Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by S-Nash View Post
    Ofsajd Suareza cist, samo sto covek nije uticao na gol uopste vec su se sami spetljali. Sad ne znam tacno kakvo je pravilo za to jer Suarez nije uticao na igru u toj situaciji. Ako se u tim slucajevima svira ofsajd, onda je Arsenal pokraden.
    Ofsajd je ono jer je bila upucena lopta Suarezu.Ali i ja bi postupio ko pomocni

Mogao bi AVB da ne doceka deseto kolo ako ovako nastavi
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
      Ofsajd Suareza cist, samo sto covek nije uticao na gol uopste vec su se sami spetljali. Sad ne znam tacno kakvo je pravilo za to jer Suarez nije uticao na igru u toj situaciji. Ako se u tim slucajevima svira ofsajd, onda je Arsenal pokraden.
      Lopta je isla ka Suarezu, tako da je 100% bio ofsajd!

Originally posted by D-Wade View Post
      Pa Suarez nije napadac, covek je krilo....Bent je cistokrvni napadac.
      Pa nije ni Runi cistokrvni pa ga ubrajas sa Bentom.
      sigpic

Comment

• Bio je ofsajd,nema tu sta...ali sigurno sudija nije namerno "zazmurio"...Takve stvari se desavaju,a mi stalno kukamo

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
          Mogao bi AVB da ne doceka deseto kolo ako ovako nastavi
          Moga bi ovaj u peto da leti kako je krenuo.
          sigpic

Comment

• sta ima veze ako Ivanovic ne igra svako ima svoje misljenje...po meni Bosingva zasluzuje da igra...

Comment

• Pa eto, Bent je tata , a meni je Rooney napadac jbg, igra sada cesto poluspica, ali je kroz karijeru bio napadac......ali eto, neka bude i Suarez.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by mandanda View Post
                sta ima veze ako Ivanovic ne igra svako ima svoje misljenje...po meni Bosingva zasluzuje da igra...
                Pa prosle sezone je bio starter na svakoj utakmici,a kod ovog Portugalca ne igra,nego mu igra zemljak...

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                  Pa prosle sezone je bio starter na svakoj utakmici,a kod ovog Portugalca ne igra,nego mu igra zemljak...
                  Mislim da to nema veze sa nacionalnoscu...cini mi se da Bane jos nije dovoljno oporavljen. A i ako cemo realno na poziciji desnog beka je Bosingwa bolji od Baneta. Banetu zbog njegove konstitucije najbolje lezi da igra stopera.

Comment

• Pa kakve ima veze kome je lopta isla ako on nije uticao na igru i ako niju uopste primio loptu?
                    sigpic

Comment

• Ivanovic je bio u idealnu postavu prosle sezone, a kod ovoga jada ne moze da igra. Slobodno se moze reci da je prsnuo AVB.

Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                      Pa kakve ima veze kome je lopta isla ako on nije uticao na igru i ako niju uopste primio loptu?
                      Lopta je njemu poslata i isao je na nju, to je ofsajd Mamba.
                      sigpic

Comment

• Luiz i Ivanovic kada se vrate, bice bolje, mada nije Bane siguran na desnom beku, jer je Bosingwa u ofanzivi bolji od njega. Videcemo, ja mislim da ce Bane biti na klupi cesce ove sezone.....

Mamba, Suarez nije stao kada je lopta upucena njemu i time se aktivirao ofsajd, to se uvek svira.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                          Mislim da to nema veze sa nacionalnoscu...cini mi se da Bane jos nije dovoljno oporavljen. A i ako cemo realno na poziciji desnog beka je Bosingwa bolji od Baneta. Banetu zbog njegove konstitucije najbolje lezi da igra stopera.
                          Upravo tako, pritom kod kuce protiv WBA je potreban ofanzivni desni bek, a to je Bosingwa.
                          Sve u svemu Chelsea ocajan, nema brzine, nema kretnje, nije mi jasno kako su mogli da dopuste da prodje skoro ceo prelazni rok a da ne dovedu nikoga. Ovo je stvarno katastrofa od igre, najgore je sto ne vidim ko bi to mogao da promeni. Eventualno Sturridge i Josh McEachran, treba mu dati priliku, umesto Ramiresa ili Mikela.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                            Upravo tako, pritom kod kuce protiv WBA je potreban ofanzivni desni bek, a to je Bosingwa.
                            Sve u svemu Chelsea ocajan, nema brzine, nema kretnje, nije mi jasno kako su mogli da dopuste da prodje skoro ceo prelazni rok a da ne dovedu nikoga. Ovo je stvarno katastrofa od igre, najgore je sto ne vidim ko bi to mogao da promeni. Eventualno Sturridge i Josh McEachran, treba mu dati priliku, umesto Ramiresa ili Mikela.
                            Ovo i mene buni,cudi me da tako veliki klub nije na vreme zakrpio rupe,a ima ih...pa da se to uigra do pocetka sezone...Nesto tu smrdi

Comment

• Staridz je suspendovan i moci ce da igra tek cetvrtu utakmicu sezone, tako da ga ne ocekuj danas.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                                Pa kakve ima veze kome je lopta isla ako on nije uticao na igru i ako niju uopste primio loptu?
                                A kako nije uticao na igru? Pa zar bi Miquel onako panicno ispucavao loptu da ovaj nije bio iza njega? A bio je iza njega jer je bio u ofsajdu. U svakom slucaju ne mogu da krivim sudije jer je bio minimalan ofsajd, i sreca je bila na strani Liverpoola, ali jbg, to se stalno desava. Ali da je uticao, uticao je...

EDIT: @ Reise Ma znam da je suspendovan Sturridge, nego pricam onako generalno, za naredne utakmice...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X