Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa ni to tvoje AKO ti sada ne pomaze...

Ja i dalje ne znam sta ljudi vide u tom igracu.

Comment

• Balotelli ima fenomenalne predispozicije. Treba mu pravi trener i pravi klub i pravi psihijatar. A setite se Ronalda kad je dosao u PL, 3 sezone nije mogao da se sastavi, svi su ga prozivali, radi driblinge u prazno i sl. A sad...
      Last edited by Tony_G; 12-04-12, 00:01.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
        Balotelli ima fenomenalne predispozicije. Treba mu pravi trener i pravi klub i pravi psihoterapeut. A setite se Ronalda kad je dosao u PL, 3 sezone nije mogao da se sastavi, svi su ga prozivali, radi driblinge u prazno i sl. A sad...
        Ronaldo je momak koji je pored talenta koji posjeduje krvavi radnik,covjek ostaje nakon treninga i vjezba slobodne udarce.Meni on ima i bolje predispozicije od Balotelli-a iskreno,tako da mislim da je Balloteli jedan igrac koji uskoro i nece biti interesantan,jer ce gluposti da prestanu biti zanimljive,kad beba naraste i radi i dalje gluposti nije vise zanimljiva,pocne da smara,a on jos i malo forisira
        Last edited by AK47; 12-04-12, 00:01.
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Mario je genije, brz je kao metak i jak kao zemlja sto se tice fizikalija, fali mu igra glavom svakako ali ima i levu i desnu, ima strahovit sut, strahovit nekoliko golova za Inter u LS, ono cudo za Siti iz mesta ne znam protiv koga ono je strasno. Ima osecaj za dribling fenomenalan, mnogo je dobar kada se izvlaci na stranu, ledjima je jedan od najboljih trenutno, moze da je drzi u nogama sat vremena. Tehnika besprekorna. Sve to naravno pada u vodu kada on ne moze marker da navuce na glavu, ne moze da shvati obicne takticke zadatke ili ako mu se ne igra tog dana, nece potrcati uopste, te stvari ako iskoreni, malo discipline i puno volje, moze da bude no1 Messi i Ronaldo su toliko dominantni jer igraju u dva daleko najdominantnija kluba i organizacijski i finansijki i kako god hocete. Cinjenica je da bi u drugim timovima bili manje dominantni.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Mario je genije, brz je kao metak i jak kao zemlja sto se tice fizikalija, fali mu igra glavom svakako ali ima i levu i desnu, ima strahovit sut, strahovit nekoliko golova za Inter u LS, ono cudo za Siti iz mesta ne znam protiv koga ono je strasno. Ima osecaj za dribling fenomenalan, mnogo je dobar kada se izvlaci na stranu, ledjima je jedan od najboljih trenutno, moze da je drzi u nogama sat vremena. Tehnika besprekorna. Sve to naravno pada u vodu kada on ne moze marker da navuce na glavu, ne moze da shvati obicne takticke zadatke ili ako mu se ne igra tog dana, nece potrcati uopste, te stvari ako iskoreni, malo discipline i puno volje, moze da bude no1 Messi i Ronaldo su toliko dominantni jer igraju u dva daleko najdominantnija kluba i organizacijski i finansijki i kako god hocete. Cinjenica je da bi u drugim timovima bili manje dominantni.
            Njegova ekipa je sasvim dobra i imao je sve prilike ovog svijeta da se dokaze,pa ne igra on u Wigan-u pa da tako pricas,trener ga pazi kao da mu je sin,ali dzaba kad ih vise kosta nego sto su od njega koristi imali...

Logicno da bi bili manje dominantni,pa to se vidi kroz igre obojice u repkama,ali sve to pada u ovu kad CR veceras uzima loptu i daje tri gola(dva su bolesna) i rijesi jednu tako tesku utakmicu kad se lomi Primera,da ne govorim sta je sve Messi rijesio,ljudi zabili 100 golova zajedno,ma nebitno za koga igraju,100 golova je previse

Balloteli ne zna problem s markerom da rijesi,a ne utakmicu,nije on taj karakter niti ce biti ja mislim,a cak i da to rijesi moze biti odlican,ali NO 1,NE...

