Announcement

Collapse
No announcement yet.

Adecco Pokal Ex-Yu - Ljubljana

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Joe Cole 10 View Post
    Gori od ovog naseg medjeda ne bi bio sigurno.
    JC nemoj molim te bivšeg igraca Bosne i osvajača Eurolige nazivati međedom i samo se sjeti da nas je on 4. ili 5. put odveo na EP, ovo zadnje EP je zahvaljujući Đonlagiću smo na njemu, ali nije bitno, ne zaslužuje da ga tako nazivamo. On jeste loše danas vodio ekipu, ali igrali smo sa jednom od najbolji ekipa na svijetu i ljudi igraju svi za jednog jedan za sve(floskula ali je tako sa ovom repkom Srbije), a ne ko mi svi za sebe, jedna asistencija u prvom poluvremenu, a Srbi 17(to je najmanje 34 koša, naspram nasi najviše 3). Reprezentacija koja iole ima bolje centre je favorit protiv nas jer mi nemamo igrace da se bore sa onakvim igracima pod košem.

Comment

Dovoljno je da mu se faca vidi

Svaka njemu cast za sve,ali on je kao trener jedna obicna rupa,sigurno ce sada biti jedan od najgorih trenera na EP.Kad vidim da pocne forsirat Bavcica,Tuljkovica,Milosevica,Nesovica meni muka bude.Srbija je sami vrh i nemamo mi protiv njih nikakvih sansi,ali covjek ne zna nacrtati akciju,tajm aut mu se sastoji iz toga da psuje igracima.
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Nisam mogao da gledam danas nase momke, pa ako moze neka analiza u kratkim crtama.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Jest malo psuje, nema svak trenera ko Srbi pa da ih kulturno naruži i da im ukaže greške sami njih a i protivnicke mane(svakog igraca je prostudirao i zna svakom slabu tacku i to je se danas culo na TIME Out) , ali za razliku od prosli selektora Sabit nije loš što se tice vođenja ekipe. Jedini problem nase reprezentacije sto pojedinci nemaju pojma sta znaci dres reprezentacije, a znaju da nece biti nikakvi posljedica poslije i zaboli ih neka stvar. Žalosno je da jedan Amerikanac nam se najviše bori...

Comment

Kako je pocelo 21 razlike je super

Comment

Pobedila Hrvatska Sloveniju 65:60.
              Zoric je bio dobar,vec sada je jedan od boljih krilnih centara u Evropi.
              sigpic

Comment

Originally posted by danijelkr View Post
                Jest malo psuje, nema svak trenera ko Srbi pa da ih kulturno naruži i da im ukaže greške sami njih a i protivnicke mane(svakog igraca je prostudirao i zna svakom slabu tacku i to je se danas culo na TIME Out) , ali za razliku od prosli selektora Sabit nije loš što se tice vođenja ekipe. Jedini problem nase reprezentacije sto pojedinci nemaju pojma sta znaci dres reprezentacije, a znaju da nece biti nikakvi posljedica poslije i zaboli ih neka stvar. Žalosno je da jedan Amerikanac nam se najviše bori...
                A gdje ce biti dobro kad vam pored ovoliko kosarkasa u iz BiH vama igraju dva crnca. Nemam nista protiv njih ali opet smatram da svoju drzavu trebaju reprezentovati neko ko je odrastao tu i ko zna sta znaci braniti grb svoje zemlje.

Comment

U pravu si ti,ali je Domercant godinama jedan od najborbenijih igraca ubjedljivo...
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Gdje si ti vidio drugog crnca da mi je znati
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

Joj ja se malo sj*bo...

Comment

Da nisi i ti mozda igrao,ili bio na klupi?
                        sigpic

Comment

Ja sam ti Henry Domercant zvani Hajro

Jesu sutra sve utakmice za poredak?

Comment

Ja sam ti Henry Domercant zvani Hajro

Jesu sutra sve utakmice za poredak?
                            Da.

Utakmica za 5. mesto u 15:00.
                            Utakmica za 3. mesto u 18:00
                            FINALE 21:00.
                            sigpic

Comment

Moram jos ovo i necu vise,da se svi nasmijemo

Mene stid

Ni Phil Jackson nema ovakav time-out

Comment

Kakav jebeni car
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X