Okupljanje u 23, pocinjemo oko 23:30 jel tako?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F1 kviz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vanja #66 View PostNe mogu sutra posle 4 nista, imam neki dogovor sa drustvom (Kung Fu Panda 2), a posle toga mi je trening... Jest malo glupo ali jel moze onda od 3 sutr, tj. pola 3 okupljanje u 3 pocinjemo, naravno 3 popodne, video sam da smo i Nebojsa i Iceman i Tony i ja danas bili oko tog vremena aktivni, pa ono mozda ovako?
sigpic
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostKoja je odluka na kraju? Ja podrzavam ovo u 3, pre podne nisam kod kuce, a uvece isto verovatno necu moci.
Comment
-
-
Originally posted by Vanja #66 View PostE, ljudi, ja vam se izvinjavam, drugovi su mi otkazali danas, pa sam slobodan da odradimo kviz u 3, e sad, nadam se da cete videti ovo, ostavicu poruku i na chatzyju!!!
Dakle, da li moze da se promeni termin za 3 popodne danas...
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostNista onda, najbolje je da ostane u 23:30! Nema veze, mislio sam da ce biti bolje u 3, ali najbolje je da zapravo i ne menjamo!
Comment
-
Umrtvili ste bili nemoguce da sam otisao sa kviza,daj bre zar je bitno koliko bodova imate i to 5 pitanja do kraja
Ubuduce ako tako budete mlatili sa poenima necu da igram..zezanje je..Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment