A sad adio i ko zna gdje i ko zna kad...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostSta promasi Ibisevic... Ili sta ovaj odbrani...
Pape da li treba pismena molba da Misimovic izadje,pa covjek je sve odigrao lose...ispadamo po desnoj strani jer nemamo desno krilo,a igra Misimovic koji ne moze da potrci...sad ce tek ludilo,mi cemo napasti a ide kontrica laganoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Pola svijeta igra sa zadnjim veznim, druga polovica igra sa dvojicom. Safet genijalac revoluciju pravi.
Medunjanin ponovo katastrofalan, pa čovjeka nema nigdje na terenu, ne znam kako Safet već jednom ne uvidi to. Misimović se ne može pokrenuti, kako je čovjek trom, koliko uspori igru samo. Džeko i Salihović identični kao u prvoj utakmici... Teško, ali baš teško možemo izvući nešto ovdje sa ovakvom igrom.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Kakav je masjstor onaj Hamšik, u pijemu izbaci dvojicu i onda snažno u suprotni ugao golman nemoćan -_-
Weiss kida, sad lijevo sad desno......momak je odigrao za čistu desetku
I da pohvalim fenomenalnog golmana Muhu, majstor je spasio 3-4 čista gola.
I da ne zaboravim pošto mi se ponekad učini da terenom hodaju igrači tipa Salihović i Misimović pa ne znam da li haluciniram ili su oni tu.........
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPjanic brate...sta ce on glavom jbg
Jesu losi ovi Englezi, mada i Ukrajinci slabo, koliko tekma traje, samo jedan sut vidjen...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostBangav mi ovaj sopcast, nista ne vidim ni ko sutira, video sam samo da je Mujdza uputio "cross"...
Jesu losi ovi Englezi, mada i Ukrajinci slabo, koliko tekma traje, samo jedan sut vidjen...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment