Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste muzicke diskusije
Collapse
X
-
Originally posted by Gandalf View PostMistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by Gandalf View Post
Dokaz da i od gov***a moze da se napravi pesma respect za VIP .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Jedan od najboljih gitarista sveta,Tommy Emanuela,sa "nasim" Vlatkom uz jos jednog gitaristu cini trio koji ce svirati u Sava centru.
Karte su po meni veoma povoljne,od 1300 do 2100.
http://www.savacentar.com/index.php?...id=645&lang=sr
sigpic
Comment
-
-
Za pop nEsam experAt, ali za rok mogu svasta da pricam.
Najbolja rok pesma van engleskog govornog podrucja. Tocak kraljina
Makar smo 80ih imali rokera i Novi talas (Azra pre svega), Indexi, Riblja Corba, EKV, sad da krenem da nabrajam zaboravio bi sigurno nesto...
Edit: Pre mozda dve godine sam gledao jako dobar film o Novom talasu u Zagrebu, moram da iscimam koleginicu, mislim da ima na YT ali ne znam kako se zove, odmah kacim ovde, ja sam uzivao. Place mi se sto je umrla ta muzika.Last edited by Nebojsa; 08-02-12, 21:43.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
^ Ovo drugo pitanje mozes i da zanemaris, slusam ja dosta nasih rock grupa. Inace, "Daire" su, po mom misljenju, jedna od najboljih pesama koje sam cuo.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Gandalf View Post^ Ovo drugo pitanje mozes i da zanemaris, slusam ja dosta nasih rock grupa. Inace, "Daire" su, po mom misljenju, jedna od najboljih pesama koje sam cuo.Ali o roku mogu da pricam dan i noc realno.
Daire su proglasene za najbolju rok pesmu van engleskog govornog podrucja pre nekoliko godina od strane veoma uticajnih muzickih kriticara. Potpuno zasluzeno. Najritmicnija pesma koju sam ikada cuo. O Tocku se inace jako malo zna, a covek je genijalan gitarista i pevac.
http://en.wikipedia.org/wiki/Radomir_Mihajlovi%C4%87
Odavde pocnite pa se raspitajte. Genije kakav se ne radja dva puta.Last edited by Nebojsa; 08-02-12, 21:49.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Comment
-
^ Verovatno si u pravu Mamba.
Ne znam sta vasi drugovi slusaju, ali moji vecinom Sasu Kovacevica, Marka Bulata, Sergeja Cetkovica, OK Bend, Amadeus Bend, Grand pevace i tako te, cije mi se pesme ne svidjaju.
Kad sam im rekao da cu mozda ici na Black Sabbath ili Metallicu, njihova faca je bilai usledilo je pitanje "A ko su ti, brate, ti ?". Da ne pominjem situaciju kada su gledali sta imam na fonu od muzike. Nirvana, Metallica, Black Sabbath, AC/DC, RHCP, Bon Jovi, David Bowie, Deep Purple, GnR, Eagels, R.E.M., The Cranberries, Uria Heep, Bee Gees, Billy Idol, Rollingstones i mnooogi drugi.............................. od tada me vise ne pitaju da im dam da slusaju muziku
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment