Announcement

Collapse
No announcement yet.

SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by BEST View Post
    Ako se slažete,voleli bi da da uradimo nesto.Moja sestra živi u Italiji pa bih je zamolio da sazna podatke o datumu sahrane i bilo kakav info u vezi toga.

Mi bi skupili sva vaša imena ili nickove ko kako želi i poslali telegram njegovoj porodici ili bilo kome ko može da prenese naše saučešće.

Mislim da bi tako dostojanstveno,u stilu MOTO GP foruma poslali poslednji pozdrav Marcu i svima ostalima koji su izgubili život u sportu kiji nam je doneo mnogo radosti ali nažalost i tuge.

Ko god se slaže može počev od danas da mi šalje svoj nick na privatne poruke. Svačije ime će se naći u telegramu. Ako baš ne stignemo da pošaljemo na vreme, smislićemo način da to stigne tamo gde treba.

Takođe ćemo otvoriti zasebnu temu koja će biti zatvorena 23.oktobra 2012 godine. Sledeće godine na ovaj tužni dan. Marco Simoncelli ( 20.januar 1987 - 23.oktobar 2011 ) Počivaj u miru.
    Ovo je odlicna ideja i hvala vam na tome, ja sam cak za to da svako pored svog imena ostavi neku kracu poruku, 4, 5 reci, ako je previse komplikovano ne mora. To je najmanje sto mozemo.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Otišao je svojim putem na neko nadam se bolje mesto.

Comment

Počivaj u miru SuperSik, nikada nećeš biti zaboravljen.
        Casey Stoner......The Bike Whisperer

Comment

Nemam snage da mislim o svemu ovome, već 3 nedelje sam imao neki loš osećaj u stomaku, morao sam da budem u pravu...

Počivaj u miru, legendo!

Requiescat in pace, Marco Simoncelli!

#58 će zauvek ostati urezan u mom srcu, pored #48 i #74...

Ostavio bih i neku sliku, ali nemam, jednostavno nemam snage...

Comment

Ovde mozete napisati poslednji pozdrav za Marka....http://www.motogp.com/en/contact/tributetosimoncelli ne znam vise ni sta da pisem

Comment

Strasno sta se ovo desilo. Nadao sam se da ce se izvuci, prebacio sam na italia1 kanal i par min prije nego sto su objavili zvanicno tuznu vijest - italijani su na padoku pokazali gdje Markova djevojka ide ka njegovog oca a on tada samo glavom pokazuje da Marko nije izdrzao.

Mnogo ces nedostajati svima Nama. Adio Grande Marco

Comment

Zvaničan izveštaj http://www.motogp.com/en/news/2011/R...medium=twitter

Comment

RIP Marko

Comment

Originally posted by nnebojsa View Post
                    Nadajmo se da se zbog ove tragedije nece zavrsiti karijera jos jednog velikog vozaca...
                    Nadajmo se da nece, jos samo bi nam to falilo....
                    Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• i ja o tome razmisljam..i bojim se..nije izgledao dobro..ne znam kako ce se oporaviti..sigurna sam da je jak,ali da li je bas toliko?
                      don't be scared homie
                      sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                        i ja o tome razmisljam..i bojim se..nije izgledao dobro..ne znam kako ce se oporaviti..sigurna sam da je jak,ali da li je bas toliko?
                        Jedino nam preostaje da se nadamo.
                        sigpic

Comment

• ja imam osecaj da ce se Rossi povuci posle ovoga...
                          "The fact is that when my bike is prepared and I can ride like I want to, no one can beat me!"

"I arrive. I see..... is possible. I go fast. I WIN!"

"...Maverick Vinales, Marc Marquez, and it was Simoncelli. These are guys who were good figures for the sport. They always look to be having fun. There's always going to be the Pedrosas. There's always going to be the Stoners. But once Valentino is gone, all the character in the sport is gone. "

sigpic

Comment

• Definitivno.

Comment

• ... ili uzeti broj 58 ...

Comment

• Originally posted by Zeka29 View Post
                                ja imam osecaj da ce se Rossi povuci posle ovoga...
                                Treba da si ili neosjetljiv ili izuztno mentalno jak da nastavis poslije ovako necega taj snimak cje ga cijeli zivot pratit.
                                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Working...
                                X