Announcement

Collapse
No announcement yet.

SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tri trke i tri Rosijeva ispadanja,nadam se da ovo nece biti kap koja je prelila casu...kad pogledam unazad uzasna sezona,mislio sam da je prosla losa ali ova ju je "nadmasila" definitivno,jedino vrijedno pomena je Stonerova dominacija ostalo je sve nekako sivo.HRC je otkazala sutrasnje testiranje.

Da uzme taj broj vjerovatno bi mu to bio dodatni teret i samo bi mu jos teze bilo da se vrati u normalu nakon ovoga,ali niko nece ostati isti nakon ovoga...
    Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

• Originally posted by L. Lawliet View Post
      Treba da si ili neosjetljiv ili izuztno mentalno jak da nastavis poslije ovako necega taj snimak cje ga cijeli zivot pratit.
      pa verujem da Vale nije,i da nece htedi da pogleda taj snimak...svakako,mislim da je njemu sigurno najteze od svih vozaca,jer se zna koliko je bio dobar sa njim
      jos sad kad sam video ovu sliku

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motogp/15421404.stm

"My first thoughts - and this is absolutely my own gut feeling - are that Rossi could now retire. I know he will be mortified by Marco's death. They were close friends and had been for a long, long time.

He was involved in the accident and it will be very hard for him to cope with it."

videce,u svakom slucaju,to je sad potpuno nebitno...ja i dalje ne mogu da poverujem da ga vise nema
      "The fact is that when my bike is prepared and I can ride like I want to, no one can beat me!"

"I arrive. I see..... is possible. I go fast. I WIN!"

"...Maverick Vinales, Marc Marquez, and it was Simoncelli. These are guys who were good figures for the sport. They always look to be having fun. There's always going to be the Pedrosas. There's always going to be the Stoners. But once Valentino is gone, all the character in the sport is gone. "

sigpic

Comment

• Na stazi nikoga nije stedeo a najmanje sebe... Rodjeni fajter i takav je ostao da kraja!!! Vecina vozaca bi u takvoj situaciji pustila motor jer je pad bio neizbezan, ali on se borio do kraja. Umesto da otkliza van staze i vrati se u trku sa 30 sek. zaostatka, dobio je ponovo grip na zadnjem tocku koji ga je lansirao pravo u Edvardsa i Rosija. Nije zeleo da se preda... Lavlje srce!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

• Iz jednog intervjua.

”Non hai paura di ammazzarti se fai un incidente?”
          ”No. Si vive di più andando 5 minuti al massimo su una moto come questa, di quanto non faccia certa gente in una vita intera."

"Ne bojiš li se da bi mogao poginuti ako se dogodi nesreća?”
          ”Ne. Više se živi vozeći se na maksimumu 5 minuta na jednom ovakvom motoru, nego što neki ljudi dožive za celi život."

Last edited by YAMAHAY; 23-10-11, 16:50.

Comment

• oglasio se Rossi:Sic for me was like a youngest brother.so strong on track and so sweet in the normal life.I will miss him a lot.
            "The fact is that when my bike is prepared and I can ride like I want to, no one can beat me!"

"I arrive. I see..... is possible. I go fast. I WIN!"

"...Maverick Vinales, Marc Marquez, and it was Simoncelli. These are guys who were good figures for the sport. They always look to be having fun. There's always going to be the Pedrosas. There's always going to be the Stoners. But once Valentino is gone, all the character in the sport is gone. "

sigpic

Comment

• Moje veliko izvinjenje na spamovanju ali samo zbog ljudi koji nisu videli moj raniji post.
              Mislim da je okej da ovo ponovim zbog ljudi koji bi zeleli da se jave.
              Izvinjavam se jos jednom.

"Ako se slažete,voleli bi da da uradimo nesto.Moja sestra živi u Italiji pa bih je zamolio da sazna podatke o datumu sahrane i bilo kakav info u vezi toga.

Mi bi skupili sva vaša imena ili nickove ko kako želi i poslali telegram njegovoj porodici ili bilo kome ko može da prenese naše saučešće.

Mislim da bi tako dostojanstveno,u stilu MOTO GP foruma poslali poslednji pozdrav Marcu i svima ostalima koji su izgubili život u sportu kiji nam je doneo mnogo radosti ali nažalost i tuge.

Ko god se slaže može počev od danas da mi šalje svoj nick na privatne poruke. Svačije ime će se naći u telegramu. Ako baš ne stignemo da pošaljemo na vreme, smislićemo način da to stigne tamo gde treba.

Takođe ćemo otvoriti zasebnu temu koja će biti zatvorena 23.oktobra 2012 godine. Sledeće godine na ovaj tužni dan. Marco Simoncelli ( 20.januar 1987 - 23.oktobar 2011 ) Počivaj u miru"

Comment

• Strasno i veoma zalosno . Pocivaj u miru Marco.