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
              Ronaldo je momak koji je pored talenta koji posjeduje krvavi radnik,covjek ostaje nakon treninga i vjezba slobodne udarceMeni on ima i bolje predispozicije od Balotelli-a iskreno,tako da mislim da je Balloteli jedan igrac koji uskoro i nece biti interesantan,jer ce gluposti da prestanu biti zanimljive,kad beba naraste i radi i dalje gluposti nije vise zanimljiva,pocne da smara,a on jos i malo forisira
              Pa zato sam i rekao da mu treba psihijatar...
              Messi nema ni upola predispozicije kao Ronaldo pa su na istom nivou. Odgovara mu sredina u Spaniji, odgovara mu taj tim i zato je najbolji. Zamisli ga da igra u ekipi u kojoj vlada rasulo kao sto je City, pritom svaku utakmicu igraju protiv nekih mesara, izlomili bi ga zivog. Ne bi bio ni blizu ovoga sto igra u Barsi...
              sigpic

Comment

• Sve stoji Mvp, decko ima ogroman talenat, veliki skill, ali je neradnik i ima problem s mozgom... Nikad on nece biti genije poput Mesija i Ronalda.. Za par godina cemo pricati o njemu kako je bio ogroman talenat, ali da nije ispunio ocekivanja, a takvih igraca je bilo dosta...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

Pa zato sam i rekao da mu treba psihijatar...
                  Messi nema ni upola predispozicije kao Ronaldo pa su na istom nivou. Odgovara mu sredina u Spaniji, odgovara mu taj tim i zato je najbolji. Zamisli ga da igra u ekipi u kojoj vlada rasulo kao sto je City, pritom svaku utakmicu igraju protiv nekih mesara, izlomili bi ga zivog. Ne bi bio ni blizu ovoga sto igra u Barsi...
                  Messi je zbog tih hormona koje je dobio uz sve predisozicije koje ima u velikoj prednosti,manji je,brzi,izuzetno stabilan na nogama i jos je i poprilicno jak.Tuku njega svaku tekmu,ali nema koristi,taj je dobio taman toliko visine da ga niko ne moze uhvatiti kad krene uz tehniku koju ima on je nezaustavljiv,a da ne govorim koliko mu je lakse s onom gradjom mijenjati pravac kretanja nego bilo kom drugom igracu

Silva igra odlicno i nije toliko povrijedjen,a Messi je mnogo jaci od njega

#the return

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                    Sve stoji Mvp, decko ima ogroman talenat, veliki skill, ali je neradnik i ima problem s mozgom... Nikad on nece biti genije poput Mesija i Ronalda.. Za par godina cemo pricati o njemu kako je bio ogroman talenat, ali da nije ispunio ocekivanja, a takvih igraca je bilo dosta...
                    Ronaldo nije genije on je terminator, dodje prebije te i ode, nema rasprave nema neke preterane lepote samo te izgazi kao slinu. Tako ga ja vidim.

Comment

Ronaldo nije genije on je terminator, dodje prebije te i ode, nema rasprave nema neke preterane lepote samo te izgazi kao slinu. Tako ga ja vidim.
                      Za mene covek koji na 33 meca da 40 komada je genije... Ali naravno, kapiram te sta hoces da kazes...
                      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                      -Jürgen Klopp

Comment

Messi je zbog tih hormona koje je dobio uz sve predisozicije koje ima u velikoj prednosti,manji je,brzi,izuzetno stabilan na nogama i jos je i poprilicno jak.Tuku njega svaku tekmu,ali nema koristi,taj je dobio taman toliko visine da ga niko ne moze uhvatiti kad krene uz tehniku koju ima on je nezaustavljiv,a da ne govorim koliko mu je lakse s onom gradjom mijenjati pravac kretanja nego bilo kom drugom igracu

