Cini mi se da am negde citao da je dobio jedan na poklon od Meklarena. Ocigledno me secanje ne sluzi toliko dobro.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off topic, pohvale, kritike, predlozi novih tema, chat itd
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostVidis, ja sam mislio da Hamilton ima, ovaj noviji model. Ali McLaren F1 je najlepsi auto ikada, hvala Gordonu Mareju
A ovo da je najljepsi, naravno da jeste.
@Vanja
Ti meni poklonis samo 1.5 milion? Ajde Vanja otkrij ljudima da si milijarderMistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostMcLaren F1, ulazi mi u tu kategoriju najlepsih automobila. Inace F1 nije zbog Formule 1, vec kao fora, 39 koraka je ispred Ferrari F40, pa ostalo kao najbolje ime.
Evo i jednog od specificnijih i pravih sportskih Ferrarija:Mistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View PostPo mom misljanju, nijedan automobil ne moze da se takmici sa McLarenom F1. Makar ne po ljepoti. Po ostalom mozda i mogu da se priblize. ;)
Originally posted by NebojsaNS View PostZasto, post je savrsen kao i taj Ferari
Comment
-
McLaren F1 je jedinstven auto zbog centralne pozicije vozaca, pozlacenog poklopca motora, brzine, mase, malog broja ikada izradjenih primeraka, onoga sto je znacio britanskoj industriji... Nije stvar uvek u ciframa i performansama, ima nesto i u duhu. A o ukusima ne treba raspravljati, sto rekose mudri Latini Meni je prelep, neko moze reci da je glupost.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostA cus ti nje, crnogorsko devojce ne navija za komsije Zabare, vec za neke tamo Britance, sto ne znaju ni kojom se stranom druma treba voziti. Jadna ne bila...
I Britance mi ne diraj!
@Nebojsa
Sve si rekao ( i u prvom i u drugom postu )Mistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View PostMali, primiri
Comment
Comment