Announcement

Collapse
No announcement yet.

Opste muzicke diskusije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ta gitara Sambore je i meni jedna od drazih,znao sam da ce je Mumi staviti na prvo mesto pa je nisam navodio.
    Kad su u pitanju akusticno potpuno delim misljenje sa Mumijem.

@Gangrena

Ja sam svoju platio 100 evra.Losiju je tesko pronaci.

sigpic

Comment

• I ja imam skoro istu kao Mamba. I to su vam Sizifovske gitare, koliko god je puta cistio, uvijek je preplavljena prasinom.

Tako da, ako neko planira uzimati gitaru, sto dalje od crne boje. ;)
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• I sto dalje od SX-a i ostalih "negitara".

Najvise se isplate akusticne Washburn,Fender i Yamaha,za ne bas mnogo novca moze se naci lepa gitara.
        sigpic

Comment

• Ja imam Yamahu, APX 500, a kostala je oko 300 e
          http://carusomusic.com/components/co...72c6e08167.jpg

E da, sto se tice elektricnih gitara, mnogo dobro izgledaju Fender gitare koje je Jonny Buckland(Coldplay) koristio na poslednjem albumu, "Mylo Xyloto".
          Na spotovima pjesama "Every teardrop is a waterfall", i "Paradise" se mogu vidjeti dva simpaticna Stratocaster-a.
          Evo i nekih slika
          http://www.cheekychicago.com/wp-cont...08/jonny-1.jpg

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lq...1gboo1_500.gif

I ovaj Telecaster
          cp5.jpg
          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Jbt, skacem na samu pomisao.
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Od toliko njiva i livada oni na Kalemegdanu odrzavaju koncerte...jebem ti idiote.
              Last edited by Black Mamba 24; 09-01-12, 19:02.
              sigpic

Comment

• ne veze ovako bice mrtvih , e ljudi jel moze neko da nabaca neku dobru drum&bass muziku bas mi se slusa? po mogucstvu old school
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Mambo, gdje si? Opet sam tu da ti pokazujem smjernice, sto se tice muzike
                  Mistakes make us who we are.

Comment

• Originally posted by Miss Poison View Post
                    Mambo, gdje si? Opet sam tu da ti pokazujem smjernice, sto se tice muzike
                    Pa gde si ti?Ja sam sve vreme na forumu bio.

Dok te nije ni bilo niko nije ni postovao nekvalitetnu muziku,nadam se da si bila na odvikavanju od iste za ova dva meseca.
                    Last edited by Black Mamba 24; 10-01-12, 14:57.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                      Pa gde si ti?Ja sam sve vreme na forumu bio.

Dok te nije ni bilo niko nije ni postovao nekvalitetnu muziku,nadam se da si bila na odvikavanju od iste za ova dva meseca.
                      Nada poslednja umire
                      Znas kako kazu, nikad se ne mozes izlijeciti, samo zalijeciti, tako da nisam ni pokusavala da se odviknem

Comment

• Za Mambu!

Comment

• Vidi sto provocira.

Od tako malo hitova Metallice ti nisi mogla postaviti jedini koji volim.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                            Vidi sto provocira.

Od tako malo hitova Metallice ti nisi mogla postaviti jedini koji volim.
                            Jesi pio ti sta nocas?
                            I neces onu pjesmu nikad dobiti od mene (zbog ovoga gore)

Comment

• U poslednje vreme slusam sve starije pesme. Naravno domacu muziku posto strano ne volim da slusam.
                              Trenutno slusam domaci rok,zabavno i kad odem u grad pustaju naradno koje naravno slusam i znam pesme
                              Od rok bendova Van Gog,Riblja Croba,YU Grupa,Osvajaci(sada su Cipi i Industrija),ponestoo od grupe SMAK i to je to.
                              Zabavno ima vise vrsti,Bojan Marovic,Toni Cetinski,Zeljko Samardzic i ostale dobre zabavne pesme.

A kad odem sa drustvom u kafanicu ne moze da prodje provod bez Kafanske pevacice
                              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Domaca muzika je sada nevidjeno nekvalitetna. Ne mogu nista da slusam sto je napravljeno posle `94. Steta, stara Jugoslavija je imala najbolju muzicku scenu van engleskog govornog podrucja. I onda to neko fino sve raz****o zbog Ceca, Seka i Georgijeva.
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...
                                X