Spiro, evo ja kao navijac Chelsea-ja da ti kazem da nista pogresno nisi rekao, i stvarno ne razumem oko cega se uopste digla bilo kakva frka... Sasvim je OK pitanje "zasto bi se podrazumevala pobeda Chelsea-ja nad Newcastle-om?"... to nam valjda i tabela govori. Dakle, nema sta da se izvinjavas...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Meni jos niko nije odgovorio sta se desava ukoliko NWC uzme 4. mesto a Celzi recimo LS , oni uzimaju njihovo mesto iliSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ja se samo pitam da li naš vepar planira da zadrži ekipu na okupu.Iskreno,mislim da ostajemo bez 1-2 startera,jer debeli mora podmazati dupe kešovinom,propustio je jedan prelazni rok.Najviše bih kukao za Krulom,jer će sledećih godina biti prvi golman Holandije i u prva 3 golmana PL.Ba može da ode,može se naći zamena.A Tiotea Ashley neće pustiti bez 20 milki,pa ko voli nek izvoli.
Comment
-
Transfer Market Feed@Signings_TDDReply
Report emerging that Harry Redknapp has had a bust up with Adebayor and other teams mates this evening. Adebayor now refusing to play.#thfcTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Muamba o nesrecnom dogadjaju kojeg je prezivio:
"I just felt myself falling through the air and then felt two big thumps as my head hit the ground in front of me then that was it. Blackness, nothing. I was dead."Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Premier League team of the year: Joe Hart (Man City), Kyle Walker (Tottenham), Vincent Kompany (Man City), Fabricio Coloccini (Newcastle), Leighton Baines (Everton), David Silva (Man City), Yaya Toure (Man City), Gareth Bale (Tottenham), Scott Parker (Tottenham), Robin van Persie (Arsenal), Wayne Rooney (Man Utd).
Comment
-
Originally posted by spira View PostSamo Rooney u timu godine iz Man Utd...a biće prvaci again.Bale je bio mnogo bolji lane,kao i Baynes.Parker što stariji to bolji,u Njukaslu je igrao očajno.Last edited by bracala; 23-04-12, 17:09.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostBas to. Bice fazon ako United uzme titulu a u timu godine najvise iz Cityja. Jos jedan od dokaza koliko je Mancini los, prelos.
Comment
-
Originally posted by Blanco View PostHaha, slažem se sa tobom uprkos tome što nema mnogo igrača Uniteda u timu godine kao što ste spomenuli, to će biti još bolje jer će te dokazat' da ste mnogo bolji i kvalitetniji od ekipe CitizenaTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostRekao je vi mislio je na MancesterMumaro unisti te ovaj alkohol
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment