Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da je jos ono Carroll zabio a mogao je bilo bi odlicno,odlicno intervenisao Hart
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Kada Silva ne igra ovo je drugi tim,nema kreatora sve individulci,a tu nema igre.
      LFc je izasai napaljeno i odmah su to iskoristili.
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Mnogo je los Siti, treba iskoristiti ovo i dati jos koji, resiti sve u prvom mecu. Jeste vazan mec za nas jer nam prolaz 90% garantuje titulu s obzirom na to ko je s druge strane zreba ali sa jos 2 gola je ovo gotovo i onda u revansu odmoriti kljucne igrace za Junajted. Bez cuvanja rezultata.
        sigpic

Comment

• Kolarov je idealan za ovakve slobodnjake, steta sto nije bio u prvih 11.

Comment

• ja msm da bi enrike trebao u igru.. umesto kelija ili glena, svejedno.. prvo, jer belamija uopste nema zato sto keli ne ucestvuje u ofanzivi (zato bih radije kelija menjao), a drugo jer nam glenu prave rsum po nasoj levoj strani..
            inace los fudbal s obzirom na kvalitet timova, pregrst pogresnih pasova, i prekida... u mc ocigledno fale oba turea.. jaja u prenosu sto neko rece, a savica ne bih komentarisao.. jos jedan da zabiberimo i puna kapa
            Last edited by sule45; 11-01-12, 20:51. Reason: nepismenost

Comment

• City 5 puta slabiji bez Yaye i Davida , strasno

Bas losa utakmica do sada , valjda ce biti bolje u drugom ..
              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Koja bunkercina od strane Kenija do kraja meca.
                sigpic

Comment

• realno ovo je odlican rezultat za Liverpul,u revansu ce im biti mnogo lakse..

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                    Koja bunkercina od strane Kenija do kraja meca.
                    Mozda cak i malo nepotrebno s obzirom koliko je City slabo igrao, ali vazna je pobeda i to je to.

Inace moram da napomenem da sam za ova tri dana od nedelje gledao po malo neke reprize utakmica i naravno neke uzivo, i na svim video po nekoliko startova istih kao onaj Komapny-jev a nisu dosudjeni ni prekrsaji, a kamoli kartoni. Evo veceras je Glen Johnson 2 puta intervenisao djonom, pokupio loptu i nista nije dosudjeno. Smesno stvarno da je Kompany za ono dobio crveni i jos FA svima pljunula u lice i nije prihvatila zalbu. A zato su plakali pred UEFA-om zbog Rooney-jeve suspenzije za Evropsko Prvenstvo koja je inace bila zasluzena... I kad su mu progledali kroz prste za ono laktanje protiv Wigana prosle godine, secate se sigurno... Neverovatna organizacija...
                    sigpic

Comment

• Sve manje i manje verujem u Carrola -.-
                      Da je dao onaj gol mozda bi imao nade ali sad nista

Comment

• Odlican rezultat pred revans.Potvrditi ovo na Anfieldu i onda se okrenutu Wembleyu i osvajanju trofeja koji bi nam lego ko budali samar.Prvih 20 minuta odlicnih sa nase strane a onda mrtva utakmica u nastavku i Kenny je sve to lijepo zatvorio i uradio ono po sta smo dosli.Opet Stevie pokazuje da nam znaci kao tri Messi-a.Jedan je STEVEN GERRARD.
                        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
                          Sve manje i manje verujem u Carrola -.-
                          Da je dao onaj gol mozda bi imao nade ali sad nista
                          A nije danas nista kriv, ono je trebao da da ali Hart je odbranio ali ako se pogleda sire promasuju tako svi napadaci samo sto dobiju i drugu sansu. On je danas nije dobio jer smo dali gol i povukli se, videcemo ga vec protiv Stouka gde cemo mi biti ti koji ce diktirati tempo i verovatno stvarati sanse. Ne verujem ni ja nesto ali nema Suareza pa se mora bar jos malo istrpeti.
                          sigpic

Comment

• Mancini je car,izvodi klasicno krilo Johnsona da bi na njegovoj poziciji igrao Clichy,sto je najludje ovaj je par puta prosao onog Jose-a, ali opet koji koncept igre uvesti Kolarova da bi mu Francuz igrao desno krilo,ma ja ga ne mogu skontati da su mi jos dvije pameti

Ocekivao sam pobjedu Liverpool-a kao sto sam i rekao na pocetku
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Kako losa utakmica , a ne znam stvarno sta da kazem za Savica , decko kao da nikad nije fudbala igrao

Sve u svemu jedna veoma losa igra City-a bez borbe, bez ideje sta da urade , i veceras se vidilo koliko im znace Yaya Toure i David Silva , a isto tako da je bilo ko igrao u obrani umjesto Savica bolje bi odigrao al mlad je, a na greskama se uci , valjda ce da se pokaze u boljem izdanju u ostalim utakmicama.

Cestitke navijacima Liverpoola

Comment

• "He had a moan about Rooney trying to get someone sent off now he's trying to get one of our players in trouble." - Steven Gerrard on Mancini.
                                Kad kapiten kaze!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X