Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BLBL View Post
    Dortmund se izbrukao u Evropi u prethodne dve sezone, tako da ni ti nemas bas neke argumente da tvrdis da nisu precijenjeni. Samo zbog jednog dobrog rezultata, a nista nisu osvojili ove sezone. Mogao bi malo pustiti ljude da iznose svoje stavove i misljenje. Po tebi, "trolovanje"(novi termin poslednjih par godina) je sve suprotno od tvog misljenja ili sta vec!?
    Kazem ti lepo da nije za to tema, izmedju ostalog nije bitno moje misljenje, demantuju te najbolji treneri sveta. Tako da niti mene interesuje tvoje, niti tebe moje, bespotrebna diskusija. Molicu te da prestanes sa trolovanjem teme. Hvala.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Bravo za Kolarova . Ublazio nam je koliko toliko ovaj poraz

Comment

• akcenat na zastavu

Originally posted by Brajkula
        Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Evo ga BLBL treci nastavak.

edit: Sad ocekujemo mnogo mudriji nik, recimo BLBL4.
          Last edited by bracala; 07-06-13, 21:48.
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by BLBL View Post
            Na stranu opste poznati gubitnicki mentalitet koji imaju njihovi sportisti.

Ma da.Evo na primjer njihovi biciklisti...gomila gubitnika.

Comment

• Grci se opet provukoše `svojim` rezultatom 1-0. Slovaci jad i čemer, mnogo sam više od njih očekivao i mislim da sa ovakvim odnosom snaga možemo minimalno do 4 boda iz dvomeča sa njima.

Hrvatima skoči na nos Halilović i pre*eravanje sa njim posljednjih mjesec dana. Baš su se opustili i podcijenili Škote, k`o da igraju sa Andorom.
              sigpic
              Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
              don't support us when we win."

Comment

• Sta nas briga za Grke gazimo sve do polufinala .
                Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Veceras Hrvatima sastav sastavio Maminjo, Sammir morao igrati da se proda, a na klupi ostali Kranjcar i Eduardo . Koja samo bezidejsnost u igri

Comment

• Originally posted by soe View Post
                    Sta nas briga za Grke gazimo sve do polufinala .
                    Ma dobro i ta ima mjesta, ali bilo bi jako dobro ući u ovaj završni dio kvalifikacija za većom razlikom od ova 3 boda. Ovako je i dalje veliki pritisak na igračima, samo se nadam da neće podleći tome. Vidjelo se i danas kako vrijeme odmiče da se sve više igra sa strahom, dok nije došlo poluvrijeme i lekcija Papeta.

A fakat likovi su nevjerovatni sa ovim rezultatom 1-0. Dosadili i Bogu i narodu što bi se reklo.
                    sigpic
                    Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                    don't support us when we win."

Comment

• Hrvati bez potrebe komplikuju sami sebi život. Ove naše nema apsolutno potrebe ni komentarisati. Sve dok je ova prosta masa na klupi, bolje neće biti. Trenerski mag, uspeo u svim klubovima pa je red došao i na reprezentaciju. Za BiH navijam do kraja kao za svoje, kao što sam i navijao onomad protiv Portugala u baražu. Momci igraju svim srcem već godinama unazad i zaslužili su da se plasiraju na završnu smotru i to ni manje ni više nego u Brazilu. Idemo BiH !

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Originally posted by Mr.M View Post
                        Sto se Witsela tice , po meni dosta precenjen igrac , preko 15 milki za njega ne bi dao. 40 je bas bas precenjeno. Felaini je sa druge strane klasa , bar za mene , igrac velikog potencijala , verujem da ce naci dobar angazman za narednu sezonu.
                        Ja bih rekao da si trazio rec pretplacen. Isto sam ja pricao za Fernandinja pre par dana.

Meni je Vitsel vrlo dobar igrac i da nije otisao u Zenit, vec u neki tim iz top3 lige, bio bi sada jos bolji igrac. Kada je odlazio iz Benfike nije vredeo 40 mil nikako, ali je imao potencijal da bude takav igrac.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by danijelkr View Post
                          Veceras Hrvatima sastav sastavio Maminjo, Sammir morao igrati da se proda, a na klupi ostali Kranjcar i Eduardo . Koja samo bezidejsnost u igri
                          Nije Halilovic ulazio?Da se ne ponovo historija kao se ocem mu?!

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                            Neka hvala,kod nas takvi nemaju mjesta
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                              Ja bih rekao da si trazio rec pretplacen. Isto sam ja pricao za Fernandinja pre par dana.

Meni je Vitsel vrlo dobar igrac i da nije otisao u Zenit, vec u neki tim iz top3 lige, bio bi sada jos bolji igrac. Kada je odlazio iz Benfike nije vredeo 40 mil nikako, ali je imao potencijal da bude takav igrac.
                              Ko u Zenitu nije ?

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                                Nek se ne ponavlja, mozemo mi i bez takvih. Isto ko sto se izgleda Hajrovic sad dvoumi hoce li za nas igrati ili Svicarsku.

Comment

Working...
                                X