Sakrili su nam loptu potpuno Baskijci(ne mogu reci Spanci uvrijedicu ih) ali ovo takmicenje je stvarno apsurdno i uopste me ne zanima.Nadam se da cemo ispasti da bi sve dali za PL,samo je to bitno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nista to ne znaci,po tome je portugalska jaca od PL jer su Benfika i Sporting izbacili/ce timove iz Mancestera.Spanska liga ima dva kluba koji su miljama ispred ostalih,nema tu nista zanimljivo.Meni je i Calcio drazi za gledanje od Primeresigpic
Comment
-
Kako je sudija osakatio Salke, prvo faul bio van sesnaesterca i crveni karton je tako kao zasluzan bez obzira sto ga je ovaj malo dotakao, problem je bio u tome sto je sudija svirao penal.Sva sreca Salke se izvukao na kraju sa tim golom i verujem da kuci mogu da biju Tvente , naravno sa zdravim Huntelarom.
A Hanover vidim da gubi 2:1, dobro bi bilo da taj rezultat na kraju ostane.
Spanski timovi veceras dominiraju, ocekivao sam da ce i Besiktas i PSV pruziti svojim rivalima malo veci otpor, a ne da prime tri gola.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNista to ne znaci,po tome je portugalska jaca od PL jer su Benfika i Sporting izbacili/ce timove iz Mancestera.Spanska liga ima dva kluba koji su miljama ispred ostalih,nema tu nista zanimljivo.Meni je i Calcio drazi za gledanje od Primere
EDIT:KOLIKO srece ima Utd,ovo je strasnoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Svako ima svoje misljenje, ali Bilbao je oducio od fudbala najjaci tim iz Engleske, a oni mozda nece igrati LS...Razlika izmedju najkvalitetnijih timova iz Spanije i iz Engleske je ogromna. Bolje sto su Englezi izbegli Real i Barsu, bruka bi bila, teska bruka.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostVladane,ovo je ekipa koja ne moze dovoditi pojacanja i koja ce MOZDA igrati LS,a mozda i nece,a poducava najbolju ekipu iz Engleske fudbalu,Valencia se sprda protiv PSV-a,Atletico ce isto u zavrsnicu ovog takmicenje,a mozda ne vide Europu sljedece sezone nikako,nisu oni krivi sto su Real i Barcelona ispred svih,ta ista Barcelona se sa ogromnom dozom srece izvukla na SM-u u zadnjoj minuti.Igrali su ekipa koja se bori za opstanak u Primeri i Tottenham prijateljsku na pocetku sezone,jeste prijateljska ali 1:4 je mnogo...ne smijem ni da zamislim sta bi Real ovdje radio,strah me
EDIT:KOLIKO srece ima Utd,ovo je strasno
Mada SAF ima problema sa ovakvim ekipama,protiv Barse mi nemamo sta da trazimo,protiv tih sitnih majstora.Sa Realom bi vec drugacije bilo,po mom misljenju mnogo lakse.Iako je u ovom trenutku Real mnogo jaci od Mancestera tu nema sta da se prica.
4. na tabeli kasni 30 bodova za 1. na 10-ak od zone ispadanja.Liga kao liga mi je bas nezanimljiva i u CG je najmanje gledana od tri najjace,Calcio ubjedljivo najgledanija.
Ja nista ne mogu reci za ovo danas,ovo je fudbalska lekcija ali ovo sigurno nije najbolji Man niti treba da bude u LE,zna se sta je jedino bitno.Mada opet kazem SAF je pokazao slabost vise puta u postavljanju taktike za ovakve ekipesigpic
Comment
-
Eh pa nema ni De Gea 9 ruku
Bravo Bilbao , bravo majstori !
Comment
-
Kakva monstruozna dominacija, kako igra tim koji ne dovodi pojacanja osim Baskijaca, United u svakom smislu nadigran.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
umeju englezi dulove lisicu
umeju i polo i kreket i bridž
a futbal
fudbal numeju
doklen malo ne podmažu narafski
a ondak se šatro razigrau
šatro dodavau
šatro trče skaču pucaju
šatro prevaru golmana damu šatro ispane lopta
i šatro viču go go bravo šatro raduju se šatro vesele grlu se i šatro ljubu
božemoprosti isti sui koi mala deca
štaće kad numeju
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici
Comment
-
Hannover obezbedio sebi dobar rezultat, rastavice Standard kuci, a ni Schalke nije lose prosao..sigpic
Comment
Comment