Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 - zagrevanje

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sampionat ce biti repriza prosle sezone,sto znaci da se skoro sve zna ko koliko moze a mogu dva tri vozaca od cele motogp klase,a ovi u organizaciji gledaju da bude sto vise vozaca da bi sampionat bio zanimljiviji,kako da bude zanimljivo i da ih ima 50 kada su honda i jamaha daleko ispred svih,treba da bude cetiri pet vozaca sa masinama pribliznim za osvajanje titule,to onda covek prati a da mu ne bude dosadno.

Comment

• Originally posted by L. Lawliet View Post
      Ne to znaci da su rijesili jedan problem na koji su naisli u Sepang. I on sam kaze 6 je mjesto nas trenutni potencijal.
      Ne znam tačno gdje sam pročitao al neko je izjavio da će poslje 4 trke ,Rossi imat motor koji će bit u stanju da se bori za podium i za pobjede , ja msm da je to neko na twiteru izjavio
      Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Tesko da ce to biti,treba jos vremena da se napravi rosijev ducati

Comment

• Cak i spijunaza,samo da se otkrije tajna brzine Honde
          Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

• To njihovo neko dvostruko kvacilo, pa zar ne mogu i drugi da odrade tako nesto, nek spijuniraju...

Comment

• Originally posted by AleksandarD View Post
              To njihovo neko dvostruko kvacilo, pa zar ne mogu i drugi da odrade tako nesto, nek spijuniraju...
              To donosi oko 3 desetinke.Kako nadohnaditi još pola sekunde, e to je pitanje.Nije lako tek tako napraviti dvostruko kvačilo, treba tačno znati kako ga upotrebiti.
              ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
              I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Originally posted by Valentino Rossi #46 View Post
                Ne znam tačno gdje sam pročitao al neko je izjavio da će poslje 4 trke ,Rossi imat motor koji će bit u stanju da se bori za podium i za pobjede , ja msm da je to neko na twiteru izjavio
                Poslije 4 trke ce dobiti pojacanje to je Valentino izjavio al niko ne zna koje. I ne zaboravi konkurencija isto ne spava.
                Shto se tice seamless shiftera koji ima Honda ima i Ducati. Kaze Rossi da mu dodaje 0,2 al to ne znaci nista dok ne rijese problem prednjeg kraja
                taj motor ne moze naprijed.
                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• i kada je presao u yamahu nije sve bilo idealno na pocetku, valjda ce nesto napraviti od ducatija bar za sledecu sezonu ako se ne povuce

Comment

• joj brepa jel on doktor ili nije?ne da ce da napravi "nesto" nego ce da napravi cudo
                    don't be scared homie
                    sigpic

Comment

• Zato je danas ceo tim Dukaia iz motogp-a bio u Italiji da vide kako se pobedjuje,posto verovatno ni ove sesone nece imati previse prilike za slavlje.
                      sigpic

Comment

• Jeste Doctor ali je luckast hoce reli hoce F1 jos mu samo fali ne daj boze negde van staze da se povreti kao sto se desavalo a nema vise 20 godina pa da sve prodje i zaraste kao da nista nije bilo. Da video sam danas ljude iz motogp na wsb,jel to standardno ili je samo bilo danas?

Comment

i kada je presao u yamahu nije sve bilo idealno na pocetku, valjda ce nesto napraviti od ducatija bar za sledecu sezonu ako se ne povuce

Nece se povuci planira jos da se trka, bar 2 godine pricao je o tome na konferenciji u Januaru. Ali nije iskljuceno da ce napustit Ducati na kraju godine. Vidjece kako stvari stoje do polovine sezone. Covjek im je jasno rekao sto treba da urade, Nicky Hayden isto na tehnicaru je da odradi te stvari i napravi Pobjednicki motor. Tako stoje stvari. Vidjecemo kad pocn sezona sto ce uraditi.

Razlika izmedju Yamahe i Ducatia je u tome sto je Yamaha velika firma i mogu da urade promjene ocas posla i proizvedu djelove, Ducati ne moze. Njihovo osoblje radi po cijeli dan bez odmora da bi donio jedan proizvod.

Comment

• Pametno, ako ne mogu za svo ovo vreme da mu odrade masinu sa kojom moze da se bori za postolje onda i yreba da menja tim. Samo ne znam sta su radili sa tim ducatijem ono jedne godine kada je isao kao lud,niko ni rosi nije mogao sa njim,dobijao ga je tek u nekim krivinama a ducati je na pravcu pravio ogromnu razliku

Comment

• Pa tada ga je Stoner jahao!
                              ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                              I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

Pametno, ako ne mogu za svo ovo vreme da mu odrade masinu sa kojom moze da se bori za postolje onda i yreba da menja tim. Samo ne znam sta su radili sa tim ducatijem ono jedne godine kada je isao kao lud,niko ni rosi nije mogao sa njim,dobijao ga je tek u nekim krivinama a ducati je na pravcu pravio ogromnu razliku
                                Razlika je sto te godine nije bas najbolje isla Yamaha. Ajde sto na ciljnom pravcu su gubili po 20 na sat nego su i Mishelin gume pravile probleme svim vozacima. Nikad necu zaboraviti lice Colin Edwardsa u Le Manu kad su se pojele te Mishelinke i nije pobjedio. Bio je bas razocaran. Od te godine Ducati je nizao sve manje i manje pobjeda iz godine u godinu.

Comment

Working...