Dok ne skontamo koju cemo formaciju i koji cemo klub,za sada ovako stoji
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gangrena je clan vec duze vreme tog kolektiva.Grupa je stara vise od godinu dana.Ali nisam ocekivao da ce mandusic, Wada, mumi i Sejo tako da okrenu ledja mambi.Mamba je napravio od njih bolje sportiste, a pre svega postali su bolji ljudi.A ovako njemu oni vracaju.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostGangrena je clan vec duze vreme tog kolektiva.Grupa je stara vise od godinu dana.Ali nisam ocekivao da ce mandusic, Wada, mumi i Sejo tako da okrenu ledja mambi.Mamba je napravio od njih bolje sportiste, a pre svega postali su bolji ljudi.A ovako njemu oni vracaju.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostDok ne skontamo koju cemo formaciju i koji cemo klub,za sada ovako stoji
Spoiler
Gorim od zelje da vidim Mumaru kako kroji po levoj strani u stilu hibrida Eslija Kola i Marsela. Zlo ce to da bude. Ne zna protivnik odakle preti opasnost, ne znaju gde ce pre, bice ovo totalna dominacija sa pola gasa.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View Postode covek za kintom...
Imamo zamenu za to, tu je prekaljeni talentovani krilni igrac Boshko, na koga su svi zaboravili, ali ja nisam...;) Imaj ga u vidu Akane, skautirao sam ga ja, ali cekamo izvestaj Mandusica, on je ipak mnogo veci skaut od mene...Last edited by Freshman; 08-03-13, 17:47.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostDok ne skontamo koju cemo formaciju i koji cemo klub,za sada ovako stoji
TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostMolim izvrsnog direktora i vlasnika Sloge iz Doboja da napise kakvo nam je stanje u klubu radi daljeg dovodjenja igraca.
Veceras priredjujem veliko iznenadjenje.
Originally posted by Joe Cole 10 View PostOdbrana nam lici na onu: Maldini-Nesta-Stam-Cafu i Dida na goluLast edited by Black Mamba 24; 08-03-13, 18:05.sigpic
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostOdbrana nam lici na onu: Maldini-Nesta-Stam-Cafu i Dida na golu
Manda kapiten,ti zamjenik kapitena
Primam sve prijedloge oko toga koja smo ekipa,necemo ove najjace da ne bi doslo do svadja,neka simpaticna ekipa nek bude i to je osvrt moj xDZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSvi ste dobri,malo mi Wada tu skripi,ali nije los
Manda kapiten,ti zamjenik kapitena
Primam sve prijedloge oko toga koja smo ekipa,necemo ove najjace da ne bi doslo do svadja,neka simpaticna ekipa nek bude i to je osvrt moj xD
Nije vam ovaj koordinator bas stabilan.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostIzvrsno i profesionalno, kakvo moze biti kad imamo profesionalce poput tebe i Brajkule.
Veceras priredjujem veliko iznenadjenje.
Vidim izdajes i ti Engleze polako. Dva Italijana, nema Johna, nema Carraghera, pa msm ono...
Sutrasnji naslov u novinama ekipu Sloge potresao seks skandala,dva igraca uhvacena u nezgodnom polozajuTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment