Sjedice sa Milnerom na klupi,a igrace Beri-Jaja-De jong,Mancini zna i umje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Letnji prelazni rok 2011-Vesti,spekulacije,komentari
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostUopste mi nije jasno zasto bi Nasri presao u Siti.Jedino ako su pare u pitanju...
Ali bez obzira na to ko im dodje, Siti i dalje ne shvatam preterano ozbiljno i uzdam se u Mancinija i njegove takticke (ne)sposobnosti.sigpic
Comment
-
naravno da zbog para prelazi, njima nikad nije dosta, zato bi i voleo da propadne u City-ju. Inace odlican igrac, zao mi Arsenala, nece to biti vise ista ekipa kad rasprodaju sve, al sam Venger je kriv. A City ce opet biti 3-4 u ligi, gomilaju sve zvezde, pola njih nece igrati, napravice se losa atmosfera, jos je tu i sjajni Mancini(verovatno ni njemu samom nije jasno otkud to da je jos trener), haos od ekipe
Comment
-
Lepo,lepo,kad bi Pjanic dosao Lacio bi bio sigurno ponovo u top 4 kandidata za titulu,verovatno bi se klali sa Napolijem za LS.A koliko vidim ne planiraju da prodaju,sjajno stoje finansijski sto nije bio slucaj prethodnih godina i jako mi je milo da Lacio gledam ispred Rome na tabeli
Comment
-
Otkud im pare za te igrace,sigurno malverzacija Lotita U napadu Klose,Zarate,Roki,Sise,ko ce da igra Fina sredina,solidna odbrana,napad na LS sigurno,tu se slazem.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostLepo,lepo,kad bi Pjanic dosao Lacio bi bio sigurno ponovo u top 4 kandidata za titulu,verovatno bi se klali sa Napolijem za LS.A koliko vidim ne planiraju da prodaju,sjajno stoje finansijski sto nije bio slucaj prethodnih godina i jako mi je milo da Lacio gledam ispred Rome na tabeli
Pjanica isto zeli Volfsburg.
Navodno je Korintijas poslao ponudu za Teveza u iznosu od 35-40 miliona funti.
Jos jedan odlazak iz Udinezea.Nakon Inlera Friuli je napustio Zapata i sada je on zvanicno igrac Viljareala.
Jakvinta je izjavio da ne zeli da napusti Juventus.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostZaboravio si jednu sitnicu.Cetrvto mesto ove sezone u Italiji donosi plasman u LE.
Pjanica isto zeli Volfsburg.
Navodno je Korintijas poslao ponudu za Teveza u iznosu od 35-40 miliona funti.
Jos jedan odlazak iz Udinezea.Nakon Inlera Friuli je napustio Zapata i sada je on zvanicno igrac Viljareala.
Jakvinta je izjavio da ne zeli da napusti Juventus.FORZA MILAN!!
Comment
-
Maricu,nisam zaboravio,zato sam i rekao da ce se klati sa Napolijem za trece mesto ;)
Prva 2 idu milanskim ekipama
Comment
Comment