Sampionat ce biti repriza prosle sezone,sto znaci da se skoro sve zna ko koliko moze a mogu dva tri vozaca od cele motogp klase,a ovi u organizaciji gledaju da bude sto vise vozaca da bi sampionat bio zanimljiviji,kako da bude zanimljivo i da ih ima 50 kada su honda i jamaha daleko ispred svih,treba da bude cetiri pet vozaca sa masinama pribliznim za osvajanje titule,to onda covek prati a da mu ne bude dosadno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 - zagrevanje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by L. Lawliet View PostNe to znaci da su rijesili jedan problem na koji su naisli u Sepang. I on sam kaze 6 je mjesto nas trenutni potencijal.Valentino Rossi #46
G.O.A.T
Comment
-
Originally posted by AleksandarD View PostTo njihovo neko dvostruko kvacilo, pa zar ne mogu i drugi da odrade tako nesto, nek spijuniraju...,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by Valentino Rossi #46 View PostNe znam tačno gdje sam pročitao al neko je izjavio da će poslje 4 trke ,Rossi imat motor koji će bit u stanju da se bori za podium i za pobjede , ja msm da je to neko na twiteru izjavio
Shto se tice seamless shiftera koji ima Honda ima i Ducati. Kaze Rossi da mu dodaje 0,2 al to ne znaci nista dok ne rijese problem prednjeg kraja
taj motor ne moze naprijed.[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
Comment
-
Originally posted by AleksandarD View Posti kada je presao u yamahu nije sve bilo idealno na pocetku, valjda ce nesto napraviti od ducatija bar za sledecu sezonu ako se ne povuce
Nece se povuci planira jos da se trka, bar 2 godine pricao je o tome na konferenciji u Januaru. Ali nije iskljuceno da ce napustit Ducati na kraju godine. Vidjece kako stvari stoje do polovine sezone. Covjek im je jasno rekao sto treba da urade, Nicky Hayden isto na tehnicaru je da odradi te stvari i napravi Pobjednicki motor. Tako stoje stvari. Vidjecemo kad pocn sezona sto ce uraditi.
Razlika izmedju Yamahe i Ducatia je u tome sto je Yamaha velika firma i mogu da urade promjene ocas posla i proizvedu djelove, Ducati ne moze. Njihovo osoblje radi po cijeli dan bez odmora da bi donio jedan proizvod.[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
Comment
-
Pametno, ako ne mogu za svo ovo vreme da mu odrade masinu sa kojom moze da se bori za postolje onda i yreba da menja tim. Samo ne znam sta su radili sa tim ducatijem ono jedne godine kada je isao kao lud,niko ni rosi nije mogao sa njim,dobijao ga je tek u nekim krivinama a ducati je na pravcu pravio ogromnu razliku
Comment
-
Pa tada ga je Stoner jahao!,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by AleksandarD View PostPametno, ako ne mogu za svo ovo vreme da mu odrade masinu sa kojom moze da se bori za postolje onda i yreba da menja tim. Samo ne znam sta su radili sa tim ducatijem ono jedne godine kada je isao kao lud,niko ni rosi nije mogao sa njim,dobijao ga je tek u nekim krivinama a ducati je na pravcu pravio ogromnu razliku[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
Comment
Comment