Announcement

Collapse
No announcement yet.

Letnji prelazni rok 2011-Vesti,spekulacije,komentari

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sanderlend hoce Mancesterov trio O'Sej-Braun-Gibson.

Blekburn navodno nudi 6,5 milki za Onuohu i jos 8 za Vitsela a Adebajor ih je odbio.

Totenhem se takodje ukljucuje u trku za Matu a Pavlicenko bi mogao u Anzi.

Siti nudi 20 miliona za Beinsa.

Juve ako ne uspe sa Aguerom,druga opcija je Vucinic a Milan sad navodno zeli Nasrija.

EDIT: Totenhem dovodi 20-ogodisnjeg napadaca Jaguaresa Antonia Pedrozu za 1,5 milki.
    sigpic

Comment

• Barselona ponudila 40 miliona evra za Sanceza.Uzmi ili ostavi.
      Jedna od alternativa za levog beka u Mancester Sitiju je i Gael Klisi.
      Nasri u Milanu?
      Po meni to bi bila najbolja varijanta ako ce vec negde da ode.
      Njukasl prati Romarika i velike su sanse da ce Romarik da napusti Sevilju.Posto je Trabzonspor odustao od njega jedini klub u koji bi mogao da predje je Njukasl.
      Luca Gonzalesa traze Celzi,Malaga i Viljareal.Njegova trzisna cena je 13 miliona evra.
      Fiorentina je dovela desnog beka Romula iz Atletika Paranensea.
      Torsten Frings je potpisao ugovor sa Torontom i igrace MLS ligu.

Comment

• Nasri verovatno ostaje u Arsenalu
        Last edited by Dusan; 30-06-11, 16:29. Reason: budala :D

Comment

• Originally posted by dusan1610 View Post
          Nasri je izjavio da ostaje u Junajtedu
          Mozda ostaje ali sigurno ne u Unitedu
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
            Mozda ostaje ali sigurno ne u Unitedu
            Lapsus

Comment

• Ovo mi se svijda.Vezni igrac Reala, Dijara bi mogao za nekoliko dana da predje u Mancester.Klubovi sa kojima je jos povezan Las su Juventus i Fenerbahce.

Comment

• Pedretti prelazi u Lille
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Sanderlend je doveo reprezentativca Juzne Koreje Dji Dong Vona.Ugovor je trogodisnji
                  Nenad Tomovic ce i sledecu sezonu provesti na pozajmici u Leceu.
                  Krespo je potpisao novi jednogodisnji ugovor sa Parmom.
                  Nuno Gomes je blizu dogovora sa Bragom.
                  Aimar bi mogao da zameni dres Benfike dresom Atletika iz Madrida.
                  Bisevac je konacno napustio Valensijen i presao u ekipu koju je htep šre godinu dana-PSZ.Vrednost transfera iznosi 4 miliona evra.

Comment

• Real ponudio 50 miliona za Fabregasa i prema nekim izvestajima velike su sanse da on zavrsi u Madridu.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                      Real ponudio 50 miliona za Fabregasa i prema nekim izvestajima velike su sanse da on zavrsi u Madridu.
                      ako resi da napusti Arsenal .. mislim da ce ici u Barsa
                      FORZA MILAN!!

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                        Barselona ponudila 40 miliona evra za Sanceza.Uzmi ili ostavi.
                        Jedna od alternativa za levog beka u Mancester Sitiju je i Gael Klisi.
                        Nasri u Milanu?
                        Po meni to bi bila najbolja varijanta ako ce vec negde da ode.
                        Njukasl prati Romarika i velike su sanse da ce Romarik da napusti Sevilju.Posto je Trabzonspor odustao od njega jedini klub u koji bi mogao da predje je Njukasl.
                        Luca Gonzalesa traze Celzi,Malaga i Viljareal.Njegova trzisna cena je 13 miliona evra.
                        Fiorentina je dovela desnog beka Romula iz Atletika Paranensea.
                        Torsten Frings je potpisao ugovor sa Torontom i igrace MLS ligu.
                        bice vrlo dobro ako ide Nasri u Milan .. ali sanse su vrlo manje FORZA MILAN!!!
                        FORZA MILAN!!

Comment

• Ako je to tacno,Murinjo je resio da im ga zavuce od samog starta.Uopste me ne bi cudilo da je mag poslao ponudu.
                          sigpic

Comment

• Mou njega hoce upariti sa Alonsom, ali bi mi bilo zao Sahina.

Ali, ako se vec Cesc nudi, nije na odmet, a Arsenalu je bolje da uzme vise para. Fabregas je jednom prilikom rekao, da ne bi imao nista protiv da zaigra u Realu, to je bilo pre dve godine cini mi se. Ja mislim da ce on ipak u Barsu otici.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Murinjo bi ih psihicki ubio u pojam ovim transferom,bio bi to odlican potez.
                              sigpic

Comment

• I kao rezultat svega toga Sahina salju na pozajmicu u Borusiju Dortmund.
                                Malaga je dovela jos jedno pojacanje.U pitanju je Serhio Sancez iz Sevilje u transferu koji iznosi 3 miliona evra.
                                Hulk ce i naredne sezone nositi dres Porta.
                                Vilsir moli Fabregasa i Nasrija da ostanu.
                                Bilo bi bas bezveze da Nasri pojaca nekog od konkurenata Arsenalu, pa jedino da ode van zemlje.Arsenal bi prodajom tih igraca cisto sumnjam da bi se sledece sezone plasirao medju 4 ekipe.Na njihovom mestu bi mogao lako da uskoci Liverpul.
                                Totenhem ponudio 15 miliona evra za Vucinica i nadam se da ce dovesti i Vucinica i Djuzepe Rosija.
                                Luco Gonzales je najblizi Malagi i Romi, ali u marseju zele jacu ponudu od 6 miliona evra koliko nudi Malaga.

Comment

Working...
                                X