Silva igra odlicno i nije toliko povrijedjen,a Messi je mnogo jaci od njega
                        Naravno sve to stoji za brzinu. Mislim da u Engleskoj protiv mnogih klubova ne bi imao priliku za neki svoj karakteristican prodor, zajebano je to kad se mesari povuku. S te strane sam pricao, da ne bi bio tako efikasan kao u Spaniji.
                        Silva igra odlicno ali nije to isti stil kao Mesijev, on igra sa mnogo manje dodira, i zapravo ne mora tako cesto da prelazi igrace 1 na 1.
                        Da ne pretvorimo ovo u debatu o Spaniji i Engleskoj, moja poenta je bila da je Balotelliju daleko teze da u timu kakav je City i ligi kakva je Engleska pokaze sav svoj talenat, dok je u Realu i Barsi mnogo lakse igrati...
                        sigpic

Comment

• Ma nije debata o Engleskoj i Spaniji,kapiram ja sta hoces da kazes i slazem se s tim,nije isto igrati, lakse je majstoru igrati u Spaniji(pogotovo u Real-u i Barcelona-i) nego u Engleskoj,ali eto ovi majstori sve bolje prolaze u PL-u,Mata,Silva itd

Silva je inace odlican 1 na 1 i u masu slucajeva je pravio razliku na taj nacin,Messi ne bi mogao igrati kao u Spaniji,ali bi i tamo bio kao sto mu prezime samo govori,covjek koji pravi nered
                          Last edited by AK47; 12-04-12, 00:32.

#the return

Comment

Ma nije debata o Engleskoj i Spaniji,kapiram ja sta hoces da kazes i slazem se s tim,nije isto igrati, lakse je majstoru igrati u Spaniji(pogotovo u Real-u i Barcelona-i) nego u Engleskoj,ali eto ovi majstori sve bolje prolaze u PL-u,Mata,Silva itd

Silva je inace odlican 1 na 1 i u masu slucajeva je pravio razliku na taj nacin,Messi ne bi mogao igrati kao u Spaniji,ali bi i tamo bio kao sto mu prezime samo govori,covjek koji pravi nered
                            Da, Silva sabija 1 na 1, ali ima daleko manje takvih situacija od Messija... No, da ne duzimo...

Btw, MVP, slazem se za Ronalda da nije genije, rekao bih da su i on i Messi roboti, dovedeni do savrsenstva, ali ja ih ne dozivljavam kao neke harizmaticne 10-ke od ranije koji ne igraju za statistiku ali imaju poteze zbog kojih se gleda fudbal. Pre svih Ronaldinho i Zidane...
                            sigpic

Comment

Da, Silva sabija 1 na 1, ali ima daleko manje takvih situacija od Messija... No, da ne duzimo...

Btw, MVP, slazem se za Ronalda da nije genije, rekao bih da su i on i Messi roboti, dovedeni do savrsenstva, ali ja ih ne dozivljavam kao neke harizmaticne 10-ke od ranije koji ne igraju za statistiku ali imaju poteze zbog kojih se gleda fudbal. Pre svih Ronaldinho i Zidane...
                              Boli mene da priznam ali vise genija ima kepec u sebi. Onaj gol Aresnalu...

Comment

Boli mene da priznam ali vise genija ima kepec u sebi. Onaj gol Aresnalu...
                                Boli i mene ali sto jeste jeste Kad rece da Ronaldo izgazi kao slinu.... 1-1, Atletiko solidno parirao i u tom trenutku -2 za Barselonu...uzme decko loptu sa leve strane, spoljnom je izlomi i namesti na desnu nogu i ni iz cega je rokne da ne mogu Bufon, Kasiljas, Hart i Igita zajedno da odbrane Skines dres i pitas ga da se zamenite
                                sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

Working...
                                X