pisi propalotaj je otporan na magije svake vrstebajali mu mi celu proslu sezonu i eto sta smo ubajaliposto sam videla da od losih nema neke koristi,sada se bacam na neke lepe....ljubavne
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 - zagrevanje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Skenirana Rosijeva glava u 3D-u i uradjena bas po mjeri,povecano vidno polje za 15% i
protok vazduha oko kacige za 193% (manji otpor pravi).Za nadati se da ce pomoci makar malo
Trebala bi se uskoro naci u komercijalnoj prodaji ali vjerovatno ce biti skupa ko djavo.Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”
Comment
-
-
Comment
-
Ma nek' bude i roze samo da ima "front-end feedback"... Izgoracu do Jerez-a da vidim ima li neceg novog, moze li brze i bolje...
Ja i dalje (potpuno neosnovano jer nisam masinac) sumnjam u taj L agragat, pogotovu sad kad je jos povucen nazad i maaalo vise postavljen.
Razlika izmedju Yamahe koja ima ceo agregat potpuno napred i nisko postavljen i precizna je kao Heckler & Koch PSG1 i ovog Ducatija je opet velika,
koncepcijski su drugaciji; to je odlicno sa stanovista raznolikosti ali ne i upotrebljivosti za Rossija. Po mom (napominjem) ne strucnom misljenju.
Njegov stil je preciznost u upravljivosti i pocinjem da sumnjam da mu Ducati to moze pruziti...
Comment
-
Originally posted by Valentino Rossi #46 View PostDa li ovo znači "Rossi is back" xD kako je fino spustio danas vrijeme u odnosu na prvi dan cak za 1.2 sec...[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
Comment
Comment