Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 - zagrevanje

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pisi propalotaj je otporan na magije svake vrstebajali mu mi celu proslu sezonu i eto sta smo ubajaliposto sam videla da od losih nema neke koristi,sada se bacam na neke lepe....ljubavne
    don't be scared homie
    sigpic

Comment

• ma ostalo je 80 samo kazem da znam kako mu je Danijela za admina

Comment

• vidi vidi smajlici se vratili
        don't be scared homie
        sigpic

Comment

• Pa kad imam insajdera na forumu

Comment

• Skenirana Rosijeva glava u 3D-u i uradjena bas po mjeri,povecano vidno polje za 15% i
            protok vazduha oko kacige za 193% (manji otpor pravi).Za nadati se da ce pomoci makar malo

Trebala bi se uskoro naci u komercijalnoj prodaji ali vjerovatno ce biti skupa ko djavo.
            Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

• Kako to izgleda iz njihovog ugla

http://www.youtube.com/watch?v=U7YiF...TAFzpurNIJ9xFJ

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=y8eLt...eature=related A Spies, Brate jel ovo tebi puklo ?

Comment

• Ben
                  Last edited by Nebojsa; 09-03-12, 10:59.

Comment

• Danas predstavljene boje za 2012.Po mom misljenju Nikijev je daleko ljepsi.
                    Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

• Ma nek' bude i roze samo da ima "front-end feedback"... Izgoracu do Jerez-a da vidim ima li neceg novog, moze li brze i bolje...
                      Ja i dalje (potpuno neosnovano jer nisam masinac) sumnjam u taj L agragat, pogotovu sad kad je jos povucen nazad i maaalo vise postavljen.
                      Razlika izmedju Yamahe koja ima ceo agregat potpuno napred i nisko postavljen i precizna je kao Heckler & Koch PSG1 i ovog Ducatija je opet velika,
                      koncepcijski su drugaciji; to je odlicno sa stanovista raznolikosti ali ne i upotrebljivosti za Rossija. Po mom (napominjem) ne strucnom misljenju.

Njegov stil je preciznost u upravljivosti i pocinjem da sumnjam da mu Ducati to moze pruziti...

Comment

• Nista novo nece dobiti prije 4 trke jedino ako se kakvo cudo desi pa nadju neki setup.
                        [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• tuga i ocaj kad je ducati u pitanju jos malo i de puniet na crt masini ce biti bolji od rossia

Comment

• Sve u svemu ocajan test za sve osim Stonera, Lorenca i Pedrose uzimajuci u obzir da je 4. Spis sa 0.8s zostatka sto je zalosno.
                            Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• Da li ovo znači "Rossi is back" xD kako je fino spustio danas vrijeme u odnosu na prvi dan cak za 1.2 sec...
                              Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Originally posted by Valentino Rossi #46 View Post
                                Da li ovo znači "Rossi is back" xD kako je fino spustio danas vrijeme u odnosu na prvi dan cak za 1.2 sec...
                                Ne to znaci da su rijesili jedan problem na koji su naisli u Sepang. I on sam kaze 6 je mjesto nas trenutni potencijal.
                                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Working...
                                X