Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stoke City pobedio sa 2:0, iako je imao crveni karton od 17-og minuta.
    Originally posted by maliajnstajn
    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Dobili su jedan vid satisfakcije, odnosno penal kada su pogodili za 0-1. Tottenham 0-0, trenutno poluvrijeme.

Žrijeb je u 17:10h.
      Last edited by Merlin; 19-02-12, 14:51.
      sigpic
      Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
      don't support us when we win."

Comment

• Crawley-Stoke 0:2
        Stevenage-Totenham 0:0
        Te dvije utakmice su zavrsene, a Stevenage izbori revans koji ce vjerovatno da izgube, ali ajde, momci se trude
        U 17:30 igraju Liverpool i Brighton.

Comment

• Bravo za Stevenage,imali su par opasnih pokusaja...
          When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Dao je Tottenham gol, ali iz ofsajda.

Evo link za žrijeb: http://falive.tv/
            sigpic

Comment

• Chelsea or Birmingham Vs Leicester
              Totenham Or Stevenage Vs Bolton
              Everton Vs Sunderland
              Liverpool or Brighton Vs Stoke

To je to...
              Last edited by The Admiral; 19-02-12, 16:20.
              When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Originally posted by c-bosh View Post
                Chelsea or Birmingham Vs Leicester
                Everton Vs Sunderland
                Liverpool Vs Stoke

To je to...
                Svi favoriti domaćini... Ja zakasnio da stavim link, ali nema veze. Dobro smo prošli, mada koga god da smo dobili isto ti dođe, a možda je Stoke i najjači od ovih klubova, no nema veze igramo na Anfieldu i ja vjerujem u prolaz u polufinale.
                sigpic

Comment

Everton Vs Sunderland
                  Liverpool Vs Stoke

To je to...
                  Vidi ti ovog, sto premestio Liverpul u cetvrfinale, a nisu to jos fudbaleri uradili.
                  Od svi meceva, najvise obecava Everton-Sanderlend.To je po meni derbi cetvrtfinala.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                    Vidi ti ovog, sto premestio Liverpul u cetvrfinale, a nisu to jos fudbaleri uradili.
                    Od svi meceva, najvise obecava Everton-Sanderlend.To je po meni derbi cetvrtfinala.
                    Editovao sam,pogledaj sad

Comment

Everton Vs Sunderland
                      Liverpool or Brighton Vs Stoke

To je to...
                      E pa lepo se namestilo da u polu finalu mozda budu dva velika gradska derbija, Liverpool - Everton i Chelsea - Tottenhem. Mada ce Sunderland biti tezak protivnik Evertonu. Chelsea stvarno nije mogao laksi put do polu finala da dobije, ali moraju da pobede Birmingham na St. Andrewsu, sto ce biti tesko jer nemaju poraz kod kuce.
                      sigpic

Comment

• Dobra igra u prvom poluvremenu,ovi su bukvalno iz jedinog suta na gol izjednacili,jako srecno smo stigli do novog vodjstva,nastaviti ovako u drugom poluvremenu i nema zime...Kerol je mnogo nervozan,vise je puta rekao Fuck off nego sto je pipnuo loptu.Gerrard jako dobar,bas kao i Skrtel...

Kakav je majstor Suarez

Comment

Dobra igra u prvom poluvremenu,ovi su bukvalno iz jedinog suta na gol izjednacili,jako srecno smo stigli do novog vodjstva,nastaviti ovako u drugom poluvremenu i nema zime...Kerol je mnogo nervozan,vise je puta rekao Fuck off nego sto je pipnuo loptu.Gerrard jako dobar,bas kao i Skrtel...

Kakav je majstor Suarez
                          Iskreno, mogao je sudija mirne duše odsvirati barem jedan penal nad Carollom, zbog toga je i bio nervozan više nego ranije, a rezultat je bio tijesan 1-1.
                          Suarez dokazuje klasu i da je veliki majstor. Fino surađuju Suarez/Caroll i Gerrard, kako ih samo majstor pronalazi tim loptama. A Škrtel umalo da zabije i 2. gol, a ako ćemo iskreno i Brighton je imao dosta sreće, nekoliko puta izbijanje lopte sa linije, faktički iz jedinog šuta gol. Ali dobro je neka ostane ovako ili još jedan gol da damo ja prezadovoljan.
                          sigpic

Comment

• Downing asistencija,Kerol gol

Comment

• Kad smo zadnji put imali ovoliko autogolova u nasu korist
                              Jos ovaj poslednji

Comment

• 3 auto-gola.

@c-bosh

Ti reče da Liverpool ne može dati više od 3 gola? Hehehe, sjajna partija, prije svega kapitena, pa onda i svih ostalih. Rezultat je došao kao plod dobre igre. Iako ni ja nisam očekivao više od 3 gola, ovo je odlično za podizanje samopouzdanja. Samo nešto mi žao Brightona, ipak 3 auto-gola previše, a i igrali su momci borbeno...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X