Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Premi Aperol de Catalunya

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma ovo je klasična nameštaljka,baš su me razočarali Španci

Comment

• Originally posted by skinhead View Post
      ma ovo je klasična nameštaljka,baš su me razočarali Španci
      ma niiiiije
      sad bar imam i omiljenog vozaca u 125;)idemo zarko
      don't be scared homie
      sigpic

Comment

• Originally posted by Zeka29 View Post
        ja sam skroz za agresivnu voznju i jos ne volim Terola,al ovo je tako kukavicki potez da je to nerealno....tacno se vidi nameraa da se Terol izgura...nesto slicno kao Biaggi i Rossi (tako da nemojte da pricate gluposti,jer znamo na cijoj ste strani tu)
        razumem da bi mu to bila prva pobeda i da je bas zeleo,ali to nije nacin na koji se pobedjuje...
        Ti si s jedne strane u pravu, niko ovde ne spori da je Zarco izgurao Terola, problem je ta kazna. Ja uopste ne vidim zasto su ga kaznili, Terol je napravio gresku u poslednjoj krivini jer je isao defanzivno, Zarco imao bolji izlaz i prestigao ga, i da ga nije izgurao pobedio bi a Terol bi bio drugi. Zato je kazna idiotska, a naravno da ga je Zarco izgurao...
        sigpic

Comment

• Malo bih ispravio komentatore: Ne bih rekao da je Sofouglu pokusao da prestigne Simona, jednostavno je pogresio na kocenju i nije mogao da se zaustavi.
          U svakom slucaju steta za obojicu, odlicno su vozili.
          sigpic

Comment

• Bravo za svu trojicu, svaka cast Marquezu koji je u jednom trenutku bio i 12 cini mi se... Sazreva, nema sta... Polako, moze se osvojiti sampionat...

EDIT: Ponovo se pokazuje da Iannone mora da pocne da bolje radi kvalifikacije ako zeli da osvoji sampionat... Nadam se da ce se opametiti...
            Last edited by Vanja #66; 05-06-11, 13:04.

Comment

• i moj mark dobi bodice,ni kriv ni duzan hahahhaa
              ali ovde slavim samo sto su ova cetvorica ostali zivi.....
              don't be scared homie
              sigpic

Comment

• Za mene, ovo danas je potpuno neocekivano. Terol, ne razumem kako neko moz\e biti bez trunke dostojanstva. Radovao se kao da je stvarno pobedio.Uzas, zelim mu da vise nikad ne osvoji nijedno prvo mesto.
                Spanci, bolje ne trositi reci na njih. Sami su sve kazali i pokazali.
                Bradl, potpuno zasluzeno, mada sam sve vreme strepela da mu ne nadju nesto i kaqzne ga, pa da mu oduzmu pobedu.

Comment

• Ja nisam gledao 125cc radio sam sinoc pa nisam mogao da ustanem.

Ali mi nije jasno sta se desava sa ovim Janoneom,deluje mi kao da vozi zato sto mora,onako preko k*** sto bi se reklo.

Comment

• ja sam se malo izgubila na kraju trkeda li ce sofuoglu biti kaznjen?
                    don't be scared homie
                    sigpic

Comment

• Mislim da nebi trebao da bude kaznjen,videlo se da je hteo da zakoci ali jednostavno nije uspeo.Ovo je po meni bio cist nesrecan slucaj.

Comment

• A jako sam srecan sto ce Aojama da dobije sansu na fabrickoj masini.Mislim da ni malo nije pravedno to sto prave toliku razliku izmedju njega i Simoncelia,jer Simonceli nicim nije zasluzijo da ima toliko konkurentniju masinu od Aojame!!!!

Comment

• ajmo kišaaaaaaaaaa....ima sanse da padne svakog trena
                          "The fact is that when my bike is prepared and I can ride like I want to, no one can beat me!"

"I arrive. I see..... is possible. I go fast. I WIN!"

"...Maverick Vinales, Marc Marquez, and it was Simoncelli. These are guys who were good figures for the sport. They always look to be having fun. There's always going to be the Pedrosas. There's always going to be the Stoners. But once Valentino is gone, all the character in the sport is gone. "

sigpic

Comment

• odavno se nisam ovako dosadjivala.....
                            don't be scared homie
                            sigpic

Comment

• U zivotu se nisam ovoliko smorio gledajuci MotoGP.Previse dosadna trka.
                              sigpic

Comment

• Svaka cast za Spiesa! Izem ti Spaniju, ne moze ni dobru kisu da napravi...

A sta bi SuperSicu da onako lose startuje...

Sledeca trka, sledeci izazov...

Dosadna trka do zla boga... U jednom trenutku sam zaspao, bukvalno...

Comment

Working...
                                X