Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Athleic je jedini klub kojeg simpatiziram. Uz Istru, samo za Hajduk navijam. Sve to ima svoje razoge kao sto kaze onaj sociolog sto je nedavno bio kod Stankovica.
    Sta reci? Llorente je klasa, tako bi trebao igrati nas Jelavic, samo on nema tu klasu. Mali Munja je car i kompletno svi igraci su odlicni. Ne cudi me sto Bielsu zovu ludjak jer zaista tako i izgleda ali covjek zna posao. A tek kako su im navijaxi bili sjajni.
    Samo United ovo sigurno moze nadoknaditi u uzvratu, obi sinoc nisu igrali ozbiljno.
    Athletic je stvarno jak, nisu bili ovakvi ni kad su prije 15-ak godina bili u top 5-6 u Spanjolskoj.

Znam samo da je moj baskijski prijatelj bio jako sretan zbog ove pobjede. To je neobican, jako ponosan narod (on se uijek predstavljao "I am from Basque country") i najbogatija regija u Spanjolskoj. Stvarno bogata,ljudi vole raditi. I imaju izrazitu ekolosku svijest, tako je jedno os glavnih prijevoznik sredstava u Bilbao-u biciklo.
    Inace Bielsa je tek drugi stranac trener u povijesti kluba. Nakon dugo godina su opet pristali na stranca trenera i sad im je ta opcija opet otvorena. Od igraca, bio je jedan crnac ali iskljucivo zato sto mu je mama Baskijka. Uvjet je da si Bask ili da ti je to majka. Da nisu tako izolirani pitanje bi li opstali jwe tako au Spanjolci vec oteli Kataloniji Valenciu, Ibizu i te otoke.
    Last edited by ajmooooooo!!!; 09-03-12, 09:56.

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
      Liverpoolu koji je trofejni od vas u Europi se "dize" na to takmicenje a vama eto ne.To da Fergusona manje zanima ovo takmicenje od lige je apsolutno tacno,ali da ne bi zelio da osvoje to nije tacno sto pokazuje i kakav sastav izvodi i protiv Ajax-a i protiv Bilbao-a.

Veceras je Manchester odlicno prosao da nije bilo De Gea-e ovo je katastrofa mogla biti i nisam odavno gledao ekipu koja ovako lijepo i otvoreno igra u Manchesteru.Nevjerovatno su tehnicki potkovani imaju sjajan kolektiv i izvanrednog trenera.Za Llorente-a se zanimaju skoro svi veci klubovi ali mislim da ce Munian postati jos bolji igrac od njega,a i Fernando je pokazao svoju klasu,nevjerovatno je jak u duelu i mogao bi predvodit napad Spanije na EP.
      Nisam to izjavio jer mrzim Liverpool ili zato sto su u losoj formi zadnjih par godina. To sam rekao zato sto Liverpool ima dobre navijace koji pjevaju "You never walk alone" i sjajno navijaju, bez obzira o kojoj se utakmici radilo, bilo ti protiv Uniteda, Wigana, Bilbaa, svejedno ;)

Comment

• Juce su "zeleni" zavili ceo mancester u crno!!
        sigpic

Comment

• Dobro ima jos 90.minuta,kada se satjera Manc u cosak tada je najopasni xD
          Naravno,ako bude igrao najbolji tim.
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Rekord po broju golova u euro kupovima ne drzi Messi, vec Bosanac!

Rekord po najvecem broju golova na jednom susretu evropskih kupova ne drzi Messi, vec jedan bh. internacionalac! Rijec je o Eldaru Hadzimehmedovic koji je 28. avgusta 2003. godine postigao nevjerovatnih sest golova na jednom susretu, u okviru kvalifikacija za Kup UEFA, za svoj klub Lin iz Norveske.

"Opusten sam i nisam razmisljao o svom rekordu dok sam gledao utakmicu Barcelone. Medjutim, ne bi bilo lose kada bi Messi i ja podijelili taj rekord", kroz smijeh kaze Hadzimehmedovic.

Comment

• Svaka čast za Bilbao, pokazali su zube i karakter, ali u toj utakmici još uvijek ništa nije gotovo. Bit će u uzvratu dosta zanimljivih duela. Neizvjesno će biti svakako u duelu City-Sporting, Twente-Schalke, St. Liege-Hanover, Metalist-Olympiakos... S toga nas očekuje još dobrog nogometa.
              sigpic
              Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
              don't support us when we win."

Comment

• Nisu izgleda navijaci United-a svesni koliko je tesko gostovanje u Bilbao-u.

