Announcement

Collapse
No announcement yet.

Adecco Pokal Ex-Yu - Ljubljana

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imaju hrvati srece sto teodosica nije htelo,inace bi razlika bila jos veca.

Comment

• Тригер, фора је што није само Теодосића пратила лоша срећа, него и све остале. Како неко шутне ... .!. А овима све улази. И онда на крају ... зју Кренули да играју и нема приче више.
      Arise, Serbia!
      You fell asleep long ago,
      And have lain in the dark.
      Now wake up
      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Kakvi carevi Ali kad Pekmen uhvati dal ovog Ozbolta ili koga vec za vrat

Comment

• Koje urnisanje u roku od 5 minuta, to samo Duda moze sa svojim tajm-autom.

Sto se tice Tripka i Dude, sve je to ok, to je Dudin nacin rada, zato i jeste tako uspesan. Mada je sad mala maca u odnosu na to kakav je bio pre 15+ godina.
          sigpic

Comment

• Rec koja moze opisati izdanje nase reprezentacije : brzopleto . U prvu cetvrtinu smo usli veoma bojazljivo, nismo imali prave opcije u napadu, tako da su 24 sekunde bile protracene i uglavnom zavrsavane Teodosicevim sutem preko ruke iz p'n'r-a . U drugoj cetvrtini je bilo malo stabilnije, usli smo u neki pristojan ritam, ali problem je bio u Hrvatima koji da su bacili šporet na kos, usao bi . Treca cetvrtina je imala dosta slicnosti sa prvom, iz razloga sto je dosta igraca soliralo, bacalo gibanice i pokusavalo nenormalne suteve iz trka preko ruke ( Tripkovic, Teo ), ali sve je sredjeno kada se to od nasih trazilo . Tacno se videlo ko ima mu*a, Tepic i Markovic su se izdvojili iz mase i iz tranzicije odlicno zavrsavali . Tada smo dobili samopouzdanje, a kada dodje samopouzdanje dolazi i sut . Pogodjene 2 trojke, and1 i par polaganja . Tu je bilo gotovo i ponovo smo komsijama pokazali ko vlada Balkanom .

Comment

• I Evropom ЕлБиЏеј.

Jeste skontali da se na kraju Zoric naljutio na Savana,ovaj mu pruzio ruku,a Zoric kao odbio i nesto brbljao?!?
              sigpic

Comment

• Nabacili smo im jos jedan kompleks vise posle meca....Tek sad ce imati strah od nas.Ajmo orlovi!

Comment

• Ma kada je Tomic dobio petu licnu prodisali smo,covjek je kupio sve pod kosevima.Teo me iznervirao,izgleda kao da se zajebava,ali jbg to je on Savanovic je legenda koliko covjek koristi glavu dok igra to je bruka.Dobar mec,vazno je da nam se vrate Novica i Bjelica,onda cemo da kidamo.I da Kr5e kapitenski
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Najveci problem definitivno pozicija broj 5.
                    Jedina utakmica u kojoj se Kosta bas isticao je bila protiv Slovenaca na EP 2009,kada je ubacio 18 poena.
                    Ne moze parirati ni Tomicu,a kako tek boljim centrima,braci Gasol.Marjanovic jos gori.

P.S. Samo mi je bio potreban tvoj komentar Manda i da mogu mirne duse zatvoriti temu.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by manda View Post
                      Ma kada je Tomic dobio petu licnu prodisali smo,covjek je kupio sve pod kosevima.Teo me iznervirao,izgleda kao da se zajebava,ali jbg to je on Savanovic je legenda koliko covjek koristi glavu dok igra to je bruka.Dobar mec,vazno je da nam se vrate Novica i Bjelica,onda cemo da kidamo.I da Kr5e kapitenski
                      Panda, opet si se ulogovao preko moba, stvarno si zavisnik.

Gledao sam zadnjih par minuta na HRT-u kad smo usli u ritam, Cvitkovic je jedva izdrzao.

Samo jos malo da se poradi na kretnji bez lopte, to nam bas i nije bilo na nivou na ovom turniru.
                      sigpic

Comment

• @mambaIpak sam najveci strucnjak na ovom pdf-u,a sto fino ne uzme Bobana Marijanovica,umjesto Koste,da vidimo kakav je.@nashOtkrio si me,ma lakse mi je sa moba
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• @S-Nash

Ja bas mislim da su se dobro kretali bez lopte.Jer da nije bilo tako,tesko da bi Teodosic moga oslati ovakve asistencije,a i realno to je jedini aspekt igre u kojem je Tripkovic bio dobar na ovom kupu.Markovic je npr. veceras dva puta ostao potpuno sam,jednom je poentirao nekon Kostine asistencije sa trice,a jednom nakon Rasicevog slaloma.
                          Jos kada se uzme u obzir da su tek pocele pripremne utakmice,odlicno kretanje bez lopte.
                          sigpic

Comment

• Nisam bio u prilici da gledam cele utakmice pa sam mozda gledao bas momente gde su se lose kretali. Ako je tako kao sto kazes, onda mozemo stvarno biti prezadovoljni.
                            sigpic

Comment

• Nijednog trenutka nisam pomisljao da bi Hrvatska mogla pobjediti. Vodili jesu cijelu utakmicu, ali opet je to Srbija..

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                                @S-Nash

a i realno to je jedini aspekt igre u kojem je Tripkovic bio dobar na ovom kupu
                                A zar ti se nije cinilo da je igrao solidnu odbranu? Bas na pocetku meca sa Hrvatima obracao sam paznju na njegove jurnjave za igracom oko blokova, kao i u kolikoj meri upotrebljava tkzv "stav" pri odbrani po celom terenu . I zaista je bio impresivan u tom aspektu .

Comment

Working...