Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Au ovo je totalno ludilo

Jos Milan drzi loptu,a ovi im daju golove

Rosicki danas pokazuje kakav je igrac,kako mu se samo lijepi lopta za noge,kako otvara prostor.
    Ako je ovaj penal sporan onda sta reci za onaj u Milanu,za penal nad Ibrom.

El Saravi ih ostavi u zivotu,ovo je bilo za dlaku

Vjerujte topdzije,neka se ponovi La Korunja
    sigpic

Comment

• Benfika povela 1-0
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• arsenal dere sve...
        dacemo jos 3 u nastavku
        www.balkansimracing.com/forum

Real cars. Real racing. Dobrodosli

Comment

• Ljudi moji ja i dalje ne mogu da verujem , samo da momci izdrze ovaj tempo do kraja
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Ovo ce biti velika sramota za Milan ako ispadnu,tesko drugo poluvrijeme ih ocekuje.Da opet ne bude kao kada su dobili Deportivo sa 4:1,a onda u Spaniji dozivjeli debakl i izgubili 4:0!?

Benfica vodi golom veoma agilnog desnog beka Maxi Pereira-e,covjek sve i jednu loptu daje naprijed,bas dobar igrac
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• bice nastavak mnogo drugaciji i ZATVORENIJI. arsenal ima sad nesto u dzepu i nece igrati kao da nemaju sta da izgube, i kontam da ce milan opreznije da zaigra. Ali nadam se cudu...

Comment

• Evo tek sam malocas vidio rezultat i ne vjerujem haha... Utrpati 3 komada u 1. poluvremenu Milanu koji ima prednost od 4 gola iz prvog meca je za svaku pohvalu. Svaka cast Arsenalu! Nadam se da ce izdrzati i u nastavku i zabiti jos taj 1 gol u prvih 15 minuta.

Izdrzite Topdzije!
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Samo da ne primimo gol to nam treba biti glavni cilj sad
                  sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Mozda je bolje da odigrate kao sada , sada mozda bude i panike da se ne primi jer je 3-0 velika prednost , ponovo ako nastavite ovako ,mozda jos 3 utrpate
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Idemo breeeeee!!! Trpaj!!!

Bice tesko, ali kada su mogli tri mogu barem jos jedan... a ja se nadam da mogu i dva!

Comment

• Mislim da Arsenal treba sada opreznije igrati, jer ako su ova 3 mogli dati, mogu i taj 1 dati u 2. poluvremenu. Ne trebaju srljati previse jer ih Milan moze kazniti kontrom. Treba biti mudar u nastavku...
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                          Mozda je bolje da odigrate kao sada , sada mozda bude i panike da se ne primi jer je 3-0 velika prednost , ponovo ako nastavite ovako ,mozda jos 3 utrpate
                          Bas tako.
                          Ne treba dati Milanu kontrolu utakmice i da imaju sanse,kao sto i komentator rece,Ibri je dovoljna jedna kao sto je imao ovaj El Saravi i ode sve.
                          СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА

Comment

• Secate li se ono kad je, ja mislim dobio Milan u prvi mec nesto velikom razlikom i onda ih Dortmund kod kuce razbio, 4-0 za Dortmund u Kup Uefa.
                            E pa ovo me podsjeca na taj mec.
                            sigpic

Comment

• Ibra,Ibra Jao koji simultant , promasiti loptu , pasti , uhvatiti se za nogu ,odglumiti faul i jos Skomina pokaze zuti Songu jos da je gol pao iz slobodnjaka

Comment

• Au Robine sta ucinu crni Robine.
                                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

Working...
                                X