Originally posted by Niksa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ovo je statistika za prvih 11 kola i tu se sve fino moze vidjeti u kakvog igraca Lucasa izrasta.Mi smo ga prvi pljuvali kada je bio medju losijim igracima Liverpoola ali nazalost ova ga je povreda zaustavila da pokaze da postaje jedan od najboljih igraca u ligi na svojoj poziciji.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Martin O'Neill je za sada ima najvece sanse da postane trener Sunderlanda.Ako dodje verujem da ce napraviti svasta od Connora Wickhama i da ce malo uticati na Bendtnera.
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Pa ako ga puste, covek je realno medju najboljim menadzerima na ostrvu, cudi me da je ovoliko dugo trebalo nekom timu da mu ponudi posao...
Da su ga pustili u Vili da radi na svoj nacin jos godinu dana, otisao bi 100 posto u LS, al sta je tu je...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostPa ako ga puste, covek je realno medju najboljim menadzerima na ostrvu, cudi me da je ovoliko dugo trebalo nekom timu da mu ponudi posao...
Ocekujemvec od sledece sezone, ako ne vec i ove, plasman u gornju polovinu tabele.
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostPrimera na SK ??? U za to i ja prvi put cujem, fenomenalno...
Dobrodosao Tomi, nadamo se da ces biti aktivan u diskusijama...
Comment
-
Cist crveni,mada je mozda bio i ofsajd pa su iskompenzovali
Comment
-
Kad sve ide nizbrdo, onda ide... Penal promasen, stativa Sturridge-a.
EDIT: E jbt zivot sta sve promasimo. Na kraju cemo izgubiti, vec sada vidim...Last edited by bracala; 03-12-11, 13:10.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment