e toliko o motogp-ju.....sad ga mozete i ukinuti.....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gran Premi Aperol de Catalunya
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pa sta se ovo desava, koja je ovo glupost, sta radi ta direkcija?!! Ok ovo je stvarno jedna velika glupost "nelegalno" ga je prosao, pa sta sad treba da mu svira da ce ga obici sa leve strane. Da li gledamo po prvi put da gp postaje kao f1? sramota ovo vise nije motosport ovo je balet.
P.S. I dalje smatram da je Sic preterao u Francuskoj protiv Pedrose, ali ovo je stvarno sramota, da nemam reci
Comment
-
Da sam ja bio protiv Zarkova, i to da mi je uradio, sutnuo bi ga, makar i ja pao. Po vama, to je dozvoljeno, e bas me zanima sta bi onda rekli?! Pratim vas, super ste komentatori...ali pogledajte sa druge strane. OK, pricate da mu je previse otvorio, u redu, a zasto ga je onda izlaktao sa piste? Ako je vec, po vama, imao prednost???
Comment
-
ja sam skroz za agresivnu voznju i jos ne volim Terola,al ovo je tako kukavicki potez da je to nerealno....tacno se vidi nameraa da se Terol izgura...nesto slicno kao Biaggi i Rossi (tako da nemojte da pricate gluposti,jer znamo na cijoj ste strani tu)
razumem da bi mu to bila prva pobeda i da je bas zeleo,ali to nije nacin na koji se pobedjuje..."The fact is that when my bike is prepared and I can ride like I want to, no one can beat me!"
"I arrive. I see..... is possible. I go fast. I WIN!"
"...Maverick Vinales, Marc Marquez, and it was Simoncelli. These are guys who were good figures for the sport. They always look to be having fun. There's always going to be the Pedrosas. There's always going to be the Stoners. But once Valentino is gone, all the character in the sport is gone. "
sigpic
Comment
Comment