Announcement

Collapse
No announcement yet.

Adecco Pokal Ex-Yu - Ljubljana

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by W.H.U. View Post
    A gdje ce biti dobro kad vam pored ovoliko kosarkasa u iz BiH vama igraju dva crnca. Nemam nista protiv njih ali opet smatram da svoju drzavu trebaju reprezentovati neko ko je odrastao tu i ko zna sta znaci braniti grb svoje zemlje.
    Kod nas kao sto sam rekao vise se bori Amerikanac nego igrač Bosne i Hercegovine, on do sada nije otkaza ni jednom selektoru, a Teletović, Ikonić, Vasiljević i jos pojedini znali su hladno otkazati selektorima. Domenkarta smatram vecom patriotom od vecine reprezentativaca, a ima samo veze sa BiH, zato sto mu je menadžer iz BiH i igra zbog njega da mu se oduži za sve u karijeri sto mu je pruzio.

To bi bilo u normalnim zemljama, ali kod nas nije....

Comment

Originally posted by danijelkr View Post
      Kod nas kao sto sam rekao vise se bori Amerikanac nego igrač Bosne i Hercegovine, on do sada nije otkaza ni jednom selektoru, a Teletović, Ikonić, Vasiljević i jos pojedini znali su hladno otkazati selektorima. Domenkarta smatram vecom patriotom od vecine reprezentativaca, a ima samo veze sa BiH, zato sto mu je menadžer iz BiH i igra zbog njega da mu se oduži za sve u karijeri sto mu je pruzio.

To bi bilo u normalnim zemljama, ali kod nas nije....
      Ma kakva drzava takav sport i sve ostalo...:S

Comment

Kakva država takav sport, ne mogu se složiti jer kako to Srbija i Hrvatska donose medalje sa prvenstava, a stanje u država nije bajno

Normalno opstrukcija sa dvije strane, a u košarci cak sa tri pa skontaj. Koliko se god ovo nekom smetalo tako je... kad budu igrali igraci koji ma je ovo prvi izbor onda ce biti borbenosti.

Comment

teodosic je ludak celi . bilo bi super kada bi se nasao neko da napravi neki miks njegovih asistencija u nacionalnom dresu.

bilo je velikana u nasoj istoriji, ali da je neko toliko lucidan asistent/dodavac (kako ko oce) po mom misljenju nije bivalo.

Comment

Napokon i da trojka krene,Dasic odlican danas,ali mora ovo mnogo bolje,previse neogranizovano igraju.Sve u svemu Makedonci su razbijeni
            sigpic

Comment

Mamba,jel mogu hrvati da nas ugroze?

Comment

Mogu normalno,ali neka nas slobodno ugroze,mi cemo ih sve ugroziti na EP.

Mislim da su sanse mozda 55-45 za nas,ili cak 50-50.Pobedice onaj ko bude imao vise srece u sutu spolja,a oni bi mogli biti bolji u reketu.
                Mnogo bih voleo da pobedimo,ali nista strasno ako izgubimo.

Da se podsetimo.

Last edited by Black Mamba 24; 09-08-11, 16:05.
                sigpic

Comment

Ja sam nervozan kao da je finale svetskog prvenstva Mislim da ce Teo-Krle-Savan da im presude

Comment

Ja bi vise voleo da ih opet pobedimo u zadnjim sekundama nego da bude 30 razlike za nas.

Comment

• Rasic ce da im presudi.
                      Da nije bio juce raspolozen onako,bio bih siguran da ce veceras pogoditi najmanje 4 trojke,a mozda ce bas on veceras pauzirati.

@Trigger

Slazem se.

EDIT: Paun u civilu.
                      Last edited by Black Mamba 24; 09-08-11, 19:15.
                      sigpic

Comment

• Jao stvarno treba otjerati i ovog Hadzica ne jer je los trener nego Jebalo ga forsiranje Kenana Bajramovica i Milana Milosevica dok Hodzic,Kapelan ne dobijaju minute a za njih su izmislili kosarku.Ovaj Bajramovic zicera nemoze pogodit,uvijek mu kriv neko drugi Sudenje je bilo u par trenutaka pravo domacinsko i nadam se da to necemo vidjati na EP

Comment

• Ubise hrvatski centri, u zadnjih 10 minuta ocekujem od Krstica barem 5 poena.

Comment

• Ma ajde bre vise...samo komplikujemo sa retardiranim pasovima. Valjda ce sledeci turnir da se osvoji.

Comment

• U skokovima 33:17
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Tepicu kraljino, kakvi su ovo pasovi od Teodosica? svaka mu dala, mislim da ce Markovic presuditi na kraju, najvise zelje ima od svih..

Comment

Working...