Originally posted by Maric91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Letnji prelazni rok 2011-Vesti,spekulacije,komentari
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cuo sam da ce Vucinic doc u Arsenal u zamenu za Clishy-ja
Comment
-
Napoli se već bio dogovorio sa Đenovom oko transfera Krišita ali nisu uspeli da se dogovore sa igračem...
“If he has a move to Inter or Paris SG on his mind then it is game over.
http://www.football-italia.net/jun23q.html
Napustiće Krišito Đenovu sigruno, samo je pitanje gde će otići
EDIT: Ešli Jang u Junajtedu zvanično
http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...er-united.aspxLast edited by Il Capitano; 23-06-11, 16:56.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
-
Sledece sezone ce u Italiji ne biti vruce nego pakleno vruce i vatreno ...
2 tima idu samo direkt u Ligu Sampiona a 3 u kvalifikacije a poceli su svi da se strasno pojacavaju ...
Juve otkupio ona 4 igraca : Martia,Kvaralelju,Motu i nmg se setiti koga jos ... Dovode bar kazu da imaju odlican budzet i zele Ligu Sampiona ... Enrike se u Romi isto pojacava i oni ce da budu stasni ... Milan i Inter su standardni ... 4 tima , 2+1 mesto ... Plus Udinese,Lazio,Fiorentina i Napoli ce sigurno da vrebaju svoju sansu , luda sezona sledecaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
I to za neke male pare ih je Malaga dovela.
Aleksandar Ignjovski je prosao medicinske preglede i potpisace ugovor sa Verderom.Bas bih voleo da se Dijego vrati, al cisto sumnjam da ce Verder dati 10 miliona evra za Dijega.Ostaje im da dovedu stopera i da ojacaju vezni red, posto ko zna kada ce se Naldo vratiti na teren.
Za sada su vrlo dobro odradili prelazni rok.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostHoakinu je bila poslednja godina ugovora, pa je Valensija morala da ga proda.
Iznenadjen sam da Malaga se uopste ne razbacuje sa parama.Kada se saberu svi njeni transferi to dodje kao jedan transfer Mancester Sitija.
Comment
Comment