Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako Sterling promesa odbranu, sunce ti..Ne verujem da LFC gubi od Wigan-a, sramota!
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Aj kakva golcina Artete , sta je ovo ljudi ..
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• To bre Arteta! U poslednjem minutu mi dolazi dupla pobeda.
        sigpic

Comment

• Konacno i on da pogodi slobodnjak
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Arsenal rutinski..

Kakva ce igracina biti Sterling, strasno znaci. Mislio sam da Nash i Joe preteruju kada ga dizu u nebesa, ali decko stvarno kida. Steta sto ranije nije usao, mozda bi i izvukli bodove..
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Katastrofa stvarno. Igra ocajna osim prvih 15 minuta 2. poluvremena. Nepostojeci penal za Vigan, gol Suareza za 2:1 je mozda bio regularan i kad se sve to spoji rezultat je jasan. Sterling se pokazao za ovih 10 minuta, nadam se da ce ostati u 18. Ostaje nam FA Kup, da probamo da uzmemo jos jedan trofej ali tesko.
              sigpic

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                Arsenal rutinski..

Kakva ce igracina biti Sterling, strasno znaci. Mislio sam da Nash i Joe preteruju kada ga dizu u nebesa, ali decko stvarno kida. Steta sto ranije nije usao, mozda bi i izvukli bodove..
                Da...za onih 7-8 minuta je predriblao vise igraca nego Downing za cijelu sezonu.Dobro je sto je debitovao,igra kriminalna,boljela me kita za rezultat,interesovalo me samo da vidim Raheem-a na terenu.
                When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                  Arsenal rutinski..

Preterujem samo kad je u pitanju Stiven Dzerard.
                  sigpic

Comment

• Ali Liverpool , kakvi su to likovi. 5 pobeda na Anfieldu iz 15 utakmica, strasno.
                    Doduse Wigan je imao onaj srecan penal, mislim ono, Skrtel je bio neoprezan, mozda je indirekt bilo najbolje resenje. Suarezon gol ponisten opravdano ili ne? Sta mislite Liverpoolovci? Ja bih rekao da jeste, ipak se zaleteo u igraca i sklonio ga sa gol linije...
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                      Ali Liverpool , kakvi su to likovi. 5 pobeda na Anfieldu iz 15 utakmica, strasno.
                      Doduse Wigan je imao onaj srecan penal, mislim ono, Skrtel je bio neoprezan, mozda je indirekt bilo najbolje resenje. Suarezon gol ponisten opravdano ili ne? Sta mislite Liverpoolovci? Ja bih rekao da jeste, ipak se zaleteo u igraca i sklonio ga sa gol linije...
                      Ja sam prvo mislio da je igrao rukom,ali kasnije rece komentator da je sudjen faul,ne znam,mislim da sudija ne bi pogrijesio i da je priznao gol...
                      When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Jadno i ponizavajuce!

Docekao sam da nas ekipa poput Wigana dobije na Anfieldu.Branio sam Kenny-a i jedna je od najvecih legendi kluba ali kada ne ide ne ide i mislim da je vrijeme da dobije otkaz i da preuzme neku drugu funkciju u klubu.Sterling pokaze za 5 minuta od vise od onog Kuyt-a koji igra cijelu utakmicu i koji nema jedan dribling i prodor a igra krilo.Onaj Spearing nije ni pokusaj od igraca,Carragher slobodno nek sad pocne trenirat za trenera jer vrhunski fudbal nije vise za njega.Carragher igra ispred Coates-a,Carroll na klupi iako igramo protiv jednog od najlosijih klubova u ligi i napadamo,Shelvey je morao igrat ispred Spearinga itd.Jedina pozitivna stvar danas je za mene ulazak Sterling-a i pokazao je momak da posjedjuje ogroman kapacitet.Dusa me zaboli kada gledam Gerrarda kako se pati sa balvanima,jedini igrac sa kojim moze odigrat je Suarez.Sudjenje ocajno kao da smo nizeligas neki,ali me je to sramota i spomenut nakon ovakve partije.
                        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                          Ali Liverpool , kakvi su to likovi. 5 pobeda na Anfieldu iz 15 utakmica, strasno.
                          Ali bar da nema potencijala u timu, da oni lose igraju(mislim na celu sezonu, ne danas), pa da ih covek razume. Neverovatno je sta su sve promasili a imaju sve manje i manje samopouzdanja i to se odrazava. Predali su se u ligi, cekaju polufinale kupa i mislim da samo o tome i razmisljaju, bar polovina tima. Zato iskljucivo omladinci, Sterling treba prvu da igra do kraja sezone.

Penala za Vigan nije bilo a Suarezov gol ne znam da li je opravdano ponisten, mada moram da pogledam snimak jos jednom jer sam otisao do kuhinje odmah posle gola misleci da je 2:1.
                          sigpic

Comment

• Au,kakava golcina Krauca,samo da izdrze sada a Mancester u ponedeljak da rutinski pobedi Fulam i titula je na vidiku...

Comment

• Tako je bre Krauc puni dizelase
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Milism da je faul Krauca bio.

Comment

Working...
                                X