Announcement

Collapse
No announcement yet.

Adecco Pokal Ex-Yu - Ljubljana

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

I tu se slazemo,ali izvoditi slobodna.
    Mozda bi mogao i Paunic,jer su i ostali napredovali u defanzivi,pa nam nije potreban iskljucivo defanzivan bek,iako on to nije,ali ima takvu ulogu u reprezentaciji.
    sigpic

Comment

Paun je tako potcenjen igrac da je to postalo bezobrazno Meni bi on igrao prvu

Comment

Originally posted by Ljuba90 View Post
        Paun je tako potcenjen igrac da je to postalo bezobrazno Meni bi on igrao prvu
        Jeste,zato i kazem da nije iskljucivo defanzivan igrac,to mnogi misle,jer tu ulogu ima u reprezentaciji.
        Covek je ove sezone gadjao trojke u EuroChallenge-u iznad 50%,a u ruskoj ligi oko 38%.I ima neverovatne fizikalije.
        sigpic

Comment

Nema nekh akcija za Urosa,cini mi se da je fizicki dosta napredova,samo jos da se razigra
          Edit:al ovaj Rasic sto je suntav igrac,nikad ne znas na cemu si ka je on u igri

Comment

Na kraju i pristojan poraz kako smo igrali.

U odbrani propuh kao da prvi put zajedno igraju i skok ocajan,mislim da smo imali 20 skokova manje.Srbija je sigurno 2-3 klase jaca od nas,ali uz maksimalno zalaganje i bolju igru u odbrani mozemo puno bolje od ovih 21 razlike.A onaj Nesovic konj pokusava zakucati ko da mi vodimo 20 razlike,nek se kuci onako zajebava.Sreca pa nisu Teo i Krstic igrali vise jer bi bilo sigurno 30 razlike,ako ne i vise.

Sigurno ste uz Spaniju prvi kandidati da osvojite titulu,a mi sa raspolozenim Teletovicem mozemo u drugi krug.

I ako moze da se mjenjamo za trenera

Cestitke na pobjedi ;).
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Sta ce vam Ivkovic pored mene,bez angazmana sam trenutno.
              Last edited by Black Mamba 24; 08-08-11, 19:12.
              sigpic

Comment

Gori od ovog naseg medjeda ne bi bio sigurno.
                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                  Sta ce vam Ivkovic pored mene,bez angazmana sam trenutni.
                  Vodi zenski fudbal i navijaj za Paragvaj,to ti najbolje ide

Comment

Evo Drazen bi bio jos sa mnom,trenerski dvojac,ipak je tu gomila posla.
                    sigpic

Comment

gledaj ga sto menja temu Svejedno ovaj trener Bosne ima malo bolji tajmaut od Steva Karadzica. Stevo je pricao:"nemoj da padate dole...Nemoj da padate dole,jer oce stoka da vas nabije 30 razlike",ovaj mucenik je pominjao 50 razlike,doduse bez stoke i ostalih epiteta, ali svejedno,kako da igras kosarku kad te trener motivise da ne izgubs 50 razlike.Muka

Comment

Vec vidim finale izmedju nas i Spanaca...Kako su jaki sunce ti poljubim Ali mozemo mi to

Comment

Ja se samo plasim sudija.
                          sigpic

Comment

Ja se samo plasim sudija.
                            A bio bi red da nas jednom "preskoce".

Comment

Originally posted by Ljuba90 View Post
                              A bio bi red da nas jednom "preskoce".
                              Ma ne samo nas,ostetice bilo koga ko bude igrao protiv domacina,pa mozda i protiv Spanije.
                              I u 1/2 SP ostetili bi oni da su npr. igrale Slovenija ili Hrvatska protiv Turske.
                              sigpic

Comment

Ma ne samo nas,ostetice bilo koga ko bude igrao protiv domacina,pa mozda i protiv Spanije.
                                I u 1/2 SP ostetili bi oni da su npr. igrale Slovenija ili Hrvatska protiv Turske.
                                I to sto kazes Ali mene retko osecaj prevari,tako da nam finale ne gine

Comment

Working...
                                X