Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tih lozite me da je Ced Evans osudjen na 5 godina zatvora sto je silovao devojku? Secam se da je igrao u Sitiju na menadzeru mi je kidao, bas sam ga gotivio imao je onaj ,,spic'' kao Inzagi Samo mi nije jasno kako je on osudjen a lik sto je bio sa njim nije...Satro imali su odnos sa devojkom ali nisu je silovali (tako su oni izjavili)...I sad na kraju ovaj 5 godina a ovaj nista... Izjebala je ta kurva nesto 100%

3191345858.jpg
    sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Jbg... to se ne moze znati, ima svakakvih budala! Verovatno i medju fudbalerima.

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
        Jbg... to se ne moze znati, ima svakakvih budala! Verovatno i medju fudbalerima.
        Kontam ja sve to ali kako je moguce da su oboje imali seksualni odnos sa njom, sa jednim se jeba'a satro jer je htela a ovaj drugi je silovao...vazi Ne razumem uopste.
        sigpic

Comment

• ko ce ga znati

Comment

• Ajmo Njuko do Lige Šampiona! Howay the lads!

Comment

• Celzi sa 8 novih igraca u odnosu na mec sa barselonom, vecina ti izmena su meni bile ocekivane.
              Iznenadjenje bi za mene bilo kada bi Celzi pobedio u ovakvom sastavu, ne verujem da ce Arsenal dozvoliti da dva puta u roku od 6 dana da bude porazen na svom stadionu.

Remzi, iznenadi nas!!!

Comment

• Sta promasi van Persi
                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Uhh, zaista teška igra zasada. Žuti karton Rosickya ni u kakvom slučaju nije bio potreban ali bože moj .. Nadam se pobjedi Topdžija

Comment

• Koliko bre sansi nama treba ja ne verujem :@

Remzika napolje !
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Kao sto sam i rekao, Arsenal je favorit nakon sto sam vidio nasih startnih 11. Jbg, u ovakvim utakmicama se vidi da nam fali novih igraca, koji sa klupe mogu napraviti nesto. Kad pogledam da igra Bosingwa, Romeu koji nije pola godine vidio terena, Essien van forme, Malouda kao kreator, Sturridge van forme, Kalou prodao 100 lopti... Ovo je odlican rezultat.

Bertrand zasada veoma dobar. Dobro izlazi na kraj sa Walcottom. A Bosingwa napravio kiks koji nas je mogao kostati gola, kada mu je pobjegao Koscielny i pogodio precku. Cech bio na mjestu kod suta RVP-a. Kalou je na pocetku trebao ili pasti odmah nakon sto ga je pipnuo Sagna ili odmah sutati, a ne ici u duel i na kraju kad je izgubio loptu pasti...

S obzirom da nam igra klupa, dobro je ovo. U nastavku nastaviti disciplinovano i pokusati na kontre. Ako nesto udje, dobro i jest.
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Sta promasi Van Persie..auu..

Koscielny nije imao srece, uglavnom, dominacija, trebalo je biti vec, da budem skroman, 2-0.

Gangrena brate, nemoj da hejtujes na Remziku.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                          Sta promasi Van Persie..auu..

Koscielny nije imao srece, uglavnom, dominacija, trebalo je biti vec, da budem skroman, 2-0.

Gangrena brate, nemoj da hejtujes na Remziku.
                          Ako ovaj bilmez bude igrao jos 5 godina kod nas meni ce opasti kosa za to vreme -.-

Mrsavo prvo poluvreme imali 3 sanse 1 na 1 sa golmanom od toga nista iskoristili stvarno je sramota ljudi su bukvalno drugi tim doveli
                          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Robbie s ovom postavom da izvuce bod, i puna kapa...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Kako ume da iziritira Staridz sa nebuloznim driblinzima...Stoji Tores sam na cistom sutu i ovaj mu ne baca nego dribla dok mu ne uzmu loptu.
                              sigpic

Comment

• pa jebem ti mater nadrogiranu, daj ga vise

Comment

Working...
                                X