Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Po inerciji napisah komentar u CZ temi, šta ću kada je niste zaključali
    Da se ne bih ponavljala, a kako tamo nisam nikoga imenovala, moram da opletem po Vilotiću, koji je očigledno, pored još nekih, odigrao baš upadljivo loše, ispadao iz igre, van vremena i prostora...
    Ren je u drugom, kada Zvezdinog srednjeg reda nije ni bilo, a inače sa kombinovanim timom , oslobodivši se pritiska, odigrao odlično, brzo i taman koliko im je trebalo..
    Jedino što i dalje verujem Robiju da će odraditi posao do kraja kako treba.
    Mislim do kraja godine.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Da smo imali Vinija,Evandra i Adija druga pesma bi se pevala.Ne moze se bre,jaci su,da smo dali drugi gol posle prvog,ili da nismo primili gol,druga pesma bi se pevala,ovako,ostaje da tugujemo,ali idemo u nove pobede vrlo brzo
      sigpic
      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Originally posted by ajmooooooo!!! View Post
        ibañez je odlican u napadu, ali los u obrani. to je los bek. uvijek pliva u obrani.

dinamo je puno bolji od parizana. oni imaju sinocnih prvih 11 plus cufrea, ademija, kovacica, moralesa, tomecaka, beqiraja pa i alispahica, biscana i pokrivaca. ja bi rekao 13 kvalitetnih igraca (ovih 6 plus kelava, vrsaljko, tonel, vida, leko, badelj i sammir).

manda, ja sam hajdukovac. mali sipac je zvijeri a ova druga 2 su losi. uglavnom, dinamo je bolji.

Od svih ovih sto si nabrojao za Partizan bi pravo pojacanje predstavljao jedino mozda Sammir.
        Toliko o tome.

Comment

• ... upravo gledam snimak, da na miru vidim sta se desavalo... vec pizdim... da je ren bolja ekipa, jeste.. a da zvezda nije trcala celo drugo poluvreme, i to je tacno... skoro nisam video da je neko bio toliko statican, da niko ne pridje igracu, da trci na loptu...

Comment

• Ma ne mogu da trce,crkli su,to je cinjenica ;)
            sigpic
            http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Od kako znam za sebe i pratim fudbal... uvek su drugi fizički jači i mnogo spremniji od nas... kada kažem nas mislim sa ovih prostora....
              Pa menjajte nešto u sistemu
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• ... imaju nedelju dana fore da kako znaju i kako umeju podignu kondiciju, pa da se desi kakvo cudo u vidu 2-0, ili 3-1...

edit: kako

Comment

• Ma nije samo to, ljudi imaju vrhunske tekme, dok mi igramo sa Partizanom i to ti je to. Koliko su ljudi jaci od nas, to je smesno. Cava igra toplo-hladno, ne moze tako u Evropi. Tosic je veceras odigrao za 10, ostali su bili zivi ocaj. Prvi gol koji smo primili je cista pocetnicka greska, ali kako ljudi kontru razviju ono je meni genijalno. Tri pasa i kod gola su. Pitroipa jednom pobegao i gotovo. M'Vila usao i ne mozes coveka proci....Cim je pocelo drugo poluvreme, ljudi poceli da psuju, znalo se da nema nista od toga. Laza i Borja zatvoreni skroz......Jos nam se Cadu povredio, koji igra maestralno mora se priznati. Kada god je dobio loptu bio je dobar napad...Ne mozes ti protiv crnaca, ljudi nas u zubima mogu nositi, a mi imamo najboljeg kondicionog trenera na ovim prostorima, samo sto su oni jaci......klasa za nase ekipe na nasu zalost.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• ... slazem se sa svime sto si rekao... ali da ne potrce celo drugo poluvreme, jednostavno mi ne ide u glavu... ne secam se da sam ijednom u drugom poluvremenu video da su izmenjali stranu po bokovima...

Comment

• Tuzan nam je fudbal.

Kod nas se prvo gleda fizicka sprema i pripremljenost,pa tek onda tehnika i taktika,talenat.
                      Nazalost,kod Francuza se to jos vise gleda..dovode crnce koji mogu da trce po 90minuta a da ne stanu.
                      Ne isplati se takav fudbal.

Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."

Comment

• Sad se videlo koliko su nezgodni francuski timovi.

Šalke je bio isto potencijalni rival Zvezdi i tad se mislilo da je Zvezda dobro prošla što je izvukla Ren. A oni sinoć izgubili od Helsinkija 2:0!
                        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Gledajuci prvi gol koji je Zvezda primila mislim da je u toj situaciji bila ostecena.Po meni ono je trebao da bude faul nad Dimitrijevicem,Pokosio ga igrac Rena iza ledja.
                          Ne leze nam Francuzi ni u jednom spiortu zato sto uvek njihove atletske sposobnosti dolaze do izrazaja.
                          Bas mislim kako ce Salke da pukne od Majnca s obzirom da su se juce posteno obrukali protiv Helsinkija.Igrali u skoro najjacem sastavu, samo nije igrao Raul.Da ne pomenem da su svi ucestvovali pre neki dan u pobedi nad Kelnom.
                          Last edited by Ricma; 19-08-11, 12:32.

Comment

• Originally posted by manda View Post
                            Partizan odradio svoje,sada lagano mogu staviti jos jedan,i zavrsiti.Zvezda,nekako nisu ovaj penal i vodstvo iskoristili,mogli su tada da stisnu i zadaju novi udarac,ali su pali i primili gol,nadam se u drugom da cemo doci do pobjede,bilo kakve
                            pa nisu brate pali..jednostavno biloo je tu jos situacija za 2-0 ali nash napad nije bio sposoban da to zavsi..aludiram na kaludjerovica koji NE ZNA...Borha je trebao bolje,lazovic je klasicna zechina...zec bre jedan! tako ostalom dijelu tima aplauz,i svaka im cast,takodje nismo nismo ni imali srece,naravno.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                            sigpic

Comment

• Naravno da se aludira na Kaludjerovica...

ak99.jpg

... ziva istina...

Comment

• vjerujem u prolaz..zasto? zato sto ova generacija ostavlja srce na terenu,to je sigurno!zato sto Tosic igra preporodjeno,zato sto je Kadu odlican,zato sto Evando moze biti prevaga,Mezenga je lav,zato sto je Dimitrijevic 'ziva slika' Ninkovica,zato sto ce Li Adi igrati,Mikic je sve bolji..zato sto Borha umije i zato sto je atmosfera odlicna..to su sve faktori koji nam daju za pravo da mozemo da igramo protiv savrseno fizicki pripremljenih igraca rena...trche kao gazele i znaju kontre,ali zaista to je sve...nista vise,ali to je danas kljuc za uspjeh...

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X