Ne bih se kladio da ce proci i da igra najjaci tim, a sinoc nije bilo Nani-a jedino, barem po meni, moze se jos dodati Welbeck..Real i Barsa ne pobedjuju na San Mamesu, a bas bih voleo da United igra u najjacem sastavu, bila bi odlicna utakmica.
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                  Nisu izgleda navijaci United-a svesni koliko je tesko gostovanje u Bilbao-u.

Ne bih se kladio da ce proci i da igra najjaci tim, a sinoc nije bilo Nani-a jedino, barem po meni, moze se jos dodati Welbeck..Real i Barsa ne pobedjuju na San Mamesu, a bas bih voleo da United igra u najjacem sastavu, bila bi odlicna utakmica.
                  Pa jbg moraju da se nadaju, a to što će Atletik da ih razguzi na San Mamesu to je druga stvar...
                  IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                  ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                  C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                    Pa jbg moraju da se nadaju, a to što će Atletik da ih razguzi na San Mamesu to je druga stvar...
                    Naravno...Stvar je u tome sto Bilbao ne odgovara United-u i da oni zele da uloze sve sto mogu (mislim da su pokusali sinoc, ali im ovi nisu dozvolili), nisu favoriti uopste po meni. Ne kazem da je United slab, ali specificno je ovo gostovanje...Sad ce opet ispasti da pljujem PL...ali jbg..

Ne odgovaraju ekipe koje igraju brzo United-u...
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                      Naravno...Stvar je u tome sto Bilbao ne odgovara United-u i da oni zele da uloze sve sto mogu (mislim da su pokusali sinoc, ali im ovi nisu dozvolili), nisu favoriti uopste po meni. Ne kazem da je United slab, ali specificno je ovo gostovanje...Sad ce opet ispasti da pljujem PL...ali jbg..

Ne odgovaraju ekipe koje igraju brzo United-u...
                      Ma šta hejtuješ... Nema veze što su ovi iz PL a ovi ne. Nije bitna liga, Atletik igra sjajno, Bielsa vodi sjajno ekipu, na San Mamesu je neverovatna atmosfera, njihovi navijači su i juče napravili atmosferu kao da su domaćini a kamoli šta će biti u Baskiji!
                      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Marselj je do prvog meča sa Interom u LŠ imao niz od 15 mečeva bez poraza, od čega 12 pobeda. Posle tog meča i nove pobede Marselja oni imaju niz od 4 uzastopna poraza!!!

A Inter se napokon psihološki vratio u ritam u poslednjih 120 minuta!

Inter prolazi dalje 100%!
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

Marselj je do prvog meča sa Interom u LŠ imao niz od 15 mečeva bez poraza, od čega 12 pobeda. Posle tog meča i nove pobede Marselja oni imaju niz od 4 uzastopna poraza!!!

A Inter se napokon psihološki vratio u ritam u poslednjih 120 minuta!

Inter prolazi dalje 100%!
                          Ne bi se slozio da 100% prolazi Inter rezultat je zajeban 1-0 , al dajem vise sanse Interu jer u zadnjih par utakmica Marseille igra lose ni Inter ne zaostaje mnogo za njima(sto se forme tice) , al nakon pobjede sinoc protiv Chieva mislim da imaju samopouzdanje koje im je potrebno.

Jedan gol Marseille-a u gostima sve mjenja tako da...
                          Last edited by Rossonero; 10-03-12, 12:56.

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                            Ne bi se slozio da 100% prolazi Inter rezultat je zajeban 1-0 , al dajem vise sanse Interu jer u zadnjih par utakmica Marseille igra lose ni Inter ne zaostaje mnogo za njima , al nakon pobjede sinoc protiv Chieva mislim da imaju samopouzdanje koje im je potrebno.

Jedan gol Marseille-a u gostima sve mjenja tako da...
                            Nisu dali gol u prethodna 4 meča...

A nadu daje i to što Inter ponovo liči na nešto. Milina je bila gledati igru sinoć a i poslednjih pola sata protiv Katanije.
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

Nisu dali gol u prethodna 4 meča...

A nadu daje i to što Inter ponovo liči na nešto. Milina je bila gledati igru sinoć a i poslednjih pola sata protiv Katanije.

Pazi ovo moze biti mac sa dvije ostrice tako da...

A realno i ja ocekujem prolaz Intera al ne sa sigurnoscu 100% , jedan brzi gol Intera bi dosta toga promjenio na pocetku utakmice , a sto se vise bude igralo sa rez 0-0 igraci Intera ce biti nervozniji , ne znam ostaje da vidimo sta i kako moze Inter da uradi protiv Marseille-a ;)

Comment

• Trebalo bi da utakmica bude malo zivlja jer je ipak revans, Inter sigurno zeli proci. Za razliku od prvog meca u Francuskoj, koji je bio patnja za ocne zivce...
                                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...
                                X