Da je jos ono Carroll zabio a mogao je bilo bi odlicno,odlicno intervenisao Hart
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012
Collapse
X
-
Mnogo je los Siti, treba iskoristiti ovo i dati jos koji, resiti sve u prvom mecu. Jeste vazan mec za nas jer nam prolaz 90% garantuje titulu s obzirom na to ko je s druge strane zreba ali sa jos 2 gola je ovo gotovo i onda u revansu odmoriti kljucne igrace za Junajted. Bez cuvanja rezultata.sigpic
Comment
-
ja msm da bi enrike trebao u igru.. umesto kelija ili glena, svejedno.. prvo, jer belamija uopste nema zato sto keli ne ucestvuje u ofanzivi (zato bih radije kelija menjao), a drugo jer nam glenu prave rsum po nasoj levoj strani..
inace los fudbal s obzirom na kvalitet timova, pregrst pogresnih pasova, i prekida... u mc ocigledno fale oba turea.. jaja u prenosu sto neko rece, a savica ne bih komentarisao.. jos jedan da zabiberimo i puna kapa
Comment
-
City 5 puta slabiji bez Yaye i Davida , strasno
Bas losa utakmica do sada , valjda ce biti bolje u drugom ..
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostKoja bunkercina od strane Kenija do kraja meca.
Inace moram da napomenem da sam za ova tri dana od nedelje gledao po malo neke reprize utakmica i naravno neke uzivo, i na svim video po nekoliko startova istih kao onaj Komapny-jev a nisu dosudjeni ni prekrsaji, a kamoli kartoni. Evo veceras je Glen Johnson 2 puta intervenisao djonom, pokupio loptu i nista nije dosudjeno. Smesno stvarno da je Kompany za ono dobio crveni i jos FA svima pljunula u lice i nije prihvatila zalbu. A zato su plakali pred UEFA-om zbog Rooney-jeve suspenzije za Evropsko Prvenstvo koja je inace bila zasluzena... I kad su mu progledali kroz prste za ono laktanje protiv Wigana prosle godine, secate se sigurno... Neverovatna organizacija...sigpic
Comment
-
Odlican rezultat pred revans.Potvrditi ovo na Anfieldu i onda se okrenutu Wembleyu i osvajanju trofeja koji bi nam lego ko budali samar.Prvih 20 minuta odlicnih sa nase strane a onda mrtva utakmica u nastavku i Kenny je sve to lijepo zatvorio i uradio ono po sta smo dosli.Opet Stevie pokazuje da nam znaci kao tri Messi-a.Jedan je STEVEN GERRARD.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostSve manje i manje verujem u Carrola -.-
Da je dao onaj gol mozda bi imao nade ali sad nistasigpic
Comment
-
Mancini je car,izvodi klasicno krilo Johnsona da bi na njegovoj poziciji igrao Clichy,sto je najludje ovaj je par puta prosao onog Jose-a, ali opet koji koncept igre uvesti Kolarova da bi mu Francuz igrao desno krilo,ma ja ga ne mogu skontati da su mi jos dvije pameti
Ocekivao sam pobjedu Liverpool-a kao sto sam i rekao na pocetkuZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kako losa utakmica , a ne znam stvarno sta da kazem za Savica , decko kao da nikad nije fudbala igrao
Sve u svemu jedna veoma losa igra City-a bez borbe, bez ideje sta da urade , i veceras se vidilo koliko im znace Yaya Toure i David Silva , a isto tako da je bilo ko igrao u obrani umjesto Savica bolje bi odigrao al mlad je, a na greskama se uci , valjda ce da se pokaze u boljem izdanju u ostalim utakmicama.
Cestitke navijacima Liverpoola
Comment
Comment