Ubio bih se da sam Suarez -.-
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012
Collapse
X
-
Eh hvala Bogu pa da i mi nekoga rasturimo. Jeste da su za to više zaslužni igrači Brightona.Odlična igra, pogotovo u II poluvremenu. Prvi put da igraju zajedno Gerrard, Suarez i Carroll, a kako vidimo to je dobitna kombinacija. Downing me pozitivno iznenadio, danas jedan od najboljih. Carroll i Suarez također dobri, Gerrard u svom stilu - majstor. Odbrana dobra i bez Aggera, malo sam se bojao Carraghera, ali i on odigrao dobro.
Sve u svemu odlična partija Liverpoola, jeste da protivnik nije bio tim iz Premier lige, ali u svakom slučaju valjalo je dati 6 (3) golova.
YNWA!sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Merlin View Post3 auto-gola.
@c-bosh
Ti reče da Liverpool ne može dati više od 3 gola?Hehehe, sjajna partija, prije svega kapitena, pa onda i svih ostalih. Rezultat je došao kao plod dobre igre. Iako ni ja nisam očekivao više od 3 gola, ovo je odlično za podizanje samopouzdanja. Samo nešto mi žao Brightona, ipak 3 auto-gola previše, a i igrali su momci borbeno...
Odlicna igra tokom cijele utakmice,3 autogola za Brighton od kojih je treci presmijesan,Suarez fantastican,promasio je penal ali na kraju se iskupio...Kerol odlican u 2. poluvremenu dao je gol,mogao je jos neki da uvali,ali dobro,zaista se trudio ocigledno da mu je stalo da zadrzi mjesto u prvoj postavi,imao je i asistenciju...
Gerrard kapitenski,Skrtel i Carra odlicni...
Brighton simpaticna ekipa,imaju nekoliko vrlo dobrih igraca,meni je za oko zapao krilo Lua Lua koji je imao par odlicnih prodora i posteno je namucio Johnsona,uostalom dao je i sjajan gol iz slobodnjaka...When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Brighton nije odigrao lose!
Prvo poluvrijeme su bili solidni, ona tri autogola su bila zbog straha igraca Brightona (s obzirom da su igrali protiv velikog Liverpoola) Nakon sto su se predali nije bilo tesko dati jos golova, ali ipak mislim da 5 razlika je mozda malo previse.
Sve u svemu drago mi je sto smo puni samopouzdanja u pravom trenutkui svaka pobjeda je isto vrijedna pobjeda, bilo to deset ili jedan razlike
Last edited by King Kenny; 21-02-12, 16:17.1977 1978 1981 1984 2005
You'll Never Walk Alone
Comment
-
Voz s kojim su dolazili navijaci Liverpoola je ispao iz sina, tako da ce njihov dolazak biti malo otezan, no ocekuje se da ce na kraju sve biti na vrijeme.
Sto se tice same utakmice, mislim da Liverpool uzima ali sumnjam da ce biti uvjerljiva igra jer ce i Cardiff sigurno da se potrudi.
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostVoz s kojim su dolazili navijaci Liverpoola je ispao iz sina, tako da ce njihov dolazak biti malo otezan, no ocekuje se da ce na kraju sve biti na vrijeme.
Sto se tice same utakmice, mislim da Liverpool uzima ali sumnjam da ce biti uvjerljiva igra jer ce i Cardiff sigurno da se potrudi.Valjda uspiju sve srediti na vrijeme, ali ne vjerujem da će tolika masa uspjeti da se snađe... Al' dobro je da su na vrijeme obavijestili ostale, da ne dolaze vozom.
sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Ajde Endi, donesi trofej, koliko si samo plaćen...
Mada više se očekuju od prgavog El Pistolero-a i Stive G-ja. Valjda će se radovati napokon navijači Liverpula...
Ne verujem da rasni golgeter Keni Miler igra za Kardif
EDIT: Fuck, kakav šut Steve-ja!
EDIT 2: Džonson je ipak šutirao...Last edited by Il Capitano; 26-02-12, 16:06.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Znao sam... Loše smo otvorili utakmicu, početnička greška u odbrani, izigraše ljudi našu odbranu i onda Reini kroz noge. Moraju, moraju mnogo bolje ako hoće nešto uraditi ovdje.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
Comment