Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Najsmješniji penal je onaj protiv Liverpoola u FA cupu kad je gospodin Web već u 30 sekundi pokazao na bijelu tačku, a da nepričam za onu krađu protiv Chelsea kad je dosudio 2 nepostojeća panala za United a pogotovo je komičan bio drugi penal, i tako ima toga dosta.

Comment

• Nepostojeci penal nam stvarno ne treba protiv Vile i QPRa.
      Mijenjao bih oba za jedan protiv Evertona,to bi vec bila druga stvar.Ovi ce dobiti svoje i bez da nam sudije pomazu

Da,da,svjestan sam vase objektivnosti,sili mi,sta mi pade napamet da prokomentarisem
      sigpic

Comment

• Prije par dana se pojavila glasina tj. novnarsko sranje da bi se Messi mogao oprobati u PL. Naravno, nigdje veze u tom novinarskom sranju,

Messi:

"The Premier League is immensely exciting and when I get the opportunity I love to watch it on television."

"It's very competitive and played at a phenomenal speed. They play with their heart, with plenty of emotion, spirit and determination. And the supporters are enthusiastic, passionate and very fair.
        "I know from my experience of playing against English clubs how their supporters appreciate good football and talent.

"English clubs are tough, strong and very physical but when the game comes to a end they are always humble, fair and decent even in defeat."

"I accept you never know what can happen in the future but if it's my decision and my decision alone then I would be happy to finish my playing career at the club."
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Jang se bacio, kao da ga neko puskom gadja...

Al nebitno je ovo, ionako bi Utd dobio ove jadnike i bez ovoga...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
            Jang se bacio, kao da ga neko puskom gadja...

Prava rec za Villu ove godine. Povraca mi se kad ih gledam.
            Penal smesan, eto i veliki Englezi poceli da simuliraju...
            Nema potrebe da se uvodi challenge, samo treba retrospektivno da kaznjavaju sve koji simuliraju, jedini nacin da se to ukloni iz fudbala. Ali dzabe se nadamo, kad sve odluke moraju da dodju od FIFA-e, a znamo ko sedi tamo...
            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Prosle nedelje smo osteceni,tada nisam vidio da se bunis
              Mada nije ni Real imun,dobija cesto penale
              Kako, ponistenim golom za Vigan?

Mandusic opet namesta, neverovatan je covek.
              sigpic

Comment

• Ponisten im jeste gol nama nije sudjen cisti penal.No nebitno,ne pada mi napamet da se prepirem.Kad budete ponekad ponesto prokomentarisali sto se nama ne sudi onda cemo pricat'

Kakva akcija,skolski sve.Runi 24. jos tri i stignut Holandjanin
                sigpic

Comment

• Odlicna igra posle one katastrofe protiv Vigana.Ne moze Gigs vise da drzi sam sredinu,da igra CM,on mora da udje 20-ak minuta na krilu i tu da odradi posao.Skols je vec druga prica,sve se vrti oko njega,otvara mnogo prostora,Velbek isto stalno mora da igra,Cicar jedino kad ne mozemo da damo gol i onda probati sa tri napadaca,da ga uguramo nekako.
                  Samo mi je krivo sto je sudija dao onaj penal i sto je Esli simulirao u stilu Spanaca,samo je dao povoda hejterima da pricaju,ovako bi Vila prosla i bez te gluposti.
                  sigpic

Comment

• Takvi penali se sviraju samo Man Utd-u,Barceloni i Realu.
                    Mada UTD je zasluzeno pobedio.
                    Originally posted by maliajnstajn
                    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
                      Odlika velikih ekipa je da uvijek imaju sta da traze u svakoj utakmici.Ja sam uvjeren da ce Junajted upisati 3 boda na Etihadu
                      A isto tako sam uvjeren da ce Junajted danas da pregazi Vilu.Prognoziram 4:0
                      Jedan dio prognoze se obistinio,a nadam se da ce se obistiniti i ovaj drugi

Koliko je Skols potreban Junajtedu pa to je nevjerovatno...tj koliko je potreban igri koju Ferguson forsira.Jos jedan "man of the match" nastup za sjajnog Skolsa.Raduje me sto je Nani zabio..neka raste samopouzdanje trebace nam on za Siti.

Comment

• Namlatismo ove nesretnike,ajmo sad ovako i Everton mlatnuti iako ce biti bar 15x teze.
                        Vladane opusti se,samo ignorisi hejtere cim sam vidio penal znao sam koji ce likovi ovde da budu najglasniji
                        sigpic

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                          Jang se bacio, kao da ga neko puskom gadja...

AND THE GOLDEN DIVE AWARD GOES TO.

sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Izvini, ali nagrada ipak ide Kerolu...
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Pozz hejteri, sta se radi? ;)
                              4-0, bravo momci !

Comment

• Originally posted by dexter300 View Post
                                Namlatismo ove nesretnike,ajmo sad ovako i Everton mlatnuti iako ce biti bar 15x teze.
                                Vladane opusti se,samo ignorisi hejtere cim sam vidio penal znao sam koji ce likovi ovde da budu najglasniji

A ne, nego cemo svi ovde celokupno da mu odajemo priznanje za glumu ?

Ja uopste ne govorim da utd. ne bi dobio, ali nije isto kad na pocetku utakmice iz nepostojeceg penala otvoris protivnika koji namerava da celu utakmicu igra bunker i onda igras lagano.

Comment

Working...
                                X