Announcement

Collapse
No announcement yet.

Copa America 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arturooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Igrac utakmice definitivno!
    sigpic

Comment

• Jeste 3+, al' sva 3 gola iz prekida, doduse ovaj Arturov je bio prelep. Sjajan skok i sjajan trzaj glavom, neodbranjivo!
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Pa jeste ali opet je dosta bolji fudbal i mnogo brzi tempo nego na dosadasnjim mecevima zbog cega i dolazi do pada koncentracije i propusta kod postavki igraca.Samo nek ekipe nastave da igraju sve bolji i bolji fudbal i imacemo pravu Kopu!
        sigpic

Comment

• Uslo gg3+, na kraju me samo raspali Urugvaj srusi na tiketu

Cile definitivno ostavio najbolji utisak od svih do sad, prolaze grupu sigurno, a za dalje cemo videti

Comment

• Ladno im ponistise cist gol.

EDIT: Kako su imali srece Cileanci,kiks u stilu Kirjakosa.

EDIT2: Dobise Cileanci,potpuno zasluzeno.Sutra samo jedna utakmica i to u 02.45 igraju Gaucosi protiv Narkosa.

Laku noc ljudi!
            Last edited by Casiraghi; 05-07-11, 04:43.
            sigpic

Comment

• Ih bre Urugvajci pa kako nereseno,mada je Peru igrao veoma dobro,ovde sve skoro X-evi dolaze
              Bice bolje nadam se.
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Gledao sam snimak Cile,sjajna utakmica

Comment

• Larisa ima konkurenciju.
                  http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-...nciju-iz-Perua

A sto se tice Valensije povreda levog clanka nije tako ozbiljna.Propustice utakmicu protiv Venecuele, ali ce biti spreman za Brazil.

Comment

• Ja budala najavio Argentince za proslu noc umesto za ovu,zaboravio da je dan pauze.Puko mi mozak od riba totalno

Tako da,veceras samo jedna utakmica,Argentina-Kolumbija.Ostavicu ovde link par minuta pre pocetka meca.
                    sigpic

Comment

• Utakmica pocinje u 02:45h
                      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Batista je rekao da ce sastav biti isti kao u prvoj utakmici
                        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ocekujem dobru utakmicu, nadam se da ce konacno poceti pljustati golovi na utakmicama koje dolaze.
                          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                            Batista je rekao da ce sastav biti isti kao u prvoj utakmici
                            Sto znaci da nema nista od pobede ni ovaj put.
                            sigpic

Comment

• Ma ne znam , meni je drago sto ce Lavezzi opet dobiti sansu , jer je prvu odigrao kriminalno , pa da se iskupi veceras , ali ja bih Teveza na klupu stavio , a Aguera u prvu
                              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                                Ma ne znam , meni je drago sto ce Lavezzi opet dobiti sansu , jer je prvu odigrao kriminalno , pa da se iskupi veceras , ali ja bih Teveza na klupu stavio , a Aguera u prvu
                                Razumem da volis Lavecija kao navijac Napolija ali ako zelis da Argentina ovo osvoji on mora na klupu,mada je problem mnogo veci a to je nesposoban selektor.Sa tom postavkom ne moze ni Kun nista umesto Teveza jer Argentina je protiv Bolivije pocela da igra kakav-takav fudbal kad je izasao Banega i kad nije bila postavka sa 3 DM.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X