Comment

• Originally posted by BEST View Post
                  Ako se slažete,voleli bi da da uradimo nesto.Moja sestra živi u Italiji pa bih je zamolio da sazna podatke o datumu sahrane i bilo kakav info u vezi toga.

Mi bi skupili sva vaša imena ili nickove ko kako želi i poslali telegram njegovoj porodici ili bilo kome ko može da prenese naše saučešće.

Mislim da bi tako dostojanstveno,u stilu MOTO GP foruma poslali poslednji pozdrav Marcu i svima ostalima koji su izgubili život u sportu kiji nam je doneo mnogo radosti ali nažalost i tuge.

Ko god se slaže može počev od danas da mi šalje svoj nick na privatne poruke. Svačije ime će se naći u telegramu. Ako baš ne stignemo da pošaljemo na vreme, smislićemo način da to stigne tamo gde treba.

Takođe ćemo otvoriti zasebnu temu koja će biti zatvorena 23.oktobra 2012 godine. Sledeće godine na ovaj tužni dan. Marco Simoncelli ( 20.januar 1987 - 23.oktobar 2011 ) Počivaj u miru.
                  ..imas moju podrsku..
                  sigpic

Comment

• ...ne mogu da veujem sta sam procitao pre nekoliko trenutaka..o boze,bozee...jao ljudi moji,ovo je strasno...nemam reci..
                    sigpic

Comment

• Poruka od Kolina

Colin Edwards: "Thanks to everyone for ur support at this time. Very sad to see a friend pass in any case. I'm holding up ok mentally, it was a very tragic accident. Physically, besides a dislocated shoulder & ligaments involved, think both wrists & left heel have fractures too, getting X-rays on Wednesday. I feel sad for the whole MotoGP community right now my heart is heavy for everyone affected, from family to fans.
                      God speed my friend, u will be missed,
                      CE"

a Rosijev drugar je napisao sledeće

@UccioYellow46 / "for those asking, Vale is absolutely not thinking of retiring."
                      Last edited by YAMAHAY; 24-10-11, 09:10.

Comment

• Originally posted by BEST View Post
                        Moje veliko izvinjenje na spamovanju ali samo zbog ljudi koji nisu videli moj raniji post.
                        Mislim da je okej da ovo ponovim zbog ljudi koji bi zeleli da se jave.
                        Izvinjavam se jos jednom.

"Ako se slažete,voleli bi da da uradimo nesto.Moja sestra živi u Italiji pa bih je zamolio da sazna podatke o datumu sahrane i bilo kakav info u vezi toga.

Takođe ćemo otvoriti zasebnu temu koja će biti zatvorena 23.oktobra 2012 godine. Sledeće godine na ovaj tužni dan. Marco Simoncelli ( 20.januar 1987 - 23.oktobar 2011 ) Počivaj u miru"
                        Mislim da je najbolje da svi sastavimo jednu poruku, ispod nje nasa imena ili nickovi.Neko je rekao da bi bilo dobro da svako napise nesto o njemu,ali sigurno je da bi svi rekli isto....svi smo ga na isti nacin dozivljavali - tako da je po meni najbolje da bude jedna poruka od svih nas... Sta mislite vi?

Un Nome...Un Mito...UNA LEGGENDA... VR|46

Comment

• Je li vama ovo normalno?
                          http://www.sportklub.info/rosi-ubio-...jeg-prijatelja
                          Ovo su stvarno teske rijeci, ovo je previse... Uccio je rekao da Rossi ne planira da se povuce... mnogo je tesko nastaviti poslije ovoga da vozi, i ako ne nastavi- to vam ne daje za pravo da ovako pisete!!! Bio mu je jedan od najboljih prijatelja i jos kada na to dodate cinjenicu da je Rossi ucestvovao u ovoj nesreci, stvarno je tesko opet voziti... Ali ni Colin,ni Rossi stvarno nisu imali gdje... Ja ne mogu da vjerujem u ovo sto sam vidjela i procitala,u ovakvim trenucima vi se bavite ovim stvarima, niko ne zna sta se Rossiju mota po glavi...Super Sica vise nema, ovako ga necemo vratiti, to je sigurno... bar mozemo da ga ispratimo kako i dolikuje jednoj tako divnoj osobi,zao mi je sto ovo moram da kazem i rado bih da ove rijeci nikad nisu napisane,ni izgovorene,ali pratimo jos jednog naseg Andjela na motoru...
                          Sic, RIP...
                          Last edited by Andrea Rossi-Maniac #46; 24-10-11, 14:34.

Comment

• http://www.b92.net/sport/automoto/mo...&nav_id=551979 pa pazi sad ovo

Comment

• http://in.reuters.com/article/2011/1...60089820111024

Comment

• Originally posted by Losmi88 View Post
                                Procitala sam ovo, ali mnogo sam se lose osjecala kada sam vidjela naslovog ovog teksta sto sam postavila u proslom postu... I ako znam da to nije istina,ali me je mnogo pogodio...

Comment

Working...
                                X