malmö skoro tuce milan, izbaci rangers ((koji je lani nakon 3 ili 4 kola bio 2. (ili bod iza) skupine LP-a u konkurenciji manchestera i valencije)),helsinki vodi protiv salkea...vidite da su to dobri timovi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jel trebam crtati?
Vidim li jos jednom Malmo,Rangerse,Genk i ostale kako se usporedjuju sa Partizanom i Dinamom i vode se neke rasprave ko je bolji, ide ban odmah,imate veceras milion utakmica pa komentarisite,vi se uhvatili Dinama i Partizana cijeli dan.
Zadnje upozorenje svima!TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostJel trebam crtati?
Vidim li jos jednom Malmo,Rangerse,Genk i ostale kako se usporedjuju sa Partizanom i Dinamom i vode se neke rasprave ko je bolji, ide ban odmah,imate veceras milion utakmica pa komentarisite,vi se uhvatili Dinama i Partizana cijeli dan.
Zadnje upozorenje svima!
Pocinju Zvezda i Ren , da gledamo malo spektaklaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Partizan odradio svoje,sada lagano mogu staviti jos jedan,i zavrsiti.Zvezda,nekako nisu ovaj penal i vodstvo iskoristili,mogli su tada da stisnu i zadaju novi udarac,ali su pali i primili gol,nadam se u drugom da cemo doci do pobjede,bilo kakvesigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Kondicija nas ubi.Vilotic rupa jednostavno se tako ne moze.Mnogo sam tuzan i nesrecan,ali sta da se radi.
Publika je tvoja,najludja na svetu,NIKO ZVEZDO NEMA,to sto imas ti
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostKondicija nas ubi.Vilotic rupa jednostavno se tako ne moze.Mnogo sam tuzan i nesrecan,ali sta da se radi.
Publika je tvoja,najludja na svetu,NIKO ZVEZDO NEMA,to sto imas ti
Navijanje za 10-ku.Koreografija
Comment
-
Pomirio sam se odmah nakon drugog gola sa sudbinom.Ne mozemo ove godine i to je to.Ocekujemo rasplet van terena nakon ovog meca.Kaludjerovic pod hitno da se proda,ako treba i Jankovic da se ubaci,barem ce da trci,on je naso da da gol iz ofsajda a ovamo se okrece i petlja.Evandru trebaju utakmice vidi se,Cosic isto neiskusan,Lazovic nazalost izgoreo takodje.Tosketu i Mikicu svaka cast,Mikic jeste zabrljao kod prvog gola,ali se barem bori i zasluzuje sveti dres.Cava se bas nije primecivao,Piksi se borio koliko je mogao bas kao i Borha ali nije mogao.Jednostavno su nas dobili na fizicku spremnost,trebali smo da ga uvalimo posle prvog gola,a i nismo smeli da primimo gol na kraju poluvremena,no sta je tu je,idemo dalje.
Comment
-
Ma posle drugog gola je bilo sve jasno.Borha nije nista uradio na terenu,Lazovic je imao nekih prodora,ali i to je bilo lose.Dimitrijevic katastrofa.Mezenga je trcao,borio se.Kondicija Zvezde je na veoma niskom nivou...
Mozda je i bio ofsajd kod njihovog prvog gola?
Comment
-
Nije,Mikic zakasnio za manje od pola koraka.Borha se makar borio i trcao,za mene je to dovoljno.Dimitrijevic se nije video,a ni Evandro(mada je njemu oprosteno,ne moze da igra kad je pauzirao skoro mesec dana)
Comment
Comment