatim porodici ostatak ugovora
            Last edited by Mladen; 14-05-13, 23:37.

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Zenjen covek pa sta?! To nije opravdanjE!!!!

Ima da bude doveden za 10 000e a prodat za 10 milki.. ;) Sta ti je skauting ;)

Comment

• Brajkulice ima li kakav metak iz Kolubare za dovesti ? ili pitaj Kondija da nam preporuči nekog tamnoputog Pogbu

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Sta vam je bre igram FM12 sa Bresom doveo sam Roberta Badja za skauta i od tada je sve krenulo na bolje. Koliko znaci kad imas legendu u klubu a broj 10 povucen. Bojkotujem 13icu do daljnjeg jer je 13 baksuz a i ko je jebe kad nam dolazi u narucje u maju...prosla zelja i sad je potpuno svejedno da li igrate 08 12 ili 03/04.

Pozdrav uz jednu sliku:

Last edited by Condition23; 15-05-13, 00:15.
                  sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Drustvo , jedno pitanje ?
                    jel moze 12-ca na 768 mb rama

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
                      skidam sa linka koji je neko okacio na forumu a evo skida se vec dan ipo a 18% a imam dobar net

to je taj link.. a jos nisam skinuo...
                      Isti slucaj, ali nisam nezadovoljan Sutra ce to biti gotovo

Comment

• Originally posted by AleksaVP View Post
                        Drustvo , jedno pitanje ?
                        Ja picim sa toliko
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                          Isti slucaj, ali nisam nezadovoljan Sutra ce to biti gotovo
                          Imam ja vremena!

Originally posted by AleksaVP View Post
                          Ja bi za 768 dao da me jebe ceo stadion!

Originally posted by Condition23 View Post
                          Sta vam je bre igram FM12 sa Bresom doveo sam Roberta Badja za skauta i od tada je sve krenulo na bolje. Koliko znaci kad imas legendu u klubu a broj 10 povucen. Bojkotujem 13icu do daljnjeg jer je 13 baksuz a i ko je jebe kad nam dolazi u narucje u maju...prosla zelja i sad je potpuno svejedno da li igrate 08 12 ili 03/04.

I 07 i 08 na kompu.. ;)

Da vidis kad u Zvezdu dovedem Kalona, pa napad Kalon, Barkos, Salas Ulazak u LS sa pola snage!
                          Last edited by l1m4r; 15-05-13, 01:08.

Comment

• Originally posted by Mladen View Post
                            Brajkulice ima li kakav metak iz Kolubare za dovesti ? ili pitaj Kondija da nam preporuči nekog tamnoputog Pogbu
                            Има ђавола, испадају из друге лиге лако, а уложили неке силне паре у зимском прелазном року да опстану, кад оно....Српска лига група Београ догодине бато !

Originally posted by AleksaVP View Post
                            Имаш већ одговор, мсм да и 13-ицу можеш са тим рамом, нешто су за 12. и 13. баш сличне конфигурације .

Comment

• Gledao sam sad na ovom sajtu http://www.systemrequirementslab.com/cyri . 12 moze sa 768 na minimumu a minimum za 13 je 1 gb

edit : E jbg Limare , ja se mucim sa ovim krs kompom ali zavrsava mi neke minimalne zahteve . Mislim mogu da idem na net ali ni da pomislim da igram novije verzije PES-a , ovi se smilovali sto prave Fm , pa mogu da igram novije .

ps. Ajde dajte link da skinem 12-cu
                              Last edited by Lord Aleksoni; 15-05-13, 01:32.

Comment

• Originally posted by AleksaVP View Post
                                Gledao sam sad na ovom sajtu http://www.systemrequirementslab.com/cyri . 12 moze sa 768 na minimumu a minimum za 13 je 1 gb

edit : E jbg Limare , ja se mucim sa ovim krs kompom ali zavrsava mi neke minimalne zahteve . Mislim mogu da idem na net ali ni da pomislim da igram novije verzije PES-a , ovi se smilovali sto prave Fm , pa mogu da igram novije .

ps. Ajde dajte link da skinem 12-cu
                                Стварно 1гб кеву им http://www.footballmanager.com/manual/?id=6 . Ма скини 12 и кад скинеш цимај ме да ти пошаљем трансфер апдејт од прошле зиме и исти ти трип као да ђускаш 13, само што су играчи годину дана млађи, али ко мари

Comment

Working...
                                X